ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Κριός

Η επικοινωνιακή σου διάθεση συνεχίζει να σε βοηθά σε συζητήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου, συγγενείς και γείτονες. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Τοξότη κατά το μεσημέρι, θα σε κάνει να νιώσεις πως είσαι διαφορετικός/η από τους γύρω σου καθώς δεν έχετε τις ίδιες απόψεις. Προτίμησε να κάνεις μια εποικοδομητική συζήτηση και μην απομακρυνθείς από όλους καθώς αυτό θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις.

Ταύρος

Τα οικονομικά σου θέματα εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς καταβάλλεις προσπάθειες για να τα συμμαζέψεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Τοξότη το μεσημέρι, δεν είναι ευνοϊκή για οικονομικά ανοίγματα ούτε για να συνάψεις κάποια νέα συμφωνία. Τήρησε μια στάση αναμονής και αξιολόγησε κάθε ευκαιρία που θα σου προσφερθεί καθώς μπορεί να μην είναι καν ευκαιρία.

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και προκαλεί τις αντοχές σου αλλά και των γύρω σου, καθώς δεν θα είναι εύκολο να συνεννοηθείς εξαιτίας των γρήγορων συναισθηματικών μεταβολών σου. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Τοξότη κατά το μεσημέρι, θα σε βοηθήσει να αξιολογήσεις τις προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες και να κρατήσεις στη ζωή σου μόνο αυτές που χρειάζεσαι. Η αποστασιοποίηση σου από ανθρώπους που μέχρι πρότινος βρισκόσουν κοντά τους μπορεί να δημιουργήσει απορίες όμως εσύ ξέρεις πως ήρθε η ώρα να τις επαναξιολογήσεις.

Καρκίνος

Θέματα της καθημερινότητας αλλά και κάποια θέματα που υπάρχουν στο εργασιακό σου περιβάλλον θα σε αγχώσουν αρκετά σήμερα καθώς θα μπεις σε ένα φαύλο κύκλο σκέψεων. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Τοξότη κατά το μεσημέρι, θα σε κάνει να νιώσεις παγιδευμένος/η σε υποχρεώσεις που δεν είναι το φόρτε σου αλλά δεν μπορείς να τις αγνοήσεις. Αν εστιάσεις στις υποχρεώσεις σου τότε θα καταφέρεις να απασχοληθείς και να περιορίσεις τις αρνητικές σου σκέψεις.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό/η με το φιλικό σου περίγυρο. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον  Κρόνο από τον Τοξότη το μεσημέρι, μπορεί να δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα μεταξύ σας. Αιτία γι αυτό μπορεί να είναι η επίκριση με την οποία θα αντιμετωπίζουν τα λεγόμενα σου κάποιοι φίλοι σου. Προσπάθησε να συζητήσεις με λογικά επιχειρήματα οτιδήποτε δεν σου αρέσει και να μην βιαστείς να κρίνεις τη συμπεριφορά των άλλων.

Παρθένος

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σε βάζει στη διαδικασία να ξεχωρίσεις. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Τοξότη το μεσημέρι, θα σε κάνει αυστηρό/η με όλους, ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Μη μεταφέρεις τα οικογενειακά σου θέματα στη δουλειά σου αλλά και το αντίθετο γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα.

Ζυγός

Η διάθεση σου να αποκτήσεις νέες γνώσεις και να ανταλλάξεις απόψεις και εμπειρίες με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου θα σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό/η. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Τοξότη το μεσημέρι θα δημιουργήσει ένα ψυχρό κλίμα γύρω σου καθώς δεν θα βρεις στον περίγυρο σου την υποστήριξη που περιμένεις. Προσπάθησε να λύσεις μέσω του διαλόγου οτιδήποτε και αν προκύψει και μην περιμένεις αφορμές για να παρεξηγηθείς.

Σκορπιός

Τα απωθημένα σου θα κάνουν δυναμική εμφάνιση σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους δεν θα σε αφήσει να τα ξεχάσεις! Η αντίθεση που θα σχηματίσει το μεσημέρι με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Τοξότη, θα παγώσει την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους καθώς θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η. Θα αποστασιοποιηθείς συναισθηματικά αλλά αυτό δεν θα σε βοηθήσει στις σχέσεις σου και θα δημιουργήσει προβλήματα. Αν σε απασχολούν οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με εφορία, δάνεια, τράπεζες και συναλλαγές με τρίτους τακτοποίησε τα άλλη ημέρα καθώς σήμερα δεν θα καταφέρεις αυτό που θέλεις.

Τοξότης

Σήμερα θα νιώσεις πως οι αγαπημένοι σου συνεργάτες αλλά και ο/η σύντροφος σου θα έχουν εντελώς διαφορετικές απόψεις από τις δικές σου και θα δημιουργηθεί μια απόσταση καθώς θα εκνευριστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται σους Διδύμους και η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου κατά το μεσημέρι, θα εντείνει τη συναισθηματική ασφυξία που νιώθεις να σου προκαλούν οι άλλοι. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα αντικειμενικά καθώς ίσως να έχεις και εσύ ένα μερίδιο ευθύνης για τις διαφωνίες που έχουν προκληθεί.

Αιγόκερως

Η ημέρα σου κρούει τον κώδωνα των υποχρεώσεων καθώς αν τις παραμελήσεις θα πολλαπλασιαστούν! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Τοξότη το μεσημέρι, θα φέρει στο μυαλό σου άγχη και σκέψεις που θα είναι δύσκολο να τις απομονώσεις. Προσπάθησε να μην σπαταλήσεις την ενέργειά σου σε υποθετικά γεγονότα που όχι μόνο θα σε αγχώσουν αλλά θα σε κουράσουν τόσο πολύ ώστε δεν θα έχεις τη δύναμη να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και ευνοεί πολύ τις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και τα χόμπι σου καθώς είναι φιλικά προσκείμενη προς το ζώδιο σου! Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Τοξότη κατά το μεσημέρι, μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση στο φιλικό σου περίγυρο καθώς μπορεί να σου ζητηθούν ευθύνες για κάτι που έχει επηρεάσει την παρέα. Οποιοδήποτε θέμα και να υπάρξει φρόντισε να το συζητήσεις και να μην αποστασιοποιηθείς αλλιώς θα κάνεις τα πράγματα πιο δύσκολα.

Ιχθύς

Κάποια θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει στο σπίτι σου θα σε απασχολήσουν αρκετά σήμερα, με αποτέλεσμα να αφοσιωθείς σε αυτά και να μην ενδιαφερθείς για τίποτε άλλο ούτε καν για τη δουλειά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Τοξότη κατά το μεσημέρι, θα φέρει πρόσθετες ευθύνες στη δουλειά σου με αποτέλεσμα να αναγκαστείς να στρέψεις την προσοχή σου εκεί. Κάνε υπομονή καθώς οι ευθύνες και η κούραση που μπορεί να νιώσεις σήμερα θα σε ευνοήσουν δεδομένου του γεγονότος ότι θα έχουν και μια άμεση ή έμμεση ανταμοιβή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Share and Enjoy !

0Shares
0 0