ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Πρόσεξε καλά τι εύχεσαι. Οι ευχές γίνονται επιθυμίες. Οι επιθυμίες γίνονται σκέψεις. Οι σκέψεις γίνονται πράξεις. Και οι πράξεις το πεπρωμένο σου.

large

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2015.
Κριός

Οι προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις συνεχίζουν να σε απασχολούν και να μη σου αφήνουν χρόνο να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη θα βοηθήσει να αποκαταστήσεις το κλίμα στις σχέσεις σου μέσω της καλής επικοινωνίας. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό, μπορεί να φέρει νέα για αγαπημένα σου πρόσωπα, που θα αποτελούν μεγάλη έκπληξη για σένα.

Ταύρος

Η ημέρα θα έχει αρκετές καθημερινές υποχρεώσεις που θα πρέπει να φέρεις εις πέρας και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να οργανώσεις κατάλληλα το χρόνο σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να κάνεις συζητήσεις, που αφορούν εργασιακά θέματα και θα είναι υπέρ σου. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις λόγω της κούρασης που θα έχεις και είναι πολύ πιθανό να την πληρώσουν άνθρωποι που δε φταίνε.

Δίδυμοι

Επίλεξε να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου σήμερα, καθώς η Σελήνη από τον Ζυγό θα τονίσει τη δημιουργικότητά σου και θα φέρει στην επιφάνεια τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή από τον Τοξότη, θα βοηθήσει την επικοινωνία σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς η ανέμελη διάθεσή σου θα γίνει πόλος έλξης των άλλων. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σε κάνει υπερβολικό/η στις αντιδράσεις σου, για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και φέρνει κινητικότητα και συζητήσεις για θέματα που απασχολούν εσένα και την οικογένειά σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη, θα βοηθήσει στην επικοινωνία με την οικογένειά σου και θα εξομαλύνει τις σχέσεις σας. Βέβαια, η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα από τη μια στιγμή στην άλλη, καθώς θα σε κάνει να αντιδράσεις υπερβολικά αν ακούσεις κάτι που δε σου αρέσει.

Λέων

Η διάθεση που έχεις για κουβέντα θα σε κάνει να σηκώσεις το τηλέφωνο και να επιδιώξεις να βρεθείς με φίλους, συγγενείς και γείτονες, προκειμένου να τα πείτε λιγάκι. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη, θα σε κάνει την ψυχή της παρέας, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η δημοτικότητά σου και να επιδιώκουν όλοι να βρίσκονται κοντά σου. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει νέα από το περιβάλλον σου, τα οποία θα σε αφήσουν έκπληκτο/η!

Παρθένος

Τα οικονομικά σου θέματα θα σε ανησυχήσουν πολύ και θα σου δημιουργήσουν άγχος και αρνητικές σκέψεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ότι αυτά που κερδίζεις είναι λίγα, αλλά το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Τοξότη θα σου χαρίσει νέες ιδέες, που μπορούν να βελτιώσουν το εισόδημά σου. Αν έχεις κατά νου συζητήσεις και συμφωνίες οικονομικού χαρακτήρα, επιδίωξε να γίνουν σήμερα, καθώς τα επιχειρήματά σου θα είναι ακράδαντα. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει ξαφνικά έσοδα ή ξαφνικά έξοδα!

Ζυγός

Η διάθεσή σου θα έχει εναλλαγές σήμερα και μπορεί να κουράσει τους γύρω σου, καθώς η συμπεριφορά σου θα τους μπερδέψει. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη θα εξομαλύνει την επικοινωνία σου και θα βοηθήσει να γίνεις πιο κατανοητός/η στους γύρω σου. Από την άλλη, η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες, τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείς με σύνεση και προσοχή!

Σκορπιός

Η διάθεσή σου δε θα είναι και στα καλύτερά της, καθώς νιώθεις συνεχώς ότι κάποιοι μπορεί να σε υπονομεύουν με κάθε τρόπο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις και να συζητήσεις τις φοβίες σου και αυτά που σε απασχολούν με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό, θα δώσει μια υπερβολή στις σκέψεις σου και θα σε κάνει αρκετά αντιδραστικό/η. Προσπάθησε να μην είσαι με ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσένα, γιατί θα το μετανιώσεις όταν επανέλθεις!

Τοξότης

Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με οτιδήποτε απαιτεί συλλογικό πνεύμα και ομαδική εργασία, καθώς μόνος/η σου δε θα έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα! Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το ζώδιό σου, θα δημιουργήσει την ανάγκη να έρθεις κοντά με τους φίλους σου και να συζητήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί. Η αντίθεση που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό από τον Κριό, μπορεί να φέρει ανατροπές σε φιλικές σχέσεις, είτε είναι αρνητικές είτε είναι θετικές.

Αιγόκερως

Οι επεκτατικές σου τάσεις θα χρωματίσουν την ημέρα, καθώς θέλεις να αποκτήσεις φήμη και καλές συνεργασίες, με σκοπό την επαγγελματική σου εξέλιξη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και σου δημιουργεί μια σχέση πάθους με την καριέρα σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου και να καταφέρεις να τους πείσεις. Πρέπει όμως να είσαι και λίγο προσεκτικός/η, γιατί η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό έρχεται να σου υπενθυμίσει πως δεν πρέπει να επαναπαύεσαι, καθώς όλα μπορεί να αλλάξουν!

Υδροχόος

Η ανάγκη σου να αφήσεις το μυαλό σου ελεύθερο/η να ταξιδέψει όπου επιθυμεί, θα σε οδηγήσει σε μια μεγάλη βόλτα ή μια μονοήμερη απόδραση, προκειμένου να χαλαρώσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη, θα φέρει προτάσεις για έξοδο από συγγενείς και φίλους, καθώς θα είσαι αρκετά δημοφιλής στο περιβάλλον σου σήμερα. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό θα σου δημιουργήσει αλλεργία στα «πρέπει» και οι απόψεις σου θα κάνουν αίσθηση. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η κατά την οδήγηση και να μην κάνεις απερισκεψίες.

Ιχθύς

Οι συναισθηματικές σου υπερχειλίσεις θα γίνουν εμφανείς σήμερα, καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να τις συγκρατήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και θα σου ξυπνήσει μνήμες που δε θα σε χαροποιήσουν, αλλά το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις με λογική όσα νιώθεις. Επίσης, μπορεί να φέρει και μια ευκαιρία για οικονομική αναβάθμιση μέσα από μια συμφωνία ή από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό από τον Κριό, θα φέρει εξελίξεις σε οικονομικά θέματα, γι’ αυτό κάνε οικονομία μέχρι να δεις τι γίνεται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Share and Enjoy !

0Shares
0 0