ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Δεν ξέρεις τελικά πόσο δυνατός είσαι αν δεν έρθει ένα εμπόδιο για να χρησιμοποιήσεις την δύναμη αυτή.

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2015.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Κινείσαι σε μια πραγματικότητα η οποία δένει απόλυτα με τη δική σου κοσμοθεωρία, γιατί θα βρεις μπροστά σου πόρτες ανοικτές ως αποτέλεσμα των προσπαθειών σου σε όλα τα επίπεδα.
Ερωτικά: Η ανταμοιβή από ένα Λιοντάρι είναι δεδομένη γιατί αναγνωρίζει αυτά που μπορεί να έχεις κάνει για αυτό το άτομο. Με τον Σκορπιό όμως θα βρεθείς απέναντι και ίσως να ανταγωνίζεσαι για κάτι που μετά θα σου φανεί ασήμαντο. Για αυτό καλό είναι να μην την «πατήσεις» και… τσιμπήσεις απέναντι σε συμπεριφορές που δεν σου κάνουν καθόλου καλό.
Οικονομικά & Καριέρα: Περιμένεις σήμερα να πάρεις και το καλό είναι ότι θα πάρεις με ευκολία. Ίσως μια προαγωγή που εδώ και καιρό συζητούσες ή μπορεί να σε καλέσουν για να συζητήσετε αυτή σου την αλλαγή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η θετική πλευρά μιας ιστορίας είναι ότι εκεί που περιμένεις να ακούσεις κάτι αρνητικό κυρίως για θέματα υγείας ή και για οικονομικά, θα δεις τελικά ότι φταίει η ψυχολογία σου που είναι αρνητική και ίσως να υπερέβαλες. Τώρα όμως θα πρέπει να ηρεμήσεις και να μη μεγαλοποιείς τα πράγματα.
Ερωτικά: Έχεις να περιμένεις νέα από το Λιοντάρι αλλά το ζητούμενο είναι ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα. Εσύ ή το άλλο το πρόσωπο; Γιατί μπορεί ένας μικρός καβγάς να σας έχει απομακρύνει. Αν φυσικά αγαπάς τότε θα πρέπει να μειώσεις τον εγωισμό, γιατί το μόνο που κάνεις είναι να μεγεθύνεις τα προβλήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ότι όλοι σε κρίνουν και ίσως μέσα από αυτές τις σκέψεις να κάνεις δηλώσεις ή κινήσεις που αργότερα θα τις θεωρήσεις υπερβολικές. Αν πάλι θέλεις να φανείς, θα αρχίσεις να κερνάς ή να παίρνεις δώρα για τους δικούς σου. Αλλά θα επιλέξεις και για τον εαυτό σου κάτι πολύ εντυπωσιακό για να ξεχωρίσεις από τους άλλους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είναι σημαντικό για σένα να παραδεχτείς ότι μέσα σου καίγεσαι και θέλεις με κάποιο τρόπο να σε αναγνωρίσουν και να δώσουν μεγαλύτερη σημασία στην προσωπικότητά σου. Το παρασκήνιο βέβαια δουλεύει και ίσως να μην υπάρχει ακόμα εμπιστοσύνη σε κάποιες πληροφορίες που παίρνεις από άτομα αμφίβολης αξιοπιστίας κατά τη γνώμη σου βέβαια.
Ερωτικά: Από τη μια θέλεις να είσαι όσο μπορείς λαμπερός/η και με τα λόγια και το στυλ σου να σε θαυμάζουν είτε το Λιοντάρι είτε ο Υδροχόος. Αλλά από την άλλη, αν δεν έχεις καταφέρει να επιλύσεις όλα τα θέματα που σε απασχολούν, θα λειτουργήσεις περισσότερο ερασιτεχνικά και μυστικά. Γιατί υπάρχουν ακόμα θέματα μέσα σου που απαιτούν λύσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Κρατιέσαι από την εικόνα σου και τα λόγια σου και στηρίζεις εκεί ολόκληρη την πολιτική σου για να σε δεχτούν σαν μια νέα ελπίδα και σαν το άτομο που θα τους λύσει τα προβλήματα. Ίσως να υπερβάλουν και οι άλλοι και να σε πάρουν στο λαιμό τους. Γιατί, αν αναλάβεις κάτι τέτοιο, πιθανόν να είναι μεγάλη ευθύνη για σένα. Προκειμένου, λοιπόν, να μην παρασυρθείς σε περιπέτειες χρειάζεται να αναπτύξεις το αίσθημα της διάκρισης.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Νιώθεις την ανάγκη να είσαι όσο μπορείς περισσότερο λαμπερός/η. Αυτό βέβαια έχει δυο όψεις. Μπορεί να διαλέξεις να είσαι με ρούχα και με εμφάνιση που θα κάνεις… μπαμ ή μπορεί να μη δώσεις σημασία στην κολακεία και στα εξωτερικά ερεθίσματα και να κάνεις κάποιες μεγαλόψυχες κινήσεις που θα χαρίσεις μέσα από την καρδιά σου υλικά αγαθά ή και πολύ αγάπη στα άτομα που σε περιβάλλουν.
Ερωτικά: Η προβολή και η ρηχότητα σε θέματα αγάπης δεν σου πηγαίνουν καθόλου. Γιατί έχεις ανάγκη να δώσεις μια καλή ποιότητα στη σχέση σου και ίσως να την εξασφαλίσεις με την εσωτερική σου πυξίδα που είναι η διαίσθησή σου. Και χωρισμένος/η να είσαι τουλάχιστον θα κρατήσεις κάποιες καλές σχέσεις για με το πρώην πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να αποδείξεις ότι το νέο ξεκίνημα που έχεις κάνει είναι πολύ σημαντικό και δεν υποχωρείς ακόμα και σε δυσκολίες που έχεις, γιατί το πιστεύεις πάρα πολύ και δεν το βάζεις κάτω.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η εμπιστοσύνη που έχεις στον εαυτό σου σε κάνει να επιμένεις στα ιδανικά και στα πιστεύω σου, χωρίς να σηκώνεις διαπραγμάτευση, ώστε να μην μπορεί να σε επηρεάσει κανένας. Στην ουσία επικοινωνείς με την καρδιά σου και αυτό είναι που σου δίνει δύναμη.
Ερωτικά: Επειδή έχεις ενέργεια και κάνεις πολλά πράγματα δεν σημαίνει ότι θα υποχωρείς σε ένα άτομο που μπορεί να μη σου φέρεται καλά ή να μη σε σέβεται. Γι’ αυτό θα αντισταθείς, επιμένοντας στις αρχές σου και στα πιστεύω σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο ήδη διαπιστώνεις ότι έχει ξεκινήσει μια εύνοια για σένα. Αλλά και πάλι δεν σημαίνει ότι δεν θα δουλέψεις σκληρά για να καταφέρεις να αλλάξεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις ή κάτι που σε ανταγωνίζεται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Θα απομονωθείς για λίγο αλλά για λόγους που εσύ θα επιλέξεις, γιατί μάλλον πρέπει να πάρεις δύναμη και κυρίως να πιστέψεις στον εαυτό σου. Και αυτό τελικά θα στο δώσει η απόσυρση από τις πολλές σκοτούρες. Η συμπεριφορά ενός φίλου Υδροχόου θα είναι κάπως εκκεντρική και ίσως παρατραβηγμένη για τα δικά σου μέτρα.
Ερωτικά: Έχεις καταλάβει ότι με κάποιο τρόπο σπαταλιέσαι από εδώ και από εκεί. Κυρίως με τον Ιχθύ χωρίς να υπάρχει λόγος μπερδεύεσαι και δεν βγάζεις άκρη. Πιθανόν η αξιοπρέπεια σου να σε κρατήσει στο περιθώριο για να περισώσεις ότι κατά τη γνώμη σου μπορεί να σωθεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Επιδιώκεις και φροντίζεις περισσότερο για τη δουλειά σου αλλά και για τα άτομα που για σένα είναι σημαντικά γιατί σε βοηθάνε και σε στηρίζουν. Κυρίως αν συνεργάζεσαι με Λιοντάρι, θα δεις ότι αναγνωρίζει τις προσπάθειες σου και θα σου δώσει ένα χέρι βοηθείας.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις μια πεποίθηση ότι θα γίνει κάτι καλό και αυτό θα διαμορφώσει την πραγματικότητά σου πολύ διαφορετικά σήμερα. Σίγουρα θα επιμείνεις σε ιδέες και σε συστήματα που θα είναι πολύ επιβοηθητικά για τον άνθρωπο και την κοινωνία.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα είσαι πολύ δυνατός/η στις διαπραγματεύσεις γιατί δεν θα φοβηθείς ακόμα και την απόρριψη από ένα πρόσωπο που ίσως να μην παίζει πλέον τόσο μεγάλο ρόλο. Απλώς, επειδή δεν σου αρέσει η μοναξιά μπορεί να κάνεις υποχωρήσεις και συμβιβασμούς.
Οικονομικά & Καριέρα: Η θέση σου είναι αρκετά πλεονεκτική γιατί θα έχεις την δύναμη να πειραματιστείς σε άλλα μονοπάτια που ίσως να μην τα ξέρεις πολύ καλά, αλλά δεν φοβάσαι και πολύ το ρίσκο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Όσο και να φοβάσαι την προβολή και τη λάμψη, κάπου μέσα σου το επιθυμείς – είτε για σένα είτε για τους δικούς σου ανθρώπους. Κυρίως για τα παιδιά σου ή για τις δημιουργίες σου το αποζητάς και δεν κάνεις πίσω με τίποτα.
Ερωτικά: Και μόνο η πληροφορία ότι ένα Λιοντάρι συζητάει με ένα φίλο σου τι είναι αυτό που σε ενδιαφέρει ή τι μπορεί να σου δώσει για να ευχαριστηθείς σε κάνει και νιώθεις αρχοντικά. Ίσως να φοβάσαι να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις γιατί πιάνεις τον εαυτό σου ότι μπορεί να είναι λίγος/η, χωρίς βέβαια αυτό να είναι αλήθεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Ζητάς κάτι υπερβολικό και πάνω από όλα την αναγνώριση που θα έρθει χωρίς εσύ να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο. Γιατί αν το ζητήσεις νιώθεις σα να ζητιανεύεις. Το μυαλό σου όμως και η ψυχή σου μπορεί να είναι προσκολλημένα σε μια ιδέα δημιουργίας που αν δεν την ολοκληρώσεις δεν θα ηρεμήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η αναβάθμιση που μπορεί να θέλεις, θα είναι τελικά συμπληρωματική στην όλη εικόνα που θέλεις να παρουσιάσεις. Γιατί οι γνώσεις σου είναι σημαντικές και μέσα από αυτές θέλεις να βιώσεις και πάλι την επιτυχία. Κάποια νομικά, πανεπιστημιακά ή θρησκευτικά θέματα θα λυθούν εύκολα γιατί θα έχεις ιδιαίτερη τύχη και κυρίως θα έχεις εύκολη πρόσβαση.
Ερωτικά: Όσο και να προσπαθείς να έρθεις σε επαφή με Ταύρο κάτι δεν σου «κολλάει» και ίσως να σε στεναχωρεί, αλλά όχι εγωιστικά. Γιατί μπορεί να σε βλέπει αλλιώς απ’ ότι είσαι στην πραγματικότητα, ενώ εσύ θέλεις να σε δει όπως είσαι αληθινά. Τη σχέση με το Λιοντάρι την βάζεις πολύ ψηλά αλλιώς δεν θέλεις να έχεις κάτι επιφανειακό μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγνωρίζεις τις δυνάμεις σου και μάλιστα, όσο εξακολουθείς να έχεις εκείνη τη δυνατή πίστη που σε κάνει και γεμίζεις τις μπαταρίες σου, τόσο θα έχεις τη σιγουριά ότι θα πετύχεις, και όχι μόνο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Είναι αναγκαίο να συμπεριφερθείς αρκετά δυναμικά και κυρίως χαριστικά, γιατί μπορεί να βρεθείς σε θέση εξουσίας και να πρέπει να προσέξεις να μη γίνουν λάθη και αδικίες. Αν πάλι έχεις ανάγκη να παραδεχτείς τις αδυναμίες σου, μπορείς να πας σε άτομο ειδικό που μπορείς να εμπιστευτείς αλλά και να σε καθοδηγήσει.
Ερωτικά: Θέλεις δεν θέλεις, αναγκαστικά ασχολείσαι με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο. Αν φυσικά έχεις σχέση μαζί του, θα πρέπει να έρθεις κοντά του για να αποκτήσετε στενότερη επαφή, χωρίς όμως να δημιουργήσεις εξαρτήσεις και κυρίως οικονομικές.
Οικονομικά & Καριέρα: Στέκεσαι όσο μπορείς στο ύψος των περιστάσεων και με τον τρόπο σου βρίσκεις άτομα να σε υποστηρίξουν με κάθε τρόπο, χωρίς όμως εσύ να το ζητάς γιατί μάλλον νιώθεις ότι εκτίθεσαι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Το καλό είναι ότι δεν νιώθεις μοναξιά και αυτό σε βοηθάει να κερδίσεις τη σιγουριά ότι δε θα μείνεις τελικά μόνος/η γιατί σήμερα έχεις εσωτερική ζεστασιά και δεν απομονώνεσαι από τους άλλους.
Ερωτικά: Το να συγκεντρώσεις τις καλές στιγμές που έχεις περάσει με το Λιοντάρι θα βοηθήσει στο να απομακρύνεις τα αρνητικά, τα οποία μερικές φορές συσσωρεύονται ξαφνικά και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να τα αποφύγεις. Πάντως, με τις πράξεις σου ή με τον τρόπο που φέρεσαι θα συγκεντρώσεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να αντιστέκεσαι στην καλή αλλαγή τελικά θα σου έρθει από εκεί που δεν το περίμενες. Και αυτό είναι το φωτεινό σημείο της υπόθεσης, γιατί ανταμείβεσαι ξαφνικά για όλα αυτά που έχεις ήδη προσφέρει.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Όσο και να προσπαθείς να φανείς αντάξιος απέναντι σε κάποιες απαιτήσεις που μπορεί να υπάρχουν από το περιβάλλον σου, σε περίπτωση που ξεκινήσεις να κάνεις κάτι που δε σου ταιριάζει, μάλλον θα χάσεις τον εαυτό σου. Δηλαδή θα φαίνεσαι και θα βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που δεν είσαι εσύ.
Ερωτικά: Μπορεί να σε ενδιαφέρει το Λιοντάρι αλλά υπάρχουν τόσες μεγάλες διαφορές μεταξύ σας που θα είναι άθλος αν τελικά καταφέρετε να είστε μαζί. Γιατί και από τις δυο πλευρές χρειάζεται μεγάλη εξέλιξη, αλλά σίγουρα η αγάπη είναι ο αναμορφωτής των πάντων. Από την άλλη, ο Τοξότης ζητάει μια προσκόλληση από εσένα και δεν είναι τόσο σίγουρο ότι θα του την προσφέρεις αληθινά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανοίξει ένα κανάλι που θα είναι πολύ δυνατό για τα δικά σου μέτρα και σταθμά και μπορεί να μην έχεις την υπομονή να παραμείνεις για μεγάλο διάστημα γιατί εσύ λειτουργείς στο εδώ και τώρα. Το να καταφέρεις να έχεις μια σταθερή προοπτική μπροστά σου, ίσως να είναι το τίμημά σου ή και το μάθημά σου.

large (1)

Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/73316-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-27-4#ixzz3YUqCde7X