ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Η ομορφιά είναι πως νιώθεις μέσα σου και αντανακλάται ακόμα και στα μάτια σου. Δεν είναι κάτι υλικό.

1425763_567967169940439_148150365_n

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016.
Advertisement
ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το επερχόμενο τετράγωνο του Άρη με τον Δία σε φέρνει σε επαφή με άτομα που έχουν πολύ διαφορετικές απόψεις από τις δικές σου και το θέμα είναι ότι για την ώρα όλη αυτές οι διαφορές είναι δύσκολο να συγκλίνουν σε έναν κοινό τόπο. Σε κάθε περίπτωση όμως εσύ μπορείς να διεκδικήσεις το δίκιο σου και να «περάσεις» το δικό σου. Επιπλέον, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές σου τάσεις, ενώ μπορεί να σου δώσει και μια… έξτρα «μεταφυσική» εμπειρία!

Ερωτικά
«Όλα για όλα»! Η ερωτική σου διάθεση είναι «ανεβασμένη» και μέσα στον ενθουσιασμό σου είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις διάφορα «σόου», που ναι μεν θα τραβήξουν πολλά βλέμματα πάνω σου αλλά μπορεί να πλήξουν και την σοβαρότητα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το επερχόμενο τετράγωνο του Άρη με τον Δία πολλαπλασιάζει τις επιλογές σου στον επαγγελματικό τομέα, για να πετύχεις όμως, θα πρέπει να δράσεις άμεσα, θυσιάζοντας… ολίγη από την ηρεμία σου. Επιπλέον είναι πιθανό να προκύψει ένα «αλαλούμ» στις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο» . Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αναδεικνύει τα οράματα σου, πρόσεξε όμως μήπως σε εκμεταλλευτούν άτομα ή φορείς που έχουν στο μυαλό τους μόνον το υλικό κέρδος.

Ερωτικά
«Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι»! Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο που δείχνει πρόθυμο να μοιραστεί μαζί σου τα πάντα, αρκεί να σεβαστείς τις θεμελιώδεις αρχές του, ξεκινώντας από την πίστη, που όμως μπορεί να μοιάζει και με… υποταγή!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε ωθεί να εκφράσεις τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου, κάτι που σε δημιουργικό επίπεδο μπορεί να έχει σπουδαία αποτελέσματα. Όσον αφορά όμως τις καθαρά υλικές σου επιδιώξεις δεν βοηθά, αντίθετα μπορεί να σε εμπλέξει με πρόσωπα ή κυκλώματα που… συνηθίζουν να εξαπατούν τους άλλους. Παράλληλα, το υπό σχηματισμό τετράγωνο του Άρη με τον Δία μπορεί να σε κάνει να ρισκάρεις οικονομικά ή να «ανοίξεις» την καρδιά σου, αδιαφορώντας για το αν θα «τσαλακωθείς».

Ερωτικά
«Όσα παίρνει ο άνεμος»! Σίγουρα έχεις πλεονέκτημα στα ερωτικά αλλά η αστάθειά σου μπορεί να κάνει τον κόσμο και φυσικά τις σχέσεις σου άνω-κάτω! Την μια θέλεις σχέση «κολλητή» και την άλλη «ελεύθερη» με αποτέλεσμα να μην μπορεί (σχεδόν) κανείς να σε παρακολουθήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα καλλιεργεί και αναδεικνύει τις ευαισθησίες σου, είτε τις καλλιτεχνικές είτε τις ανθρωπιστικές. Παράλληλα, το «συγκλίνον» τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Δία προάγει την κοινωνικότητα σου και σίγουρα θα σε φέρει σε επαφή με «κάθε καρυδιάς καρύδι»! Εκεί αρχίζει το δικό σου έργο, αφού θα πρέπει να αξιολογήσεις προσεκτικά, τις προθέσεις και τις ποιότητες των άλλων, ιδιαίτερα στην περίπτωση που σου γίνει κάποια πρόταση συνεργασίας.

Ερωτικά
«Γύρω-γύρω όλοι»! Είσαι πολύ επιθυμητός/η αλλά παράλληλα οι σχέσεις σου βρίσκονται στον «αστερισμό» της διεκδίκησης, είτε αυτό οφείλεται στην δική σου προδιάθεση, είτε σε καταστάσεις για τις οποίες ευθύνονται άλλοι. Δύσκολο λοιπόν να καταλήξεις κάπου οριστικά.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αναδεικνύει τις συναισθηματικές σου αρετές αλλά και την ανθρωπιστική σου κλίση κι ίσως έχεις την ευκαιρία να μοιράσεις πολλές αγκαλιές αλλά και… καλούδια σε όσους/ες βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Επιπλέον, σε καλεί να δημιουργήσεις μια «αισθαντική» και ρομαντική ατμόσφαιρα στον χώρο σου. Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο του Άρη με τον Δία «ξυπνά» το επαγγελματικό σου δαιμόνιο, επιπλέον όμως σε καλεί να αποφύγεις τις διατροφικές υπερβολές ή καταχρήσεις.

Ερωτικά
«Παλιά καραβάνα»! Ο Κρόνος στον Τοξότη σου έχει «φυλαγμένη» μια σχέση με ένα άτομο κατά τι μεγαλύτερο σου, που διακρίνεται για την εμπειρία και σοφία του. Αν τώρα εσύ επιμένεις να απευθύνεσαι σε νεότερους/ες, σύντομα θα διαπιστώσεις ότι βασανίζονται από συμπλέγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το υπό σχηματισμό τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Δία βάζει «φωτιά» στην διάθεσή σου να κάνεις καινούρια πράγματα, κάτι που μπορεί να ενισχυθεί… σφόδρα κι από μια μεγάλη οικονομική επιτυχία. Παράλληλα όμως, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε θέλει πιο υποψιασμένο/η σε σχέση με το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τις αβρότητες και τα χαμόγελα κάποιου/ας, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να σου γίνει μια πρόταση-παγίδα ή να εμπλακείς σε ένα ουτοπικό εγχείρημα, θυσιάζοντας άσκοπα τον χρόνο σου.

Ερωτικά
«Ότι φάμε κι ότι πιούμε…» Δεν θα λείψουν οι τρυφερές κι ευαίσθητες στιγμές αλλά με τον Άρη στο «τιμόνι» των σχέσεων σου είναι δύσκολο να υπάρξει μια κατάσταση με διασφαλισμένη την συνέχεια της. Γι’ αυτό ζήσε το σήμερα, χωρίς να εγείρεις προσδοκίες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το «συγκλίνον» τετράγωνο του Άρη με τον Δία σου προσδίδει έναν «αέρα» νίκης, παράλληλα όμως σε καλεί να φανείς πολύ προσεκτικός/η με την χρήση εύφλεκτων υλικών, ιδιαίτερα στο σπίτι ή το γραφείο σου. Επιπλέον, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε ωθεί να αποτοξινωθείς, μέσα από την χρήση φυσικών σκευασμάτων. Από την άλλη πλευρά όμως δημιουργεί τις προϋποθέσεις για… μικρές εξαπατήσεις στον εργασιακό σου χώρο, όπου κάποιος/α ίσως αποπειραθεί να εκμεταλλευτεί τις ευαισθησίες σου.

Ερωτικά
«Μικροί μεγάλοι, εν δράσει»! Ο ενθουσιασμός σου σε συνδυασμό με τις ενθαρρυντικές αντιδράσεις που εισπράττεις σε οδηγούν σε ένα μεγάλο «παζάρι» σχέσεων, όπου όμως αν πας στα «τυφλά» και δεν ξέρεις τι θέλεις, κινδυνεύεις τελικά να χάσεις τα αβγά και τα καλάθια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε προικίζει με έμπνευση και φαντασία, προάγοντας κυρίως την καλλιτεχνική σου κλίση. Παράλληλα, το υπό σχηματισμό τετράγωνο του Άρη με τον Δία αναμένεται να αυξήσει τις μετακινήσεις και τις επαφές σου, ενώ μπορεί να σε ωθήσει και στο να μάθεις μια νέα όσο και ενδιαφέρουσα τεχνική. Την ίδια στιγμή όμως «κινδυνεύεις» να αναλωθείς σε ανούσιες καταστάσεις ή να «σκοτώσεις» την ώρα σου με πρόσωπα «κενά» περιεχομένου!

Ερωτικά
«Τοπίο στην ομίχλη»! Όλα δείχνουν… υπέροχα, ωστόσο, στην πραγματικότητα το «τοπίο» στις προσωπικές σου σχέσεις είναι αρκετά «θολό» κι είναι δύσκολο να καταλήξεις σε οριστικά συμπεράσματα, είτε για τα δικά σου αισθήματα, είτε για εκείνα του προσώπου που σε ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το επερχόμενο τετράγωνο του Άρη με τον Δία σε ωθεί να αποκτήσεις όλα αυτά που θεωρείς ότι σου λείπουν, σίγουρα όμως θα πρέπει να… βολευτείς με εκείνα που μπορείς να έχεις σύμφωνα με τις οικονομικές σου δυνατότητες. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα προσφέρεται για να εξωραΐσεις τον χώρο σου ή να τον κάνεις πιο «ατμοσφαιρικό». Αν όμως έχεις κατά νου να προβείς σε μια περιουσιακή ρύθμιση, είναι προτιμότερο να αναβάλεις την προσπάθεια σου.

Ερωτικά
«Κρυφός καημός»! Κόσμος πάει κι έρχεται, η γοητεία σου κορυφώνεται και οι εκδηλώσεις θαυμασμού προς το άτομο σου αυξάνονται, εσύ όμως για την ώρα φαίνεται να είσαι «κολλημένος/η» σε καταστάσεις του παρελθόντος και σε ένα πρόσωπο που σου λείπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το επερχόμενο τετράγωνο του Άρη με τον Δία σε «απειλεί» με μια πολυδιάσπαση, που θα αποδειχθεί… εξόχως αντιπαραγωγική, γι’ αυτό φρόντισε να ιεραρχήσεις όλα αυτά που θέλεις να κάνεις, αφήνοντας για αργότερα εκείνα που δεν επείγουν. Επιπλέον, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να συμβάλλει σε λάθη ή αβλεψίες στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, ενώ ίσως ταλαιπωρηθείς από την εξαφάνιση κάποιων αντικειμένων, εγγράφων ή αρχείων.

Ερωτικά
«Κατά λάθος εραστές»! Την ίδια στιγμή που με τον Άρη στο ζώδιο σου «δεν κρατιέσαι», η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε «βομβαρδίζει» με ποικίλες συγκινήσεις και μέσα σε όλα τα άλλα μπορεί να έρθεις πολύ πιο κοντά με έναν πρόσωπο που «κανονικά» συμπεριλαμβάνεται στους φίλους σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φαίνεται ότι στο περιβάλλον σου κινούνται άτομα που δεν έχουν καθαρές προθέσεις, γι’ αυτό έχε τον νου σου, ιδιαίτερα στην περίπτωση που προβείς σε μια σημαντική οικονομική συναλλαγή. Γενικότερα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δεν ενδείκνυται για αγορές ή επενδύσεις, από την άλλη πλευρά όμως, αν είσαι τυχερός/η, μπορεί να σου χαρίσουν κάτι με «ανεκτίμητη αξία». Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο του Άρη με τον Δία σε καλεί να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου.

Ερωτικά
«Η φαντασία σου τα φταίει»! Μπορείς φυσικά να φαντάζεσαι ότι θέλεις για τις προθέσεις ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, αν όμως… τολμήσεις να περάσεις στην πράξη το πιθανότερο είναι να διαπιστώσεις ότι επρόκειτο για «λάθος συναγερμό»!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

 Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε κάνει πιο αισιόδοξο και διεγείρει την οραματική σου φύση, είναι όμως βέβαιο ότι αυτός ο κόσμος δεν μπορεί να γίνει καλύτερος για όσο καιρό εξουσιάζεται από τους «κακούς». Ξεκίνα λοιπόν από τον εαυτό σου, αναδεικνύοντας τις πιο φωτεινές και δημιουργικές πλευρές του και μην χάνεις την ώρα σου κυνηγώντας «χίμαιρες». Τα ίδια και… χειρότερα ισχύουν στην περίπτωση που στοχεύσεις σε υλικές απολαβές!

Ερωτικά
«Ηλιοβασιλέματα γεμάτα αναμνήσεις»! Το κλίμα που διαμορφώνεται σου ταιριάζει γάντι, αφού διακρίνεται από έναν ρομαντισμό αλλά και μια ευαισθησία στην έκφραση των συναισθημάτων Αν μάλιστα είσαι μόνος/η θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις αυτό το καθεστώς.

Πηγή : http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/93335-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-30-9

Share and Enjoy !

0Shares
0 0