ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΜΑΪΟΥ 2015

 ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΜΑΪΟΥ 2015

Όταν κάποιος αποκτήσει συναίσθηση του κακού που έκανε, τότε ξεκινάει και η διαδικασία της βελτίωσης του

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2015.

.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Υποχρεώσεις, αγγαρείες και προσφορά υπηρεσιών είναι αυτά που δεν σου αρέσουν και πολύ, αλλά βλέπεις ότι πρέπει να τα κάνεις γιατί διαφορετικά προβλέπεται αδιέξοδο.
Ερωτικά:
Όσο και να πηγαίνεις κόντρα στον Παρθένο τελικά έρχεται η στιγμή που είστε μαζί κάτω από συνθήκες τελείως απρόβλεπτες και αδιευκρίνιστες που τελικά σας υποχρεώνουν να αφυπνίζεστε. Η σχέση με τον Καρκίνο μπορεί να σου δημιουργεί τάση φυγής και θα πρέπει να δεις την κατάσταση καταπρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα:
Έχεις κάτι καλό να κερδίσεις αλλά και κάτι μπορεί να χάσεις αν δεν συντονιστείς με τις τρέχουσες συνθήκες, οι οποίες ζητάνε από σένα μετριοπάθεια και πάνω από όλα σημασία στην λεπτομέρεια. Ίσως αρνηθείς να δουλέψεις έξτρα σε μια δουλειά που μπορεί να σου φαίνεται αγγαρεία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι κάτι πάει να αλλάξει και μάλιστα είναι τόσο ανακουφιστικό το συναίσθημα που θα σε κάνει να θέλεις να μοιραστείς μαζί με άλλους τα καλά νέα. Για αυτό ο καφές μαζί με φίλους μπορεί να κριθεί απαραίτητος και πολύ ουσιαστικός. Επίσης τα καλά νέα για ένα θέμα υγείας θα σε ανακουφίσουν.
Ερωτικά: Είσαι στη φάση που συντονίζεις και πάλι τις προσπάθειες σου για να μιλήσεις και να έρθεις κοντά με τον Παρθένο. Δεν είναι εύκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο. Η δοκιμασία μπορεί να προέρχεται κυρίως από την πλευρά σου, επειδή δεν μπορείς να δεχτείς και την ελευθερία του άλλου ατόμου.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις πολλές κινήσεις οι οποίες θα σε βγάλουν από ένα συγκεκριμένο αδιέξοδο που αυτή την στιγμή σε εξουσιάζει και μπορεί να αφορά ένα ακίνητο. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλεις να αφήσεις με τίποτε κάποιες παλιές τακτικές και να ξεκινήσεις καινούργιες, γιατί δεν ξέρεις το αποτέλεσμα. Αλλά σήμερα κάτι καλό να περιμένεις και μάλιστα πολύ εύκολα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Δεν ενθουσιάζεσαι και πολύ με ότι έχεις να κάνεις γιατί υπάρχει άγχος και στρες και αυτό δεν σε εξυπηρετεί καθόλου. Η σκοπιμότητα του στόχου σου μπορεί να σε ξεπερνάει και να μη σου δίνει τις καλές στιγμές που έχεις ανάγκη για να ηρεμήσεις. Γιατί συνέχεια πρέπει με κάτι να ασχολείσαι που δεν είναι τόσο εύκολο και άνετο για σένα.
Ερωτικά: Έχεις μεγάλο στρες και ίσως αυτό να μην είναι πολύ θετικό στο να ξεπεράσεις κάποιες ανάποδες στιγμές που μπορεί να συμβούν. Για αυτό κράτα αποστάσεις και μην αφήσεις να σε προσπεράσει η αρνητικότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναθεωρείς την στάση σου σε συνεργάτες που δεν σου φαίνονται χρήσιμοι γιατί εσύ αναζητάς κάτι διαφορετικό και αυτοί μπορεί να έχουν αντίθετη στάση και να μη σε βοηθάνε. Οπότε μπορεί και να καταλυθεί σε μια φάση η συνεργασία σας. Εκτός αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου και διατηρήσεις μια στάση πολύ ήρεμη και θετική. Βέβαια πρέπει να κάνεις υπέρβαση, αλλά ίσως να χρειάζεται.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Οι συνθήκες ευνοούν να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις γιατί όλα θα είναι πιο εύκολα για σένα, καθώς επίσης ευνοείται η εφαρμογή των σχεδίων σου τα οποία θα είναι πολύ πρακτικά.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να δείξεις όλα σου τα συναισθήματα σε μια σχέση που είναι κάπως φλου ακόμα και ανεξιχνίαστη. Για αυτό προτιμάς να είσαι όσο μπορείς σε λογική απόσταση, χωρίς όμως να απομακρύνεσαι από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Με τον Παρθένο θα έχετε καλύτερη σύνδεση.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο μερικές φορές και να μη θέλεις να γίνουν κάποιες ανατροπές τελικά υπάρχει κάτι έξω από εσένα που οδηγεί τις καταστάσεις και τις κάνει να φαίνονται πολύ μοιραίες. Αλλά σήμερα θα βάλεις και εσύ το χέρι σου και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό, γιατί θα καταλάβεις τι ρόλο μπορείς να παίξεις για να βελτιώσεις κάτι ή για να φύγεις από κάπου. Όλα θα είναι για το καλό σου.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Αναζητάς με τη λογική λύσεις που να μην είναι και τόσο έξω από εσένα. Απλά, όσο πιο εύκολα και κατανοητά τα κάνεις τα πράγματα τόσο φτάνεις κοντά στην σημερινή πραγματικότητα. Ίσως χρειαστεί και να ταπεινωθείς κατά την γνώμη σου αλλά και αυτό εξέλιξη είναι. Η λιτή διατροφή θα σε βοηθήσει να κάνεις καλύτερες καύσεις και να είσαι σε καλή φυσική κατάσταση.
Ερωτικά: Ίσως να περνάς ένα κομμάτι εσωτερικής μοναξιάς χωρίς απαραίτητα να φταίει το άλλο πρόσωπο. Ο λόγος είναι ότι θέλεις να καθαρίσεις με τη λογική κάποια κομμάτια που δεν μπορείς αλλιώς. Με τον Ιχθύ ίσως δεις μια πραγματικότητα δική του που δεν την είχες εντοπίσει, όχι απαραίτητα κακή.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν ενθουσιάζεσαι με τίποτε και προσπαθείς να δουλέψεις όσο περισσότερο μπορείς. Ίσως μάλιστα ασχοληθείς και με χειρωνακτική εργασία, αν είναι αναγκαίο. Τα έξοδά σου θα τα περιορίσεις για σήμερα γιατί έχεις και κάποιες άλλες προτεραιότητες που θα πρέπει να καλύψεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Υπάρχει ένα καλό κομμάτι αυτή την στιγμή που μπορείς άνετα να το χρησιμοποιήσεις αλλά ίσως με τον τρόπο σου και κυρίως με το άγχος σου να μην το ευχαριστηθείς. Αν είναι να αναλάβεις κιόλας πρωτοβουλίες για κάτι, μπορεί να πρέπει να τραβήξεις γραμμές από άτομα που σε κάνουν να χάνεις την εμπιστοσύνη σου και το ρυθμό σου. Πάντως, σήμερα χρειάζεσαι ψυχραιμία και διάκριση για να μην παρασυρθείς σε υπερβολές.
Ερωτικά: Δεν είσαι και πολύ ευχαριστημένος/η από την έκβαση της σχέσης σου και κυρίως αν το άτομο που είστε μαζί λείπει και η επικοινωνία σου φαίνεται πολύ δύσκολη. Όσο και να υπάρχει καλή πρόθεση οι συνθήκες δεν βοηθάνε. Για αυτό ψυχραιμία.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις πολλά και αυτό σίγουρα θα σε αγχώσει ιδιαίτερα. Αν κιόλας πρέπει να αποδείξεις σε τρίτα πρόσωπα την αξία σου η δυσκολία θα ανέβει σε μεγάλο βαθμό. Χαλάρωσε. Τα γνωρίζεις όλα πολύ καλά και κανένας δεν πρόκειται να σε αμφισβητήσει. Εκτός αν ακυρωθεί κάτι και αυτό σου φανεί πολύ αρνητικό. Στην ουσία όμως δεν θα φταις εσύ.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Μένεις πιο πολύ με τον εαυτό σου γιατί θέλεις να βάλεις κάτω τη λογική σου να δουλέψει. Ή ακόμα μπορεί να έχεις υποχρέωση σε ένα άτομο να σταθείς δίπλα του σε περίπτωση που έχει ένα πρόβλημα υγείας ή σε χρειάζεται έτσι και αλλιώς . Ο ρόλος της/του νοσοκόμου δεν θα σου πέσει και πολύ βαρύς αρκεί να ξεκαθαρίσεις από την αρχή τις προθέσεις σου.
Ερωτικά: Θα αναγκαστείς να ασχοληθείς με πράγματα που για σένα δεν είναι και τόσο όμορφα ή αρμονικά, οπότε, από αυτό και μόνο, θα νιώσεις ότι κουράζεσαι. Ίσως λοιπόν να μην έχεις και πολύ όρεξη να βγεις ή να μιλήσεις γιατί θα σε απασχολούν άλλα θέματα. Από την άλλη, θα φανεί ακριβώς πως είναι η σχέση μ’ έναν Ιχθύ και που έχεις κάνει εσύ λάθη.
Οικονομικά & Καριέρα: Προτιμάς να μην πάρεις θέση ανοικτά απέναντι σε κάποια άλλα άτομα και να κινηθείς κάπως υπόγεια ή ακόμα και να εξαφανιστείς τελείως, γιατί δεν θέλεις να έχεις την ευθύνη. Όσο και να φροντίζεις για τη σωστή επικοινωνία και την ισορροπία μερικές φορές όλα μπορεί να αλλάξουν και να ανατραπούν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Θεωρείς ότι ήδη έχεις ανοιχτεί πάρα πολύ και αυτό που κάνεις αυτήν τη στιγμή σε κάνει να ξεφεύγεις από τα όρια σου. Γιατί χρειάζεται να επικοινωνείς με άτομα που ακόμα και εσύ δεν συμφωνείς ή δεν έχετε κοινό σημείο αναφοράς. Όμως θα τα καταφέρεις γιατί αυτήν την στιγμή κάνεις κάτι που θα σε ευχαριστήσει, αφού θα δεις τα πρακτικά αποτελέσματα της δουλειάς σου.
Ερωτικά: Σχεδιάζεις με το μυαλό σου ταξίδια και μια συνάντηση η οποία θα είναι για σένα πολύ καθοριστική. Με τον Παρθένο θα βρεθείς πολύ κοντά και θα θεωρηθεί λήξασα ή παρεξήγησή σας. Ίσως χρειάζεται να βάλετε μεταξύ σας έναν κώδικα επικοινωνίας ο οποίος λείπει και δεν είναι εύκολο να τον βρείτε, γιατί ο καθένας από εσάς κοιτάει από διαφορετικές οπτικές γωνίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Καταλήγεις μετά από πολλές δυσκολίες και μετά από αγωνία και τρεξίματα σε μια πολύ δημιουργική δουλειά, η οποία σε βοηθάει να δείξεις επιτέλους τι μπορείς να κάνεις και με ποιον τρόπο. Αυτή η περίοδος είναι η πιο δύσκολη για σένα γιατί χρειάζεται είτε να προσαρμοστείς σε καινούργιο περιβάλλον είτε να μιλάς με πολύ κόσμο για να ενώνεις το παζλ που πρέπει να συντεθεί. Αυτό είναι και το πιο δύσκολο για σένα, γιατί δεν μιλάς πολύ εύκολα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η σημερινή ημέρα θα βγάλει στην επιφάνεια κάποια πρακτικά προβλήματα τα οποία ίσως να μην είναι πολύ εύκολο να τα αντιμετωπίσεις, αν δεν έχεις γερό νευρικό σύστημα αλλά και μεγάλη δόση υπομονής. Σε περίπτωση που δεις ότι κάτι πάει να αναβληθεί μη σε πάρει από κάτω, θα έρθει κάτι καλύτερο. Η διατροφή σίγουρα θέλει απόλυτο έλεγχο γιατί μπορεί να έχεις εντερικές ανησυχίες.
Ερωτικά: Υπάρχουν εμπόδια στην επικοινωνία και, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα δυσκολέψουν οι καταστάσεις γιατί μπορεί να πιέζεσαι από κάτι άλλο και να ξεσπάς εκεί. Η σχέση με Δίδυμο, Παρθένο και Ιχθύ θέλει πολύ ψυχραιμία και τελείως χαλαρή στάση γιατί η φωτιά δεν θέλει και πολύ να ανάψει.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ βλέπεις ότι χρειάζεσαι οργάνωση και συγχρόνως βοήθεια από συνεργάτες για να τελειώσεις αυτά που έχεις ξεκινήσει, ίσως να μην το κάνεις γιατί κάπου πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις με το δικό σου γνωστό τρόπο, αλλά τελικά μπορεί να γίνουν λάθη και παραλείψεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Οι συνθήκες βελτιώνονται και γίνονται πολύ πιο εύκολες και ουσιαστικές. Η σχέση με τα άλλα άτομα θα αποκατασταθεί και εσύ μέσα στην καθημερινότητα θα βελτιώσεις όλα τα κακώς κείμενα.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Παρθένο μπορεί να γίνει καλύτερη αν μοιραστείς μαζί του κάποιες αξίες και ουσιαστικές προσωπικές αξίες που σε κάνουν να σχετίζεσαι καλύτερα. Από την άλλη, έχεις εξαντλήσει τα περιθώρια με τον Κριό και ίσως να κάνεις ένα ξαφνικό μπαμ γιατί μάλλον δεν αντέχεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Επιδιώκεις να κάνεις το χρήσιμο και το σωστό και οργανώνεις πολύ καλύτερα το χρόνο και το χώρο σου – επειδή πρέπει να το κάνεις. Η υποστήριξη πάντως από συνεργάτες είναι μεγάλη αλλά υπάρχουν και κάποια παρατράγουδα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις μια ιδιαίτερη επικοινωνία με πολλά πρόσωπα και μέσα από εκεί θα δοκιμαστούν οι αντοχές σου, γιατί θα πρέπει να προσφέρεις ιδιαίτερα πράγματα τα οποία έχουν ένα βαθμό δυσκολίας για σένα.
Ερωτικά: Η προοπτική με τον Παρθένο είναι πολύ δυνατή αλλά και δύσκολη. Ο λόγος είναι ότι θα πρέπει να κάνεις πολλούς συμβιβασμούς που σου φαίνονται κάπως ξένοι με το χαρακτήρα σου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα βιώσεις μια πολύ έντονη κατάσταση με το Λιοντάρι.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να δουλέψεις με έναν τρόπο περισσότερο μεθοδικό και πιο οργανωμένο. Αυτό βέβαια μπορεί να σε κάνει να δεις μονομερώς κάποιες καταστάσεις και μπορεί να πιστέψεις ότι θα βγεις από το παιχνίδι, όμως δεν είναι έτσι ακριβώς, απλά εσύ δεν το αναγνωρίζεις.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Αναζητάς διέξοδο σε όλα τα προβλήματα και αυτό θα σε κάνει να δώσεις βαρύτητα σε άλλα άτομα και να ασχοληθείς πολύ περισσότερο μαζί τους παρά με τον εαυτό σου. Η ξαφνική διακοπή ενός σχεδίου σίγουρα θα σε προβληματίσει αλλά τουλάχιστον δεν θα τρέφεις αυταπάτες.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να νιώσεις ότι υπάρχει κενό στην επικοινωνία σου και για αυτό θα κάνεις εσύ τα βήματα που θα σε οδηγήσουν σε μια πιο οικεία πραγματικότητα. Αν σχετίζεσαι με τον Παρθένο θα βιώσεις κάποιες πολύ καλές στιγμές μαζί του γιατί θα έρθετε πολύ κοντά. Αν έχεις γεννηθεί μόλις τις πρώτες ημέρες μπορεί ένα θέμα ηθικής να σε απασχολεί περισσότερο από οτιδήποτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Η επαγγελματική σου ζωή, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, έχει διακυμάνσεις και πολλές φορές διακόπτεται. Αν όμως είσαι περισσότερο συνειδητός/η και έχεις μια συγκεκριμένη σταθερότητα πιθανόν να κερδίσεις πιο εύκολα κάποια πράγματα.

large (1)

Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/74552-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-24-5#ixzz3b5eZ20IX