Επιτέλους: Το επίσημο trailer του «Batman V Superman: Dawn of Justice» είναι εδώ..και είναι απίστευτο(video)

Το πρώτο teaser για το «Batman V Superman: Dawn of Justice» είχε βγει κάπου μέσα στον Απρίλιο, κυρίως επειδή κάποιος το διέρρευσε παράνομα σε χαμηλή ποιότητα στο ίντερνετ, αναγκάζοντας τη Warner Bros να το κυκλοφορήσει και επίσημα.

batman-v-superman-dawn-of-justice

Τα πράγματα όμως ήταν διαφορετικά χτες (11/7) όταν και το πρώτο, μεγάλου μήκους επίσημο trailer του πολυαναμενόμενου «Batman V Superman: Dawn of Justice» έπαιξε στο San Diego Comic-Con, αφήνοντας τους πάντες με τα σαγόνια στο πάτωμα. Γιατί πρόκειται, πραγματικά, για ένα εκπληκτικό trailer που δίνει ελπίδες για μια εξίσου εκπληκτική ταινία.

Βλέπουμε τον Bruce Wayne (Ben Affleck) στη Μετρόπολη, να πιάνει την ιστορία από εκεί που την είχε αφήσει το «Man of Steel»:

batman v superman dawn of justice

Την Gal Gadot να αναλαμβάνει δράση με δόξα και τιμή, ως Wonder Woman:

batman v superman dawn of justice

Κάτι φίλους από τα παλιά (βλ. Joker):

batman v superman dawn of justice

Γενικότερα η αίσθηση που σου αφήνει το trailer είναι πως πρόκειται για έναν παγκόσμιο πόλεμο μεταξύ υπέρ-ηρώων, χωρίς καν να υπολογίζουμε τον πανικό που θα προκαλέσει ο Lex Luthor (Jesse Eisenberg) -του οποίου οι μονόλογοι στο trailer είναι όλα τα λεφτά.

Ωστόσο, ο Ben Affleck φρόντισε να ελαφρύνει (;) λίγο το κλίμα στο panel του «Batman V Superman: Dawn of Justice», αποκαλύπτοντας πως ο λόγος για τον οποίο ο σκηνοθέτης της ταινίας, Zack Snyder, θεώρησε πως θα ήταν τέλειος ως Batman ήταν επειδή, σε αυτή του την εκδοχή, ο μασκοφόρος εκδικητής είναι μεγαλύτερος σε ηλικία και κάπως ξοφλημένος. Άουτς, Zack.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0