ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Δείτε τις ημερήσιες ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ για σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017.
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Κριός

Τα φώτα σήμερα θα στραφούν επάνω σου καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σε βγάλει από την εσωστρέφεια των προηγούμενων ημερών. Την προσοχή σου θα τραβήξουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς τους είχες παραμελήσει. Απόλαυσε την ημέρα παρέα με τους αγαπημένους συνεργάτες ή το/η σύντροφο σου ώστε να χαλαρώσεις και μη ξεκινήσεις να καταστρώνεις τα επόμενα σχέδια σου αμέσως!

Ταύρος

Η ανάγκη σου να μείνεις λίγο μόνος/η θα είναι έκδηλη σήμερα καθώς η Σελήνη που μόλις πέρασε στον Κριό θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια. Θα πρέπει να συγκρατήσεις τον εαυτό σου και να μη ξεκινήσεις να κάνεις σενάρια για οτιδήποτε καθώς πολύ εύκολα θα τα μετατρέψεις σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Η διαισθητική σου ικανότητα θα είναι έντονη σήμερα για αυτό αν χρειαστεί να πάρεις κάποια απόφαση, άκουσε την.

Δίδυμοι

Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Κριό και θα σου χαρίσει την ανάσα που περίμενες. Θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να δεις τους αγαπημένους σου φίλους. Παραμέρισε για λίγο τις επαγγελματικές και όποιες άλλες υποχρεώσεις μπορεί να έχεις και αφιέρωσε χρόνο σε εσένα και στους ανθρώπους που αγαπάς. Η ημέρα ευνοεί τις συλλογικές δραστηριότητες και τη σύσφιξη των σχέσεων με τους αγαπημένους σου φίλους!

Καρκίνος

Ακόμα και αν είμαστε στον πιο θερμό μήνα του καλοκαιριού η προσοχή σου είναι στραμμένη σε επαγγελματικά σχέδια. Θέλεις να σχεδιάσεις πολύ καλά τις επόμενες κινήσεις σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θα σε κάνει ιδιαίτερα μαχητικό/η προκειμένου να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στους επαγγελματικούς σου στόχους. Προσπάθησε να κάνεις ένα διάλλειμα. Χρειάζεται να γεμίσεις τις μπαταρίες σου προκειμένου να είσαι ετοιμοπόλεμος/η!

Λέων

Σήμερα το μόνο που θέλεις είναι να βρεθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους, να κανονίσεις μια κοντινή εξόρμηση ή να βγεις μια βόλτα για ένα ποτό το βράδυ! Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θέλει απλά πράγματα για να σε κάνει να νιώσεις όμορφα αρκεί να τα κάνεις με παρέα. Εκμεταλλεύσου την ημέρα και μη μείνεις σπίτι. Θα δεις πως θα περάσεις χαλαρές στιγμές που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε γεμίσουν ενέργεια!

Παρθένος

Σήμερα θα προσπαθήσεις να καταλάβεις τι κρύβεται πίσω από τη συμπεριφορά και τις κινήσεις των ανθρώπων που θα συναντήσεις. Είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Η Σελήνη που πέρασε στον Κριό θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο με αποτέλεσμα να βλέπεις παντού θεωρίες συνομωσίας. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την ημέρα καθώς οι υπερβολικές σου σκέψεις σε συνδυασμό με την καχυποψία σου μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στις σχέσεις με τους γύρω σου.

Ζυγός

Οι σχέσεις με τον/την σύντροφό σου αλλά και με τους ανθρώπους που εκτιμάς στη δουλειά θα είναι το κύριο μέλημα σου σήμερα. Θέλεις να έχεις το θαυμασμό τους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σε κάνει ευάλωτο/η στη γνώμη των άλλων. Αποτέλεσμα να νιώσεις ανασφάλεια αν δεν έχεις την επιδοκιμασία τους. Σήμερα είναι πιθανό να έχεις ευκαιρίες για μια νέα συνεργασία ή να κάνεις γνωριμίες που θα γίνουν η αφορμή για νέες συνεργασίες!

Σκορπιός

Τις προηγούμενες ημέρες είχες την ευκαιρία να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Για αυτό σήμερα που η Σελήνη πέρασε στον Κριό θα σε βοηθήσει να τις αδειάσεις! Συγκεκριμένα είναι πολύ πιθανό να σου φέρει δουλειές και υποχρεώσεις που δεν είχες υπολογίσει. Προσπάθησε να μη γεμίσεις την ημέρα σου με δραστηριότητες ώστε να υπάρχει ευελιξία στο ημερήσιο πρόγραμμα σου σε περίπτωση που χρειαστεί να ασχοληθείς και με κάποια δουλειά.

Τοξότης

Επιτέλους έφτασε η ημέρα που θα μπορέσεις να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με οτιδήποτε σε γεμίζει. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σου δώσει ευκαιρίες για να διασκεδάσεις με τους φίλους σου, να περάσεις ποιοτικό χρόνο με το/η σύντροφο σου ή να ασχοληθείς με μια δραστηριότητα που επιθυμείς! Η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα οτιδήποτε και αν επιδιώξεις να κάνεις. Θα σε βοηθήσει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου!

Αιγόκερως

Κάποιο θέμα που απασχολεί την οικογένεια σου θα απασχολήσει και εσένα σήμερα και θα τραβήξει την προσοχή σου από οτιδήποτε άλλο. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και είναι πιθανό να δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση. Το ένα θα φέρει το άλλο και στο τέλος θα καταλήξεις να θυμάσαι πράγματα που έγιναν πριν από καιρό. Αν προσπαθήσεις να βρεις ισορροπία στα συναισθήματα σου τότε θα καταφέρεις να εστιάσεις στο κυρίαρχο θέμα. Και όχι να ξεκινήσεις να θυμάσαι και δικά σου!

Υδροχόος

Σήμερα ακόμα και αν δεν έχεις κάτι που να σε απασχολεί άμεσα θα βρεις ένα θέμα ώστε να ξεκινήσεις τη συζήτηση με φίλους, γείτονες, συγγενείς! Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η και αυτό δεν θα κρύβεται με τίποτα! Ένα τηλέφωνο στον/ην αδερφό/η σου, μια βόλτα στα μαγαζιά με καλή παρέα και ένας καφές στο σπίτι του γείτονα θα είναι μερικά από τα σενάρια της ημέρας. Αυτά θα σε βοηθήσουν να επικοινωνήσεις και να κάνεις δημόσιες σχέσεις!

Ιχθύς

Σήμερα θα ξυπνήσεις και το μυαλό σου θα τρέχει σε οικονομικά θέματα. Η Σελήνη που έχει περάσει στον Κριό θα σε προτρέψει να τα διευθετήσεις. Αν αγνοήσεις την προτροπή τότε θα περάσεις την υπόλοιπη σου ημέρα αγχωμένος/η. Δεν πρόκειται να ηρεμήσεις αν δεν τα τακτοποιήσεις. Είναι πολύ πιθανό να σου δοθεί και μια ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημα σου με κάποιο τρόπο. Αλλά θα πρέπει να τη “ψάξεις” πριν αποφασίσεις να πεις το ναι.

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike

Share and Enjoy !

0Shares
0 0