ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08 ΜΑΪΟΥ 2015

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08 ΜΑΪΟΥ 2015

Η ζωή αλλάζει αλλά δεν χάνεται! Η ελπίδα σβήνει, αλλά ΠΟΤΕ δεν πεθαίνει. Η αλήθεια καλύπτεται, αλλά και πάλι λάμπει!

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 08 Μαΐου 2015.
 .

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Οι υποχρεώσεις της οικογένειας σε κάνουν να κινείσαι και να φέρεσαι αρκετά συγκρατημένα όμως και αυστηρά. Ίσως να έχεις επηρεαστεί και από κάποιες άλλες πιο εσωτερικές καταστάσεις και η ευαισθησία σου να έχει κτυπήσει κόκκινο. Πάντως δεν θα δείχνεις το ίδιο πρόσωπο προς τα έξω με αυτό που είσαι στην πραγματικότητα.
Ερωτικά: Όταν παίρνεις το αυστηρό σου ύφος θέλεις με τον τρόπο σου να περάσεις τα δικά σου μηνύματα τα οποία έχουν μια διαφορετική χροιά από αυτό το χύμα και αυθόρμητο που δείχνεις τις πιο πολλές φορές. Η σχέση βέβαια με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω σε κάνει περισσότερο ώριμο αλλά δεν σημαίνει ότι αν δεν υπάρχουν άλλες συνθήκες που να ευνοούν την επικοινωνία, περνάς καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγνωρίζεις τα δικαιώματά σου γιατί κάνεις μια στροφή προς το μέλλον και δεν μπορείς να συμβιβαστείς με πράγματα που σου φαίνονται ανώριμα ή παιδιάστικα. Για αυτό αναζητάς συνεργασίες, έστω και για την τρέχουσα περίοδο, που να έχετε την ίδια οπτική γωνία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Τα συμπεράσματα που βγαίνουν από μια ξαφνική γνωριμία που έκανες τις προηγούμενες ημέρες είναι ότι έχεις όλα τα εχέγγυα για να είσαι στο παιχνίδι και να προχωρήσεις για να βρεις την ποιότητα που αναζητάς. Αν πάλι είσαι στο εξωτερικό για κάποιες δουλειές, θα δεις ότι όλα θα ρέουν πιο εύκολα.
Ερωτικά: Έχεις την κατάλληλη συγκράτηση για να δημιουργήσεις ένα ισορροπημένο κλίμα γύρω σου και να μην αφήσεις να βγάλουν άλλα συμπεράσματα για σένα, ενώ εσύ σκέφτεσαι άλλα. Η γνωριμία με Παρθένο θα γίνει κάτω από συνθήκες πολύ περίεργες αλλά τελικά θα δέσει πάρα πολύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Ζητάς να έχεις εγγυήσεις για αυτό που θέλεις να κάνεις και αυτό σε βάζει να ψάχνεις περισσότερο, ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια ενώ οι εξωτερικές συνθήκες είναι κατά κάποιο τρόπο με το μέρος σου. Εσύ μέσα σου έχεις μια ανησυχία η οποία σε βάζει σε διλλήματα αλλά και σε περισσότερο τρέξιμο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η εμφάνιση πολλών και διαφορετικών απόψεων για τη συμπεριφορά σου σε ενοχλούν γιατί γίνεσαι το κέντρο σχολιασμού από συγγενικά σου πρόσωπα που έχουν μεγάλη υπόληψη στον οικογενειακό κύκλο κι εσύ πρέπει να τα αντιμετωπίσεις αλλά κουράζεσαι ψυχικά.
Ερωτικά: Μάλλον σήμερα οι συνθήκες σε σπρώχνουν να χαλάσεις την εικόνα σου και να δείξεις αυστηρότητα ή σοβαρότητα και τελικά δείχνεις ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που αληθινά είσαι. Το κάνεις αυτό για να προστατευτείς και επίσης για να μην γίνεις μπαλάκι πινγκ πονγκ από Καρκίνο ή Αιγόκερω.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να ανοίξεις τα χαρτιά σου γιατί βλέπεις ότι θα εκτεθείς και δεν σου αρέσει. Ο λόγος είναι ότι προτιμάς να δείχνεις μια επίπλαστη εικόνα στους συνεργάτες σου γιατί το θέλουν το prestige.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η παρουσία της Αφροδίτης από σήμερα στο ζώδιο σου θα σου δώσει την ευκαιρία να γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η κι εξωστρεφής και θα σου προσδώσει αίγλη και προσωπική γοητεία.
Ερωτικά: Το ότι θέλεις εξ ορισμού να προστατέψεις το δικό σου άτομο σε βάζει πολύ ψηλά. Κάνεις αυτόν τον καιρό σχέσεις που θα τις θεωρήσεις πολύ σοβαρές και αξιόλογες για σένα, ίσως να ζητάς το ιδανικό μέσα σε ένα πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορείς να υποκύψεις σε διάφορες συμφωνίες οι οποίες δεν είναι και τόσο εύκολες αλλά με την δική σου καταλυτική παρουσία, θα γίνουν και θα είναι περισσότερο μέσα στον στόχο σου γιατί σήμερα συγκεκριμένα σου βγαίνει η φιλοδοξία στην επιφάνεια.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Όσο και να προσπαθείς να φερθείς αυθόρμητα δεν σου βγαίνει γιατί είσαι μέσα σε ένα πλαίσιο το οποίο σε καθορίζει και σε βάζει να κινηθείς και να επικοινωνήσεις με συγκεκριμένους όρους.
Ερωτικά: Την απαίτηση που έχει ο Αιγόκερως από εσένα να πετύχεις και να έχεις ένα σημαντικό επαγγελματικό κομμάτι μπορεί σήμερα να στην επιβάλλει με τον τρόπο του και τα φιλόδοξα σχέδια που έχει για σένα να τα σπρώξει, ώστε να γίνουν πραγματικότητα. Βέβαια το συναίσθημα ίσως απέχει ή αυτό θα εισπράξεις και να σε ενοχλήσει. Αντίθετα με τον Ταύρο ή Σκορπιό θα είναι μεν δύσκολα αλλά πιο φυσιολογικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς μια στήριξη και θα την βρεις μέσα από κόσμο που έχει εξουσία ή δύναμη και εμπειρία που μπορεί να σε βοηθήσει. Ίσως να μην το παραδέχεσαι γιατί σαν άτομο είσαι αρκετά εγωιστικής/α, αν όμως μειώσεις το Εγώ σου θα εισχωρήσεις παντού.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Ανοίγουν πόρτες εύκολα και αυτό κάνει τα πράγματα να ρέουν κι εσύ να νιώθεις καλύτερα από ποτέ. Βέβαια, επειδή κάπου μέσα σου υπάρχει ένα ανικανοποίητο, ίσως βρεις κάτι να γκρινιάξεις αλλά λόγω καλής διάθεσης δε θα το συνεχίσεις.
Ερωτικά: Με μια ματιά μπορεί να γεννηθεί ένας έρωτας με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό. Ο λόγος είναι ότι έχετε έρθει πιο κοντά και θα τολμήσεις να είσαι ο εαυτός σου. Οι απαιτήσεις σου θα είναι πιο λογικές και ισορροπημένες και αυτό σε βοηθήσει επίσης.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας κάποιες δύσκολες δουλειές γιατί τις έχεις προγραμματίσει και ξέρεις πότε να κινηθείς. Για αυτό θα κάνεις τα σωστά βήματα που ίσως φαίνονται παρακινδυνευμένα σε κάποιους αλλά τελικά δεν θα είναι.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Ζυγίζεις κάποια πράγματα και δεν ξέρεις ακριβώς τι είναι αυτό που πρέπει να αφήσεις και τι να κρατήσεις γιατί νιώθεις ότι όλα είναι κάπως περίεργα. Κάτι σε πιέζει και σε αναστατώνει και δεν μπορείς να εκφραστείς και να είσαι ο εαυτός σου.
Ερωτικά: Η σχέση σου ζητάει να είσαι τύπος και υπογραμμός και νιώθεις ότι όλο αυτό σε καπελώνει γιατί χάνεις τον αυθορμητισμό σου. Για να είσαι μέσα στο παιχνίδι δεν χρειάζεται να παρεξηγείς τα πάντα και να νομίζεις ότι προέρχονται από ένα «πρέπει» και όχι από αγάπη γιατί εκεί είναι που θα την πατήσεις, κυρίως με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου φήμη χρειάζεται αναβάθμιση και επειδή οι φιλοδοξίες σου είναι πολύ ισχυρές, θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να αντεπεξέλθεις στο στόχο που έχεις βάλει. Όλα αυτά όμως έχουν μια καταπίεση και ακραίο έλεγχο της συμπεριφοράς σου και του αληθινού σου εαυτού.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Το ότι θέλεις να μαζέψεις τις δυνάμεις σου και κυρίως να τις κοντρολάρεις προς μια κατεύθυνση θα σου δώσει την δυνατότητα να μαζέψεις οτιδήποτε δεν είναι και πολύ της αρεσκείας σου ή κάτι που σου έχει ξεφύγει και να το βάλεις μέσα σε τάξη. Οι σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα είναι πολύ μετρημένες αλλά τουλάχιστον σωστές.
Ερωτικά: Περιμένεις κάτι να πάρεις και επειδή είναι αποτέλεσμα δικών σου κινήσεων ίσως να είσαι αρκετά απόλυτος/η. Το πιο σημαντικό είναι ότι με τον Καρκίνο σας δένουν πολλά κοινά και θα μετρήσει παραπάνω η αλήθεια της σχέσης σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να υλοποιήσεις κάτι που δεν το γνωρίζεις καλά και χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος/η για να μην γίνουν λάθη και να μην κάνεις πράγματα πάλι από την αρχή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις αντιλήψεις πολύ περιορισμένες αυτή την στιγμή και βάζεις σε μια τάξη όλα τα πράγματα που θέλεις να κανονίσεις. Η συμπεριφορά είναι πολύ αυστηρή και κυρίως σε άτομα που μπορεί να παρεμβαίνουν στην ζωή σου και να ανακατεύονται χωρίς να σε ρωτούν. Το ίδιο όμως αυστηρός/η θα είσαι και με την διατροφή σου.
Ερωτικά: Ίσως να μην εκφράζεις εύκολα τα συναισθήματά σου γιατί δεν θέλεις να τα δείξεις αν πιστεύεις ότι είναι άσκοπο για ένα άτομο που σε έχει στεναχωρήσει ή πληγώσει. Προσέχεις τα πάντα γιατί δεν σου αρέσει πλέον να εκτίθεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Πριν αποφασίσεις οτιδήποτε το περνάς από κόσκινο και μάλιστα με μεγάλη προσοχή γιατί δεν θέλεις να ξανακάνεις λάθη του παρελθόντος. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι οι διαρροές που μπορεί να υπάρχουν από την πλευρά κάποιων ατόμων που συνεργάζεσαι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις όλα τα προσόντα και δεν κάνεις λάθη. Πάντως έχεις ηρεμήσει και προσπαθείς να διατυπώσεις τα αιτήματά σου με ένα λιγότερο αποστασιοποιημένο τρόπο. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να σταματήσεις να πιέζεις τον εαυτό σου να γίνει όσο μπορεί καλύτερος για τα μάτια του κόσμου.
Ερωτικά: Μάλλον είσαι πιο καλά με τον εαυτό σου γιατί αντλείς από εκεί αυτά που έχεις ανάγκη και δεν θέλεις να τα μοιραστείς με ένα πρόσωπο που δεν σου κάνει. Προτιμάς την μοναξιά παρά τις μεσοβέζικες λύσεις. Η σχέση με την Καρκίνο από εδώ και στο εξής θα είναι καλύτερη.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να προσπαθείς να μην ηγηθείς μιας επαγγελματικής δραστηριότητας, τελικά θα το κάνεις γιατί όλα σε σπρώχνουν προς τα εκεί. Όταν σου δίνονται οι ευκαιρίες πρέπει να τις αρπάζεις γιατί δεν εμφανίζονται συχνά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η φροντίδα κάποιων ατόμων σε απασχολεί περισσότερο από άλλες φορές ίσως γιατί κάπου νιώθεις ενοχές που πριν δεν είχες δείξει ενδιαφέρον. Από την άλλη μπορεί να είσαι στις κλειστές σου και να μην θέλεις να μιλήσεις με κανένα και όλο αυτό σε επηρεάζει.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω θα είναι κάπως περίεργη γιατί δεν θα είστε πολύ κοντά όπως θα ήθελες και θα νιώσεις απομόνωση. Αλλά χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα χαλαρώσεις γιατί οι ενοχές σου μπορεί να είναι αρκετά έντονες.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις προτεραιότητες που για σένα άλλες φορές θα ήταν κάπως υπερβολικές αλλά τώρα σένα μετράει το καθήκον και τα «πρέπει». Για αυτό θα δουλέψεις σκληρά αλλά κάπως απομονωμένα.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η συγκεντρωτική κίνηση που κάνεις και μαζεύεις φίλους και γνωστούς που όμως έχουν μια ισχυρή κοινωνική θέση ή δύναμη, θα σε βοηθήσει να κάνεις κάποια όνειρά σου πραγματικότητα. Πάντως θα σου δοθεί η ευκαιρία να δεις φίλους που είχες χάσει.
Ερωτικά: Κάνεις νέα αρχή και θέλεις να είσαι όσο μπορείς υπολογίσιμος/η ή να έχεις στην διάθεσή σου χώρο και χρόνο για να μπορείς να γίνεις κατανοητός/η σε ένα άτομο που είναι πολύ κοντά σου αλλά προς το παρόν έχετε μια τυπική ή φιλική σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Οργανώνεις το χρόνο σου για να μην βρεθείς προ απροόπτου και για αυτό ξέρεις τι θέλεις και με ποιο τρόπο θα το πετύχεις. Πάντως να προσέξεις να μην μπλεχτείς σε σχόλια και μεταφορές λόγων με κάποια άτομα που συνεργάζεσαι γιατί εκεί θα τα χαλάσεις όλα.

large

Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/73788-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-8-5#ixzz3ZTrSDqip

Share and Enjoy !

0Shares
0 0