ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά

Δύσκολοι καιροί για την ειρήνη και την ασφάλεια σου και σίγουρα θα χρειαστείς κάτι περισσότερο από το φιλότιμό σου. Το πρώτο που σου ζητάει ο Άρης είναι να «παίξεις» συνετά, αποφεύγοντας τις «παλικαριές» και τα μεγάλα λόγια. Αντίθετα αν βιαστείς να δράσεις μπορεί να εκτεθείς ανεπανόρθωτα ή να πάθεις κάποια ζημιά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο δημιουργεί μια σχετική αστάθεια στα οικονομικά σου, κάτι που μπορεί να εντείνει την ανασφάλεια σου για το «αύριο». Τα έσοδα και τα έξοδα εναλλάσσονται, αντί όμως να σύρεσαι πίσω από τις εξελίξεις, προβαίνοντας σε μάλλον σπασμωδικές ενέργειες, που τελικά –αυτές- μπορεί να σου κάνουν τη «ζημιά», το καλύτερο θα ήταν να περιμένεις μέχρι να ισορροπήσουν τα πράγματα.

Ερωτικά
Είτε ταραχτείς από τις εξελίξεις στην σχέση σου, είτε γοητευτείς από μια νέα γνωριμία, η κοινή συνισταμένη είναι μια ένταση που ίσως σε… ξεπερνά! Αν πάντως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως οι πράξεις σου συντελέσουν σε μια κρίση που δεν «μαζεύεται» εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Γενικά

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο σου, οι διαθέσεις σου αλλά και τα δεδομένα μπορεί να αλλάζουν διαρκώς, ενώ δεν θα λείψουν και κάποια έκτακτα περιστατικά, ιδίως σε σχέση με τα οικονομικά σου. Καλό είναι λοιπόν να επιστρατεύσεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να είσαι ο θετικός και όχι ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Παράλληλα, να θυμάσαι ότι αυτήν την περίοδο το παρασκήνιο… οργιάζει και μάλιστα δεν λείπουν και οι «πισώπλατες μαχαιριές». Το να κρατάς λοιπόν ουδετερότητα σε μια τέτοια «φάση Άρη» είναι μάλλον άτοπο αλλά εκείνο που σε συμφέρει περισσότερο είναι να αναζητήσεις την μέση οδό, αφήνοντας για αργότερα τις πιο δραστικές λύσεις.

Ερωτικά
Μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να παίρνει μεγάλη έκταση κι ίσως βρεθείς σε δύσκολη θέση προσπαθώντας να αποδείξεις πως… δεν είσαι ελέφαντας! Παράλληλα όμως αν το επιθυμείς μπορείς να ζήσεις μια περιπέτεια «στο άγνωστο», από εκείνες που δεν ξεχνιούνται!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Γενικά

Ο Άρης στον Κριό σε θέλει σε θέση μάχης, αφού ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να σε φέρει μπροστά σε καταστάσεις που απαιτούν άμεσες και δυναμικές λύσεις. Οι συνεργασίες και οι φιλίες σου εξακολουθούν να είναι το βασικό πεδίο «τριβών», φρόντισε ωστόσο να διαχειριστείς με μέτρο τις όποιες αναποδιές, μένοντας στις πρακτικές λύσεις και όχι στους… εγωισμούς! Παράλληλα μπορεί να προκύψουν αναγκαιότητες που συνδέονται με τεχνικές εργασίες ή την αντιμετώπιση μιας εστίας μόλυνσης, ενώ επιπλέον η Σελήνη στον Ταύρο ενδέχεται να σου προκαλέσει μια μικρή αδιαθεσία, που δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίσεις αδιάφορα.

Ερωτικά
Πολλά γίνονται, είτε για χάρη σου, είτε εξ αιτίας σου αλλά ότι κι αν κάνεις φρόντισε να γίνει μακριά από αδιάκριτα μάτια. Και για να μην «διασκορπιστείς στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα», όποιος ή όποια θέλει, ας έρθει να σε συναντήσει εκεί που σε… εξυπηρετεί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Γενικά

Ο Άρης στον Κριό απειλεί άμεσα την ηρεμία σου συμβάλλοντας σε εντάσεις ή συγκρούσεις, όπου όμως επιβάλλεται να ακολουθήσεις μια συναινετική διαδικασία, ιδιαίτερα σε σχέση με τα επαγγελματικά σου. Αν πάλι διαπιστώσεις ότι δεν βγαίνει άκρη, τότε ο μόνος τρόπος λοιπόν να αποφύγεις κάποια εμπλοκή είναι να… φύγεις όσο γίνεται πιο μακριά από το «μέτωπο», περιμένοντας να ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα. Μάλιστα, η Σελήνη στον Ταύρο σου δίνει το δικαίωμα να ελπίζεις σε μια συμπαράσταση φίλων αλλά και μια γενικότερη κοινωνική υποστήριξη, οπότε μην διστάσεις να μοιραστείς τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου με άλλους.

Ερωτικά
Αν βρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση θα έχεις την ευκαιρία να εξασκήσεις το ταλέντο σου στην πολιτική προσέγγισης, αποκομίζοντας πολλές συμπάθειες, τηλέφωνα και διευθύνσεις. Από εκεί και ύστερα μπορείς να περιμένεις και να… εύχεσαι τα καλύτερα!

ΛΕΩΝ ♌

Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο τονίζει θέματα καριέρα με οικονομικό ενδιαφέρον, ενώ επιπλέον σου ζητά να μην αποποιηθείς τον πρωταγωνιστικό σου ρόλο στις εξελίξεις, αφού μπορείς πράγματι να πετύχεις πολλά. Κι όλα θα μπορούσαν να κυλήσουν ήρεμα κι απλά αν δεν έμπαιναν στη μέση κάποια πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού σου περιβάλλοντος ή ακόμη και γείτονες. Μάλιστα οι αντεγκλήσεις μπορεί να είναι τόσο έντονες, που μπορεί να φτάσουν μέχρι τα δικαστήρια. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να περιορίσεις τις προσωπικές φιλοδοξίες σου, δίνοντας μεγαλύτερη σημασία στις ανάγκες ή τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να ανησυχήσεις ή να προβληματιστείς από αυτά που θα ακούσεις ή θα δεις αλλά σε κάθε περίπτωση τήρησε στάση αναμονής, μέχρι να αποκτήσεις ολόκληρη την εικόνα. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, να θυμάσαι ότι κάθε πράγμα θέλει τον χρόνο του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο προάγει την επικοινωνία σου, αυξάνοντας τις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Από αυτήν την άποψη η ημέρα σου μπορεί να είναι κουραστική αλλά και ενδιαφέρουσα. Δεν θα λείψουν ωστόσο και οι ευκαιρίες για να καλοπεράσεις ή να ταξιδέψεις μακριά από εντάσεις και πολεμικές. Επιπλέον μπορεί να σε στηρίξει οικονομικά, παρέχοντας σου τα αναγκαία. Από την άλλη πλευρά όμως το τρίγωνο Άρη-Κρόνου ενδέχεται να συμβάλλει σε προστριβές και διαφωνίες με άτομα που τα θέλουν όλα δικά τους, ίσως μάλιστα να κινούνται στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση θέσε έγκαιρα τα όρια σου κι αν χρειαστεί «πάγωσε» τις εξελίξεις, περιμένοντας καλύτερες ημέρες.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και ταξιδέψεις ή απλά «κυκλοφορήσεις», τότε σε περιμένουν όλα τα καλά και τα… τυχερά, ίσως μάλιστα να μπεις σε έναν κοινωνικό κύκλο, από τον οποίο μόνον οφέλη θα αποκομίσεις. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε διαχειρίσου μετά μεγίστης προσοχής τα τεκταινόμενα.

ΖΥΓΟΣ ♎

Γενικά

Ο Άρης απέναντί σου σε ωθεί να διεκδικήσεις περισσότερα για την ζωή σου αλλά και να σταθείς απέναντι σε όσους ή όσες αποπειρώνται να παραβιάσουν τις αρχές σου. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι η σύγκρουση είναι προ των πυλών αλλά αν δεν είσαι αποφασισμένος να την «τραβήξεις» μέχρι τέλους, είναι καλύτερα να μην την ξεκινήσεις και να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο αυξάνει την οικονομική σου αβεβαιότητα, αφού κάποια πράγματα δείχνουν να μην… πατάνε σε στέρεο έδαφος. Ταυτόχρονα όμως διευρύνει τις προοπτικές σου και μπορείς να αυξήσεις άμεσα το εισόδημα σου, μέσα από κάθε είδους επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και να τους ενδιαφέρεις… σεξουαλικώς αλλά αν έχεις κατά νου ήρεμες καταστάσεις, καλύτερα… άστο, αφού ο Άρης απέναντί σου σε θέλει είτε πολιορκητή, είτε πολιορκούμενο/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας. Επιπλέον μπορεί να ωφεληθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου καλείσαι να διαχειριστείς πιέσεις και έντονες καταστάσεις στα εργασιακά σου, όπου φαίνεται ότι η «μάχη» έχει «ανάψει» για τα καλά! Και, είτε πρόκειται για τα δικαιώματά σου, είτε για ένα οικονομικό ζήτημα, προκειμένου να μην βρεθείς «από κάτω», ακολούθησε την διαπραγματευτική πρακτική του να τα ζητήσεις όλα για να πάρεις τουλάχιστον τα… μισά!

Ερωτικά
Μια πρόσκληση ή συνάντηση θα σε χαροποιήσει και αυτή μπορεί να είναι μόνον η αρχή μιας ευτυχισμένης πορείας. Γενικά μπορείς να περάσεις πολύ καλά αλλά αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, μην βραδυπορείς και «άρπαξε» την ευκαιρία που σου δίνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να ασχοληθείς με πολλά, χωρίς όμως να τα παρατήσεις όλα στην μέση. Παράλληλα, με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου, μπορεί να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες, όχι όμως για πράγματα που σε ευχαριστούν αλλά για να διεκπεραιώσεις μια τουλάχιστον υπόθεση που επείγει. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι σε αρκετές περιπτώσεις θα κληθείς να διαχειριστείς έξωθεν επιθέσεις ή «κόντρες» και μάλιστα από πρόσωπα που κανονικά θα περίμενες να σε στηρίξουν. Επιπλέον, αν νιώσεις πως οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν μην επιμείνεις σε αυτό που κάνεις, αφού θα δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα.

Ερωτικά
Κάτι σε εμποδίζει να ζήσεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο, ενώ η εμπλοκή γνωστών και συγγενών στις προσωπικές σου υποθέσεις, μάλλον θα ρίξει λάδι στη φωτιά. Επιπλέον μπορεί να υπάρχουν και… άλλου είδους κίνητρα, οπότε καλό είναι να μην είσαι ανυποψίαστος/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Γενικά

Με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου, τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά σου ενδέχεται να προκύψουν κρίσεις που απαιτούν μια άμεση αντιμετώπιση αλλά αν δεν έχεις κάποια στρατηγική είναι προτιμότερο να «κάνεις στην άκρη», παρά να χτυπήσεις τη γροθιά στο μαχαίρι. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να «βγεις από το καβούκι σου» και να δράσεις στον «πραγματικό» κόσμο, ιδιαίτερα σε σχέση με επαγγελματικά ή κοινωνικά θέματα. Κι όχι πως δεν μπορείς να πετύχεις πράγματα αλλά σε πρώτη φάση ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από την διαρκή εναλλαγή των δεδομένων, μένοντας μάλιστα με την τελική αίσθηση ότι γίνεται «πολύ κακό για το τίποτα»!

Ερωτικά
Ύστερα από ένα μάλλον αμφίσημο διάστημα, όπου τα θετικά και τα αρνητικά μπλέκονταν μεταξύ τους, η κατάσταση φαίνεται να ξεκαθαρίζει… υπέρ σου! Αυτό όμως αναφέρεται στο «σήμερα» κι όχι σώνει και καλά σε μια σχέση με μακρόπνοη προοπτική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είτε για να καλύψεις άμεσες ανάγκες, είτε για να υποδεχθείς έκτακτους επισκέπτες. Παράλληλα, με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου να επηρεάζει άμεσα τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, θέτοντας όρια και φραγμούς, οφείλεις να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, προνοώντας για κάθε αναποδιά, κάτι που ισχύει πολύ περισσότερο στην περίπτωση που ταξιδέψεις με δικό σου μέσον. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα σου δοθεί η δυνατότητα να εφαρμόσεις στην πράξη κάποιες από τις θεωρητικές προσεγγίσεις σου, έστω και κατά τι «κουτσουρεμένες»!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μια νέα γνωριμία θα σου βάλει ιδέες, περίμενε όμως μήπως εμφανιστεί και μια… δεύτερη ακόμη πιο ενδιαφέρουσα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως περάσει μια μικρή κρίση, εξ αιτίας της εμπλοκής ενός ατόμου από το φιλικό σου περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε προστατεύει κρατώντας σε μακριά από εντάσεις σε μια περίοδο, όπου το γενικό κλίμα γίνεται ολοένα και πιο ανασφαλές. Αν όμως επιμένεις σώνει και καλά να… ριχτείς κι εσύ στη μάχη μπορείς να ξεκινήσεις από το οικονομικό και επαγγελματικό πεδίο, ακολουθώντας όμως την πολιτική της μέσης οδού και των αμοιβαίων υποχωρήσεων. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο προσδίδει μια ποικιλία στην καθημερινότητα σου, καλείσαι ωστόσο να διαχειριστείς και την αστάθεια των… άλλων, που σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν από τους βασικούς σου στόχους. Προσπάθησε τουλάχιστον να μην παρασύρεσαι από τις εντυπώσεις.

Ερωτικά
Μια είδηση ή μια «τυχερή» συνάντηση θα σε κάνει να νιώσεις… πολύ καλύτερα αλλά το θέμα είναι να αξιοποιήσεις άμεσα το πλεονέκτημα σου. Διαφορετικά αρκέσου στις υποσχέσεις, που όμως να ξέρεις ότι μπορεί και να μην πραγματοποιηθούν!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0