ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

15995_503821496338510_902341351_n

PerfectDate – Βρες το άλλο σου μισό! Το καλύτερο σημείο συνάντησης των εργένηδων

Μάθε τι σου κρύβει το μέλλον μέσα από την πρόβλεψη των ΤΑΡΩ ! ΔΕΣ ΕΔΩ

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015.

Advertisement
ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου, ίσως όμως να σε ωφελήσει περισσότερο αν κυνηγήσεις μια επαγγελματική ευκαιρία, από αυτές που δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να εξαντλήσεις την πρωτοτυπία σου αλλά και να αιφνιδιάσεις ευχάριστα τους ανθρώπους που αγαπάς.

Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να «φρεσκάρεις» την προσωπική σου ζωή, δίνοντας στον άνθρωπο σου να καταλάβει ότι δεν τον θεωρείς δεδομένο και δεν είναι άσχημη ιδέα να το πιστοποιήσεις με ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε μια ανεξήγητη όσο και ξαφνική κρίση στον χώρο της εργασίας σου, παράλληλα όμως, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να σου προσφέρει μια μοναδική οικονομική ευκαιρία ή να σε βοηθήσει να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ. Επιπλέον, η μέρα είναι ιδανική για να διασκεδάσεις αλλά και να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή.

Ερωτικά
Όταν «κολλάς» σε ένα πρόσωπο αλλά το σύμπαν σου… στέλνει άλλο, σίγουρα ξέρει κάτι περισσότερο από σένα. Άνοιξε λοιπόν την καρδιά σου στην έκπληξη και δεν θα χάσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να συμβάλλει θετικά στην ρύθμιση ενός οικογενειακού ή περιουσιακού ζητήματος. Επιπλέον προάγει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσεις μια μεγάλη χάρη από ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να δεις θετικά την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά
Μια επαγγελματική συνάντηση μπορεί να γίνει αφορμή απρόβλεπτων καταστάσεων κι αν είσαι ανοικτός/η στις προκλήσεις, μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί… ταχύτατα σε έναν μεγάλο έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Πολλά από αυτά που ζητάς ή εύχεσαι να συμβούν στην δουλειά σου, μπορείς να τα έχεις εύκολα και γρήγορα, αρκεί να δημοσιοποιήσεις τις προθέσεις σου. Ακόμη, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία ευνοεί τα ταξίδια αλλά και την απόκτηση ενός μεταφορικού μέσου ή μιας πολύτιμης συσκευής. Μπορεί επίσης να πάρεις μια πολύ ευχάριστη είδηση ή μια χαρά από συγγενικό σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που ένας «δικός σου» άνθρωπος συμπεριφέρεται παράξενα ή παράλογα, ένα ευχάριστο όσο και απρόοπτο «συναπάντημα», μπορεί να σου φτιάξει την διάθεση, ανατρέποντας το σκηνικό.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία είναι δίκοπο μαχαίρι για τα οικονομικά σου, αφού από την μια πλευρά μπορεί να συμβάλλει στην ραγδαία βελτίωση τους, από την άλλη όμως η ανάγκη σου να εντυπωσιάσεις ίσως σε κάνει τόσο σπάταλο, που τελικά δεν θα σου μείνει… τίποτα! Προσπάθησε λοιπόν να κινηθείς κυρίως επενδυτικά και να μην εξαντλήσεις την καταναλωτική σου διάθεση.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το εξωτερικό έχει όλες τις προδιαγραφές για να αλλάξει το καθεστώς στην προσωπική σου ζωή, κάτι όμως που, εκ των πραγμάτων, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα δημιουργήσει αντιδράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία σε ευνοεί σε όλα τα επίπεδα! Κατ’ αρχήν θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να διασκεδάσεις, ίσως όμως είναι προτιμότερο να επικεντρωθείς σε ένα νέο ξεκίνημα, αξιοποιώντας ενδεχομένως την υποστήριξη ενός ισχυρού παράγοντα. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σου φέρει μια απρόσμενη όσο και ευχάριστη είδηση για τα οικονομικά σου

Ερωτικά
Τουλάχιστον για σήμερα έχεις τον τρόπο σου για να κερδίζεις την προσοχή των άλλων, αν όμως τα πράγματα «σοβαρέψουν» καλό είναι να μην προτιμήσεις κάποιον/α με «κλασικά» προσόντα αλλά ένα… αουτσάιντερ!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία σε βοηθά να μάθεις πράγματα που δεν… υποψιαζόσουν καν, κάτι μάλιστα που μπορεί να συμβεί εντελώς τυχαία. Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει θετικά στην δουλειά σου, ιδιαίτερα σε σχέση με την διαφήμιση ή την προώθηση της. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να δεις θετικά μια μάλλον παράδοξη συνεργασία, που όμως θα σε ωφελήσει.

Ερωτικά
Αν νοιώσεις πως κουράστηκες από «τα ίδια και τα όμοια» στην προσωπική σου ζωή, μάλλον φταίει η τάση σου να βολεύεσαι σε καταστάσεις που δεν σε αντιπροσωπεύουν πλήρως. Κάνε λοιπόν την… υπέρβαση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία θα σου δώσει την ευκαιρία να εμπλουτίσεις τις γνωριμίες σου, ερχόμενος/η σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα, ικανά να σε βοηθήσουν σε ποικίλες υποθέσεις. Επιπλέον, ίσως αποκομίσεις κι ένα σημαντικό κέρδος. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να είσαι πιο ανοικτός/η σε κάποιες καινοτομίες στην δουλειά σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, δείχνει πρόθυμη να σε εκπλήξει ευχάριστα με μια «εξωτική» εμπειρία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, αρκέσου στο «παιχνίδι» ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω συνέπειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία είναι «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα σου κι αν αφεθείς στην συμπαντική «παλίρροια» θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις σχετικά εύκολα κάτι που μέχρι πρότινος φάνταζε ως… ουτοπία! Ισχυρά πρόσωπα δείχνουν πρόθυμα να σε βοηθήσουν, καλό είναι όμως να μην μείνεις στις υποσχέσεις αλλά να εξαργυρώσεις άμεσα την στήριξη τους.

Ερωτικά
Μέσα σε όλα τα… καλά μπορεί να προκύψει και μια νέα όσο και ξεχωριστή γνωριμία, ωστόσο μην προχωρήσεις αν δεν είσαι έτοιμος/η να δοκιμάσεις καινούρια πράγματα και να αλλάξεις την μέχρι τώρα νοοτροπία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Παρότι είσαι κάπως δύσπιστος/η απέναντι σε οτιδήποτε σου προσφέρεται εύκολα, ίσως ήρθε η στιγμή να κάνεις μια εξαίρεση. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια νομική υπόθεση ή τις σπουδές σου, ενώ ίσως σου γίνει μια πρόταση για ένα ταξίδι που… αξίζει! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να αλλάξεις κάποια πράγματα στο σπίτι σου.

Ερωτικά
Η σχέση σου με ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να παίρνει άλλες διαστάσεις κι αν είσαι διαθέσιμος/η, ίσως αξίζει να κάνεις το μεγάλο βήμα, σπάζοντας ενδεχομένως και κάποια ταμπού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός δείχνει πρόθυμος να σου προσφέρει κάποιες πολύ ξεχωριστές ή ιδιαίτερες στιγμές, ενώ δεν αποκλείεται να σε φέρει σε επαφή με άτομα που παρά την διαφορετικότητά τους, μπορείτε να συντονιστείτε σε κοινούς ρυθμούς. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία αναμένεται να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου κι ίσως σε φέρει κοντά σε έναν ισχυρό παράγοντα.

Ερωτικά
Από την στιγμή που είσαι ανοικτός/η στο απρόοπτο, η συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση ή συνάντηση μπορεί τελικά να αποδειχθεί καταλυτική για την προσωπική σου ζωή, αλλάζοντας άρδην τα… πάντα!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η συγκυρία είναι κατάλληλη για να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου, έχοντας μάλιστα την υποστήριξη κάποιων «υψηλά ιστάμενων» ή ενός χρηματοδότη. Επιπλέον, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία αναδεικνύει τα προσόντα σου κι ίσως σου γίνει μια πρόταση που ακόμη κι αν νομίζεις ότι «σε ξεπερνά», είναι βέβαιο ότι μπορεί να υλοποιηθεί. Προχώρα λοιπόν και… μην σε μέλλει!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη μπορεί να σε φέρει κοντά σε ιδιαίτερους όσο και αξιοσημείωτους ανθρώπους, αρκεί να βοηθήσεις κι εσύ προς αυτήν την κατεύθυνση, διευρύνοντας την κοινωνικότητα σου και συμμετέχοντας σε ποικίλες εκδηλώσεις.

Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/82563-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-14-12#ixzz3uHjaqOqN