ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Όσο πιο πολύ αγαπάς τις αποφάσεις σου, τόσο χρειάζεσαι να τις αγαπήσουν και οι άλλοι.

1425607_572719752798514_1584795019_n

Για οριστική απαλλαγή από την κυτταρίτιδα : ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016.

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει μια προσωρινή αναστάτωση εξ αιτίας μιας απρόβλεπτης φιλοξενίας. Παράλληλα, η σύνοδος του Ερμή με τον Χείρωνα σε καλεί να ανασύρεις μνήμες και περιεχόμενα από το παρελθόν, ώστε να συνειδητοποιήσεις τις πραγματικές αιτίες για όσα σε «βαραίνουν» σήμερα.

Ερωτικά
Πολλά από αυτά που σκέφτεσαι ή φαντάζεσαι, υπάρχουν μόνον στο μυαλό σου κι αν επιχειρήσεις να κινηθείς με βάση αυτά, το πιθανότερο είναι να κάνεις κάποιο λάθος. Προτίμησε λοιπόν να μείνεις στα πλαίσια της… ασαφούς ευτυχίας σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο προάγει την επικοινωνία σου κι είναι πιθανό να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις ή να έρθεις σε επαφή με αρκετό κόσμο. Καλό είναι πάντως να αξιολογήσεις και να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες σου, αφού είναι εύκολο να παρασυρθείς σε καταστάσεις που δεν σε εκφράζουν. Παράλληλα, η σύνοδος του Ερμή με τον Χείρωνα μπορεί να σου φέρει έναν φίλο ή μια φίλη από το παρελθόν.

Ερωτικά
«Κύματα» ρομαντισμού σε κατακλύζουν κι ίσως παρασυρθείς σε μια επιλογή, που όπως θα διαπιστώσεις αργότερα δεν συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που θα ήθελες πραγματικά. Μπορείς ωστόσο να ζήσεις κάποιες όμορφες στιγμές με ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η σύνοδος του Ερμή με τον Χείρωνα μπορεί να επηρεάσει την διάθεση σου, κάνοντας σε πολύ πιο ευαίσθητο/η ή εσωστρεφή, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί με την αναπόληση καταστάσεων του παρελθόντος. Παράλληλα όμως θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με δικούς σου ανθρώπους σχετικά με την προοπτική αναβίωσης μιας παλιάς προοπτικής ή την συνέχιση μιας οικογενειακής παράδοσης,

Ερωτικά
Είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο του καλλιτεχνικού ή «εναλλακτικού» χώρου, που θα σε εντυπωσιάσει με τα προσόντα του, καλό είναι όμως να θυμάσαι ότι στην «πραγματική» ζωή, τα πράγματα δεν έχουν πάντα την αίγλη που φαίνεται με μια πρώτη ματιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου μπορεί να σε κάνει πιο κυκλοθυμικό/η, κάτι που ενδέχεται να δημιουργήσει μια μικρή αμηχανία στα άτομα του περιβάλλοντος σου. Από την άλλη πλευρά ωστόσο, σε καλεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες ώστε να δημιουργήσεις μια «οικογενειακή» ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα για κάποιους/ες που την έχουν στερηθεί και την χρειάζονται. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με το ιστορικό μιας υπόθεσης.

Ερωτικά
Με δεδομένη την ασταθή διάθεση σου, είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς σε μια επιλογή που καλύπτει κυρίως την ανάγκη σου για αγκαλιά. Σε κάθε περίπτωση πάντως καλό είναι να μετριάσεις τις προσδοκίες και τον… μελοδραματισμό σου!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει σε μια μικρή αδιαθεσία, κάτι όμως που αν συμβεί παραπέμπει κυρίως στην ανάγκη σου να ξεκουραστείς μακριά από την «βουή» της καθημερινότητας. Κάνε λοιπόν μια «στάση» και ασχολήσου με οτιδήποτε αφορά στην σωματική και ψυχική σου ευεξία. Παράλληλα, η σύνοδος του Ερμή με τον Χείρωνα σε καλεί να επικεντρωθείς σε παλιά οικονομική υπόθεση, που ξαναβγαίνει στο προσκήνιο.

Ερωτικά
Μια συνάντηση με ένα μάλλον νεαρό άτομο με το οποίο είχε συμβεί «κάτι» στο παρελθόν, μπορεί να σου «ξυπνήσει» επιθυμίες που νόμιζες ότι δεν… υπήρχαν πια!
Να θυμάσαι όμως ότι η σεξουαλικότητα σου μπορεί να μπλοκάρει εύκολα από μια άστοχη φράση ή κίνηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Ερμή με τον Χείρωνα θα σου δώσει την ευκαιρία να συναντήσεις ένα πρόσωπο που διακρίνεται για την σοφία του και μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια υπόθεση σου. Επιπλέον, καλείσαι να κάνεις μια «βουτιά» στο παρελθόν, ανασύροντας γόνιμα και δημιουργικά στοιχεία, που θα σε βοηθήσουν να «ξεμπλοκάρεις». Από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε μήπως εγκλωβιστείς στην εσωστρέφεια σου.

Ερωτικά
Πολύ το «ψάχνεις» κι αν συνεχίσεις σε τέτοιους ρυθμούς είναι μάλλον απίθανο να καταλήξεις κάπου. Αντίθετα, προσπαθώντας να αναλύσεις αυτά που… δεν αναλύονται, το πιθανότερο είναι να μείνεις «μετέωρος/η» σε μια κατάσταση, όπου δεν πας ούτε μπροστά, ούτε πίσω.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες σου, τόσο σε κοινωνικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να εξαντλήσεις τις συνθετικές και διπλωματικές σου αρετές, αφού το πιθανότερο είναι να έρθεις σε επαφή με άτομα που έχουν μια εντελώς διαφορετική νοοτροπία από την δική σου και βλέπουν τα πράγματα με άλλον τρόπο.

Ερωτικά
Ένα φλερτ στον χώρο της εργασίας σου, μπορεί να βελτιώσει άμεσα την ψυχολογία σου, φαίνεται όμως ότι οι υποσχέσεις που αφήνει πίσω του το «πλάσμα» δεν έχουν αντίκρισμα και πρόκειται περισσότερο για μια καλοστημένη… θεατρική παράσταση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για να βρεθείς με δικούς σου ανθρώπους, να περάσετε όμορφα αλλά και να συζητήσετε για όλα αυτά που σας ενώνουν. Επιπλέον, είναι πιθανό να… ξαναθυμηθείς μια παλιά δραστηριότητα σου ή να αντλήσεις έμπνευση από την παράδοση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να «ξανοιχτείς» περισσότερο, αφού επικοινωνώντας τα προβλήματα και τις επιθυμίες σου θα βρεις άμεση ανταπόκριση.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν ξυπνά μέσα σου επιθυμίες και συναισθήματα κι ίσως έχεις την ευκαιρία να βιώσεις μια αισθησιακή εμπειρία, η οποία όμως δεν φαίνεται να έχει συνέχεια. Μετά την τέλεση του «μυστηρίου», ο ένας από τους δύο απλά θα… εξαφανιστεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Ερμή με τον Χείρωνα σε καλεί να ασχοληθείς άμεσα με το σπίτι σου, προβαίνοντας σε μια αναδιάταξη του χώρου και αποθηκεύοντας ότι δεν σου είναι άμεσα χρήσιμο. Επιπλέον, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό θέμα. Παράλληλα, σε μια ακόμη πιο δημιουργική κατεύθυνση μπορείς να ανατρέξεις στις ρίζες σου και την παράδοση, αντλώντας πληροφορίες και υλικό.

Ερωτικά
Μια σκέψη σου «τριβελίζει» το μυαλό, πως θα ήταν τα πράγματα αν δεν είχε γίνει το άλφα αλλά το βήτα κλπ… Μια τέτοιου είδους ανασκόπηση όμως ωφελεί μόνον στην περίπτωση που σημειώνεις τα λάθη και τις παραλείψεις σου, ώστε να μην ξανασυμβούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Μια συνάντηση με ένα πρόσωπο με το οποίο σας συνδέουν πολλά μπορεί να σε συγκινήσει και να σε κάνει να θυμηθείς κάποιες παλιές και όμορφες στιγμές. Ανάλογα όμως θα είναι τα αποτελέσματα κι αν επισκεφθείς έναν χώρο, που κάποτε ήταν το «σπίτι» σου. Επιπλέον, με την συνδρομή της συνόδου Ερμή-Χείρωνα, είναι πιθανό να «ξεθάψεις» αντικείμενα ή έγγραφα-χειρόγραφα με συναισθηματική αξία.

Ερωτικά
Τόσο η δική σου διάθεση, όσο και των άλλων απέχουν πολύ από το να είναι σταθερές, με συνέπεια να υπάρχει μια αβεβαιότητα για το τι μέλλει γενέσθαι. Σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να «επενδύσεις» το φλερτ σου με όμορφα λόγια, από αυτά που πάντα… αρέσουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η ημέρα έχει ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό βάρος κι ίσως βρεθείς ενώπιον καταστάσεων που δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για αντιδράσεις που «δεν έχουν λογική». Παράλληλα όμως η σύνοδος του Ερμή με τον Χείρωνα σε καλεί να επανεξετάσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, ξεκινώντας από εκείνες που κάποτε ήταν «κομμάτι» σου αλλά τις έβαλες στο περιθώριο.

Ερωτικά
Είναι πιθανό να λάβεις ένα δώρο από ένα πρόσωπο που σε αγαπά, ίσως όμως τελικά να είναι τόσο «δυνατό» στην επιρροή του, που θα σε φέρει σε αμηχανία. Ωστόσο, μην… ανησυχείς, αποδοχή σου ζητούν κι όχι κάποιο μόνιμο «συμβόλαιο»!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Ερμή με τον Χείρωνα σε καλεί να φέρεις το «χθες» στο «σήμερα», κάτι που μπορεί να αναφέρεται τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε καταστάσεις ή δραστηριότητες. Επιπλέον, είναι πιθανό να νοιώσεις την ανάγκη να μείνεις για αρκετές ώρες μόνος/η, ώστε να ανασυντάξεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου, καλό είναι όμως να μην «κολλήσεις» σε λεπτομέρειες που σε «κρατάνε» πίσω.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση η γοητεία σου είναι μάλλον αξεπέραστη και είτε μπεις σε μια κατάσταση, είτε όχι, το βέβαιο είναι ότι έχεις τον τρόπο για να βρεθείς ένα βήμα πιο κοντά στην ευτυχία. Αλήθεια ή ψέμα, τι σημασία έχει;

Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/85639-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-17-3#ixzz435ugBKWv