ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Το πρόβλημα που σε απασχολεί θα λυθεί, όταν πάψει να σε απασχολεί με τέτοιο τρόπο ώστε να σε διαλύει.

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 05 Απριλίου 2015

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ξεφυσάς με ανακούφιση και δεν εστιάζεις στα αρνητικά πλέον. Όντως, και τίποτα να μην έχει γίνει, υπάρχει αισιοδοξία και ο χρόνος που κυλά φέρνει τελικά λύσεις.
Ερωτικά: Αφήνεις πίσω σου κάποιες καταστάσεις που σε κουράζουν και με τον τρόπο σου τελικά έρχονται τα πράγματα χωρίς εσύ να επέμβεις τόσο πολύ δυναμικά Σίγουρα η υπομονή με τον Ταύρο είναι το μυστικό για μια πιο επιτυχημένη σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ζωή σου θέλει υπομονή και θάρρος και αυτό θα το καταλάβεις όταν πλέον θα έχουν περάσει όλα τα δύσκολα των ημερών. Η αισιοδοξία σου θα σε φορτίσει και θα σε βοηθήσει να εξερευνήσεις νέα μοντέλα τα οποία στην πορεία θα σου βγουν πολύ καλά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η διαθεσιμότητά σου είναι μικρή και ο χώρος που κινείσαι είναι μεγάλος. Το παρελθόν μπορεί σου ξαναβγεί με αναμνήσεις και σε νοσταλγικά κομμάτια τα οποία θα σου δώσουν μια λύση που ίσως να μην περίμενες.
Ερωτικά: Όσο και να παλεύεις με τον Τοξότη, με μια νέα ατάκα που θα σου πετάξει ή ένα νέο κύμα επικοινωνίας που θα ξαναρχίσει ξαφνικά μεταξύ σας θα βρεθεί χώρος για να αναπαράγεις τη φαντασίωση ότι είστε μαζί και ότι στο τέλος κάτι θα γίνει. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε αποτρέπει πάντως από τα χοντρά λάθη όσο βέβαια εσύ ακούς την εσωτερική σου φωνή.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ότι θα υπάρχουν ευκαιρίες αυτό είναι το σίγουρο. Το ότι όμως θα τις εξαργυρώσεις με ένα τίμημα που ίσως να μην σου αρέσει και αυτό θα υπάρχει.. Γιατί αναγκαστικά καλείσαι να κινηθείς με νέα δεδομένα που ίσως να μη σου κάνουν καθόλου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Αναγκαστικά μπαίνεις και ερευνάς όλες τις τρέχουσες πληροφορίες που υπάρχουν γύρω σου. Ίσως η καχυποψία να μην είναι τόσο ουσιαστική και δεν θα σε υποχρεώσει να κλείσεις τις κεραίες σου επειδή κάτι δεν εμπιστεύεσαι. Αντίθετα, θα κάνεις συζητήσεις για κάποιες υποθέσεις που σου αρέσουν πάρα πολύ και θα έχεις και μια εικόνα μπροστά σου.
Ερωτικά: Όσο και να παλεύεις να αφήσεις για λίγο πίσω το παρελθόν, όλο και κάτι γίνεται και δεν μπορείς να το αποφύγεις, γιατί έχεις τελικά ευαισθησίες οι οποίες δεν σου φαίνονται. Με τον Καρκίνο και τον Ιχθύ θα δοκιμάσεις να το παίξεις λίγο διαφορετικά αλλά δεν είσαι σίγουρος/η ότι θα πιάσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να προσπαθείς να αποφύγεις την πεπατημένη τελικά είναι μέσα στα πόδια σου. Η συνήθεια είναι ένας μεγάλος δάσκαλος που κουράζει αλλά σε μαθαίνει κιόλας να στέκεσαι στην καθημερινότητα, την οποία κάνεις τα πάντα για να γίνει διαφορετική έστω και για λίγο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις πολλά στο κεφάλι σου και κυρίως δεν ξέρεις αν πρέπει να φτιάξεις ένα σπίτι που είναι παλιό και καταστραμμένο ή να το πουλήσεις όπως είναι. Όμως, κάποιες συναισθηματικές στιγμές κα ένα περίεργο δέσιμο με τις οικογενειακές μνήμες σε κάνουν και διστάζεις να πειράξεις ακόμα και το παραμικρό.
Ερωτικά: Αλλαγές, ανακατατάξεις αλλά και αποφάσεις κάπως αυθαίρετες θα σε βάλουν να σβήσεις με μια πινελιά ακόμα και δυσάρεστες αναμνήσεις, για να κάνεις κάτι πιο δημιουργικό. Όντως δεν είναι εύκολο, αλλά ούτε ακατόρθωτο.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι ζυμώσεις και οι συζητήσεις θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις τη γνώμη που έχεις για συνεργάτες οι οποίοι δεν είναι και τόσο σταθεροί δίπλα σου. Και, ενώ είχαν έρθει κοντά σου για ένα μικρό διάστημα, τώρα μαθαίνεις ότι θα μείνουν περισσότερο και ίσως με έναν τρόπο να σε καπελώνουν. Να θυμάσαι ότι όλα είναι δοκιμασίες οι οποίες σε βοηθάνε να αναπτύξεις μεγαλύτερη εμπειρία.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Αποδεικνύεις από τον τρόπο και μόνο που χειρίζεσαι τους φίλους σου πόσο σημαντικοί είναι για σένα. Γιατί μπορείς να τους εμπιστευτείς ότι δοκιμάζεις να ξεκινήσεις κάτι καλό και αυτήν την περίοδο χρειάζεσαι όσο γίνεται περισσότερο τη θετική τους ενέργεια.
Ερωτικά: Έχεις υψηλές βλέψεις και θέλεις να παραμείνεις στην καρδιά ενός ατόμου. Αν από την πλευρά του η ανταπόκριση είναι δύσκολη, κάνε και ένα βήμα παραπάνω, δεν παθαίνεις κάτι ή άφησε κάποιο υπονοούμενο για να δείξεις ότι σε ενδιαφέρει.
Οικονομικά & Καριέρα: Δοκιμάζεις τις αντοχές σου και αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα έχεις πολύ ένταση και συγχρόνως θα θεωρείς ότι κάποια πράγματα είναι δεδομένα έτσι και αλλιώς. Όμως καλύτερα να μην είσαι τόσο δογματικός/η και απόλυτος/η. Αν πάλι έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα μαζέψεις γνώμες και ιδέες γιατί έχεις ανάγκη και τη διαφορετικότητα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η καρδιά σου πονάει για πράγματα που μόλις έχεις ανακαλύψει και αφορούν κάποιο άλλο άτομο που ίσως να είναι φίλος ή ακόμα και αγαπημένο πρόσωπο. Καλύτερα να δεις και την πλευρά των άλλων ατόμων γιατί μπορεί να αδικείς κάποιους.
Ερωτικά: Μερικές φορές δοκιμάζεις τα όρια του άλλου ατόμου με τη συμπεριφορά σου, γιατί πιθανόν να γκρινιάζεις και να μην κάνεις τις αλλαγές που θα σε οδηγήσουν σε μια κατεύθυνση καλύτερη από αυτή που ήδη είσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ μπορεί να χάσεις μια συνεργασία σίγουρα θα κερδίσεις μια άλλη, καλύτερη, γιατί θα είναι πιο κοντά στις επιλογές και στα θέλω σου. Οπότε, διατήρησε τις αποστάσεις ασφαλείας.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις ανάγκες και επειδή πιστεύεις ότι δεν καλύπτεσαι μπορεί να σου βγει το ανικανοποίητο στην επιφάνεια. Ίσως αυτό σου δημιουργήσει αρκετές ανησυχίες και καινούργια, τελείως διαφορετικά, ενδιαφέροντα.
Ερωτικά: Μερικές φορές νιώθεις μοναξιά και ίσως, ακόμα κι αν είσαι σε σχέση, να βιώνεις μέσα σου μια ανησυχία και να τη μεταφέρεις και στο άλλο πρόσωπο. Αν πάλι είσαι ήξεις-αφήξεις θα δοκιμάσεις με Κριό ή Ταύρο ή Παρθένο να βγεις φιλικά αλλά χωρίς να έχεις και πολλά κέφια, γιατί κάπου θες και την ησυχία σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια αναστάτωση που δε σε αφήνει εύκολα, αλλά επειδή δε θέλεις να δείξεις την ανασφάλειά σου θα προσπαθήσεις να διανθίσεις το μέλλον σου πιέζοντας τον εαυτό σου να συνεργαστεί ακόμα και με άτομα που ίσως να μην σου είναι τόσο ευχάριστα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Μαζεύεσαι με φίλους και με γνωστούς και ανταλλάσεις ιδέες και απόψεις που σε εκφράζουν γιατί έχετε κοινά σημεία αναφοράς. Τα θέματα εμφάνισης και δίαιτας πάντα σε απασχολούν και βάζεις συνέχεια όρια και κανόνες στον εαυτό σου αλλά και στους γύρω σου.
Ερωτικά: Είσαι συνέχεια στο πόδι και όλο και κάτι θέλεις να κάνεις για να βρίσκεσαι διαρκώς κοντά με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Επειδή κάπως σου αρέσει να δημιουργείς εξαρτήσεις, πιθανόν να ικανοποιείς και όλα του τα κέφια για να μην έχει να λέει κάτι. Αν πάλι δεν το κάνεις, θα είναι γιατί φοβάσαι μήπως σε πάρει στραβά και φανεί ότι παραδίνεσαι άνευ όρων.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ότι θέλεις να κάνεις κάτι καινούργιο και αλλιώτικο και ίσως χρησιμοποιήσεις άλλο υλικό αλλά και διαφορετική στρατηγική για να ξεπεράσεις τα παλιά προβλήματα. Και αυτό θα το ξεκινήσεις ήδη από σήμερα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Όσο και να μη δείχνεις ότι έχεις επηρεαστεί από κάποια ψυχολογικά θέματα ή από μια απώλεια του παρελθόντος, τελικά δεν τα καταφέρνεις και γυρνάς για λίγο πίσω, νιώθοντας την ανάγκη να μείνεις μόνος/η ή παραμένοντας σιωπηλός/η, γιατί θα έχεις να σηκώσεις περισσότερο τα βάρη του εαυτού σου.
Ερωτικά: Η συγκέντρωσή σου πάνω στα θέματα του αγαπημένου σου ατόμου πιθανόν να σε κάνει να χάσεις κάπως το ενδιαφέρον σου. Γιατί το παιχνίδι όπως το θέλεις δεν υπάρχει και με κάποιο τρόπο μπορεί να σε απασχολούν περισσότερο τα οικονομικά και των δύο σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις κινήσεις εκ του ασφαλούς γιατί δε διακινδυνεύεις να βρεθείς με άτομα που δε σε καλύπτουν. Σίγουρα, πάντως, δεν πρέπει να ανοίξεις όλα σου τα χαρτιά, ενώ στην αρχή το είχες κάνει. Τώρα, με τα ίδια άτομα, θα πρέπει να είσαι περισσότερο επιφυλακτικός/η.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Μιλάς εύκολα, δεν κρατιέσαι με τίποτα και πάνω σε αυτόν τον παροξυσμό μπορεί να ξεφουρνίσεις και πράγματα που δεν πρέπει με τίποτα να πεις ή να ομολογήσεις.
Ερωτικά: Αντιλαμβάνεσαι κάπου την αξία σου οπότε και να μην πηγαίνει για ένα διάστημα καλά η σχέση σου εσύ αξιολογείς τον εαυτό σου πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Αυτό σίγουρα σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις ένα άτομο που δεν σε έχει βάλει στη σωστή θέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να πέρασες την περίοδο της κρίσης, που ήθελες να τα βροντήξεις όλα επειδή πίστευες ότι σε έχουν αδικήσει. Τώρα, όμως, θα βγεις στην αντεπίθεση με μεγαλύτερο κύρος, εξυπνάδα και την πεποίθηση ότι τελικά μπορείς και στα δύσκολα να τα βγάζεις πέρα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Καταλαβαίνεις πιο εύκολα ότι πρέπει να μαζέψεις κάποιες συμπεριφορές άλλων ατόμων που μπορεί με τον τρόπο τους να έχουν παρερμηνεύσει τη συμπεριφορά σου. Όσο πάντως και να κρατιέσαι, κάποια στιγμή θα μιλήσεις και θα… ξεφουρνίσεις πράγματα που ίσως οι άλλοι να θεωρήσουν πικρές αλήθειες, αλλά είναι αναγκαίο. Ένα ταξίδι που θα σου προσφέρει κάτι καλό σε ψυχικό επίπεδο, σίγουρα θα σε τραβήξει σαν μαγνήτης και θα αφήσεις άλλα και άλλα για να το κάνεις.
Ερωτικά: Βγαίνεις με κόκκινο και μάλιστα διεκδικείς και συζητάς για τα θέλω σου με έναν πολύ έντονο τρόπο. Παλιά δεν μιλούσες για να μη δείξεις ότι έχεις ανάγκη ένα άλλο άτομο, ενώ τώρα που δε σε νοιάζει να φανείς και λίγο αδύναμος/η συναισθηματικά, όλα εξελίσσονται καλύτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να μην θέλεις να σου κτυπήσει την πόρτα η αλλαγή, εσύ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κάνεις εξυγιάνσεις και μέσα από αυτό θα καταφέρεις ένα καλύτερο μέλλον.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η δοκιμασία μέσα από σχέσεις δεν έχει τελειωμό. Νιώθεις ότι μερικές φορές θα πρέπει να εξυπηρετείς τι θέλουν οι άλλοι και μετά τον εαυτό σου. Αλλά ίσως και να ξεγελιέσαι λίγο, γιατί οι ανθρώπινες σχέσεις είναι «δούναι και λαβείν». Δεν γίνεται συνέχεια εσύ να μην παίρνεις κάτι.
Ερωτικά: Αναθεωρήσεις επί των αναθεωρήσεων. Μπορεί να μην είσαι ευχαριστημένος/η με τίποτα, επειδή μερικές φορές βαλτώνεις και δε θέλεις να βρίσκεσαι ούτε στον ίδιο χώρο μ’ ένα πρόσωπο που μια σε γλυκαίνει και μια σε κοντράρει. Πάντως εσύ πιστεύεις ότι κάνεις τα πάντα από την πλευρά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να δείξεις δυναμισμό για να μπορέσεις να ξεχωρίσεις και συνάμα να κλείσεις μια δουλειά, κυρίως αν ασχολείσαι με πωλήσεις ή με το εμπόριο. Τώρα, αν είσαι σαν μισθωτός/η είναι σα να κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα, γιατί έχεις πολύ δουλειά και βλέπεις ότι αμείβεσαι λιγότερο σε σχέση με την αξία σου.

large (1)Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/72352-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-5-4#ixzz3WRQWebUb