ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 04 ΜΑΪΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 04 ΜΑΪΟΥ 2017

Κριός

Η ξεκούραση των τελευταίων ημερών θα δώσει τη θέση της στις υποχρεώσεις, όμως δεν πρέπει να παραπονιέσαι καθώς τις προηγούμενες ημέρες γέμισες τις μπαταρίες σου. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου υπενθυμίσει πως σήμερα είναι καλύτερο να λειτουργήσεις με πρόγραμμα και να ξεκινήσεις με τις υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολή. Μην αμελήσεις να φροντίσεις τον οργανισμό σου ώστε να έχεις την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεσαι!

Ταύρος

Σήμερα θα αφιερώσεις την ημέρα σε εσένα και σε όλα αυτά που σε κάνουν χαρούμενο/η, είτε είναι άνθρωποι είτε δραστηριότητες! Η Σελήνη μόλις πέρασε στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να βρεις τον τρόπο για να περάσεις καλά. Μη διστάσεις να κάνεις μια «έρευνα» προκειμένου να βρεις ένα καινούριο ενδιαφέρον χόμπι είτε μόνος/η σου είτε παρέα με τους αγαπημένους σου φίλους. Η ημέρα ενδείκνυται για να περάσεις όμορφες στιγμές και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου!

Δίδυμοι

Η διάθεση σου θα είναι εσωστρεφής σήμερα και οι πρώτοι που θα παρατηρήσουν τη διαφορά θα είναι τα άτομα της οικογένειάς σου. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα ξεκινήσεις να κάνεις παράπονα καθώς ψάχνεις να βρεις εξιλαστήριο θύμα για να εκτονωθείς.  Αν καταφέρεις να βρεις τρόπο να συγκρατήσεις τη δυσθυμία σου, τότε θα αποφύγεις καβγάδες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα επικρατήσει η γαλήνη στο σπίτι σου!

Καρκίνος

Σήμερα το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλήσουν οι σχέσεις με συγγενικά σου πρόσωπα ή κάποιο θέμα που μπορεί να τους απασχολεί. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και οι συζητήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, γνωστούς και γείτονες θα έχουν την τιμητική τους. Πάνω στις συζητήσεις θα μάθεις νέα αλλά μπορεί να παρασυρθείς και εσύ και να εκμυστηρευτείς πράγματα που σε απασχολούν. Πρόσεξε σε ποιους θα τα πεις γιατί μπορεί να μην κρατήσουν τα «μυστικά» σου.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα στρέψει την προσοχή σου σε αυτά που δεν έχεις καταφέρει να αποκτήσεις με αποτέλεσμα να νιώθεις ανασφαλής. Σήμερα θα εστιάσεις σε αποκτήματα -κυρίως υλικά- που σου λείπουν, αφήνοντας πίσω κάθε επιτυχία σου. Η ανασφάλειά σου δεν θα σε βοηθήσει και είναι πολύ πιθανό να υποτιμήσεις τις δυνατότητες σου. Μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις, κυρίως αν αφορούν οικονομικά θέματα καθώς μπορεί να βγεις ζημιωμένος/η.

Παρθένος

Η διάθεση σου δεν θα είναι σταθερή σήμερα και θα αλλάζει, πηγαίνοντας από το ένα άκρο στο άλλο, ακόμα και με μικρές αφορμές. Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει δυσθυμία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς σήμερα. Αν καταφέρεις να κατευνάσεις τη εσωτερική σου αναστάτωση, θα προστατέψεις τις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις.

Ζυγός

Σήμερα θα προτιμήσεις να μείνεις μόνος/η σου καθώς η πολυκοσμία θα σε κουράσει. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου φέρει διάφορες σκέψεις στο μυαλό που θα σε κρατήσουν απασχολημένο. Είναι πιθανό να βλέπεις την αρνητική πλευρά από κάθε τι και αυτό θα ρίξει τη διάθεση σου. Βρες κάτι να ασχοληθείς ακόμα και αν είναι μια αγγαρεία ή μια δουλειά τρίτων καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να σταματήσεις να κατακλύζεις το μυαλό σου με αρνητικές σκέψεις.

Σκορπιός

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους σας ενώνουν κοινοί στόχοι, θα δώσουν δυναμικό παρόν στην ημέρα σου και θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα ευνοήσει συλλογικές εργασίες και οτιδήποτε αφορά φίλους και ομάδες. Είναι πολύ πιθανό να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ομάδα ή να σου ζητηθεί η συμβολή σου σε κάποιο θέμα. Η ημέρα είναι κατάλληλη και για να έρθεις κοντά με συναδέλφους σου και να σπάσεις τον πάγο.

Τοξότης

Η ανησυχία σου σήμερα θα ξεκινήσει από επαγγελματικά θέματα καθώς θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα ενισχύσει την ανάγκη σου για κοινωνική αναγνώριση και αποδοχή κυρίως από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Σήμερα τα βλέμματα στη δουλειά θα είναι στραμμένα πάνω σου γι αυτό θα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου αλλά και τα «πηγαδάκια» στη δουλειά ώστε να μη βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Αιγόκερως

Έχεις λίγο καιρό μπροστά σου μέχρι να έρθει το καλοκαίρι, εσύ όμως έχεις ξεκινήσει να προετοιμάζεσαι ψυχολογικά. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα φέρει στο νου σου καλοκαιρινές αποδράσεις, ακρογιαλιές και δειλινά! Σήμερα θα είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθείς σε δουλειές και υποχρεώσεις καθώς θα ξεκινήσεις δειλά – δειλά να κάνεις σχέδια για τις διακοπές σου! Η καλή σου διάθεση θα σε κάνει πολύ επικοινωνιακό/η και δεν θα λείψουν οι επαφές με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου.

Υδροχόος

Η διάθεση σου θα είναι υποτονική σήμερα καθώς θα έρθουν στο μυαλό σου καταστάσεις που σε έχουν πικράνει. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει δυσθυμία και περίεργες αντιδράσεις αν νιώσεις πιεσμένος/η. Η γενικότερη αναστάτωση σου δεν θα σε αφήσει να ασχοληθείς με πρακτικές δουλειές που έχεις. Παρόλα αυτά η ημέρα θα σε ευνοήσει προκειμένου να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με το δημόσιο, την εφορία και λοιπά οικονομικά θέματα.

Ιχθύς

Σήμερα θα εστιάσεις στις προσωπικές σου σχέσεις καθώς οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις και στην ψυχολογία σου. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα ενισχύσει τη πρακτική σκέψη που έχεις ανάγκη προκειμένου να διεκπεραιώσεις κάποιες υποχρεώσεις. Είναι πολύ πιθανό να ασχοληθείς επισταμένως με τον/την σύντροφό σου ή κάποιο/α συνεργάτη σου, αλλά αυτό μπορεί να κουράσει και εσένα και εκείνον όποτε προσπάθησε να μην το παρακάνεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Share and Enjoy !

0Shares
0 0