Αληθινές φωτογραφίες

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι όλες αληθινές και όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας είναι απόλυτα πρωτότυπες και καταπληκτικές! Προκαταβολικά να αναφέρω πως κάποιες ενδέχεται να σας φανούν λίγο σκληρές…

Μια συγκλονιστική φωτογραφία από τα άδυτα της μαιευτικής που αποτυπώνει τη γέννηση ενός μωρού μετά από καισαρική με το σάκο του άθικτο! Το μωράκι είναι σαν να βρίσκεται ακόμη μέσα στη μήτρα..

f

Το πρώτο βλέμμα της πρώτης στιγμής! Εδώ κυριαρχεί απλά σιωπή και δίνονται οι πρώτοι όρκοι παντοτινής αφοσίωσης και αγάπης που δε λύνονται ούτε προδίδονται ποτέ!!

7

Το δελφίνι, όντας θηλυκό και αναγνωρίζοντας την εγκυμοσύνη ήθελε να τη νοιώσει..και το άφησαν! Τα δελφίνια ως γνωστόν επικοινωνούν με συχνότητες, κάτι σαν τον υπέρηχο. Έτσι φαίνεται πως κατάλαβε πολλά παραπάνω απ΄τους ανθρώπους..Το μωράκι άραγε κατάλαβε το δελφίνι;;

l

Η ζωή είναι δεμένη με τον κόσμο μας και εξαρτάται από τον κόσμο μας. Ακριβώς όπως το μωράκι εξαρτάται απ΄ τη μαμά του. Εκπληκτική έμπνευση, η αλήθεια της ζωής…

a

Ακόμη μια εκπληκτική έμπνευση κι ακόμη πιο εκπληκτική εκτέλεση! Στην πρώτη εικόνα το περιμένει, ενώ στη δεύτερη έχει στην αγκαλιά της, το χαίρεται, το ζει..

b

Θα μπορούσε να είναι η εικόνα της 10ετίας, αλλά δεν είναι. Είναι η εικόνα ενός 21- εβδομάδων αγέννητου μωρού το οποίο είχε διαγνωστεί με δισχιδή ράχη και δε θα επιβίωνε.Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του χειρουργείου που έπρεπε να γίνει, οι γιατροί έκαναν μια μικρή τομή στη μήτρα για να πλησιάσουν το μωρό. Κι εκείνο, έφτασε το μικρό του χεράκι διαμέσου της τομής και πιάστηκε από το δάχτυλο του γιατρού! Μια ακούσια κίνηση που δείχνει όμως πως η απόγνωση έδωσε τη θέση της στο θαύμα!!

1

Ένα αληθινό ζευγάρι με το μωράκι τους, σε μια x-ray art απεικόνιση.Μια καταπληκτική φωτογραφία που αφήνει όλη την τρυφερότητα ανέπαφη.

4

Εκείνα τα πρώτα λεπτά της ζωής του που δε προβλέπεται πιπίλα, ο πιτσιρικάς βρήκε τη λύση…

5

Η εγκυμοσύνη είναι δώρο ζωής και κάθε γυναίκα μπορεί και πρέπει να την απολαύσει όπως θέλει. Και η εν λόγω κυρία φαίνεται να την απολαμβάνει με ένα μοναδικό τρόπο.

6

Λένε πως αν αφήσεις ένα νεογέννητο μωράκι στο νερό θα επιλεύσει. Κι αν κρίνουμε απ΄την εικόνα πράγματι ισχύει. Γιατί οι μνήμες του από το κολύμπι στη μήτρα είναι πολύ νωπές, κι έτσι τα καταφέρνει χωρίς προσπάθεια. Με το πέρας όμως των μηνών, οι μνήμες αυτές ξεθωριάζουν, κι έτσι, μετά από τους έξι πρώτους μήνες της ζωής του, πρέπει να μάθει να κολυμπάει απ’ την αρχή και να κρατάει την ανάσα του.

g

Ακόμη μια καταπληκτική και σπάνια φωτογραφία για το τελείωμα. Μπορεί οι μέλλουσες μανούλες να αισθάνονται αρκετά συχνά το μωράκι τους να “δίνει ρέστα” μέσα στην κοιλίτσα τους, όμως πόσο συχνά βλέπουμε κάτι τέτοιο;;

j

Share and Enjoy !

0Shares
0 0