Η Emma Stone εκθρόνισε την Jennifer Lawrence!

Η Emma Stone εκθρόνισε την Jennifer Lawrence!

Κι εκεί που για δύο συνεχόμενα χρόνια η Jennifer Lawrence βρισκόταν στην κορυφή της λίστας του Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στον κόσμο, έρχεται η Emma Stone και την εκθρονίζει. Το La La Land, λοιπόν, δεν χάρισε στη Stone μόνο το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο. Αλλά και πολλά μηδενικά στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη του περιοδικού Forbes, που ανακοινώθηκε χθες. Η 28χρονη ηθοποιός κέρδισε μέσα σε ένα χρόνο 26 εκατ. δολάρια προ φόρων. Αν αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι κάπως καλύτερα. Στη δεύτερη θέση δε βρίσκεται η Lawrence, αλλά η Jennifer Aniston. Η οποία έβγαλε μέσα σε 12 μόλις μήνες 25,5 εκατ. δολάρια χάριν στις διαφημίσεις που έκανε για τρία πασίγνωστα brands.

(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP, File)

Στην τρίτη πια θέση φιγουράρει η Lawrence με 24 εκατ. δολάρια, ενώ στην τέταρτη και πέμπτη αντίστοιχα βρίσκεται η Melissa McCarthy με 18 εκατ. δολάρια και η Mila Kunis με 15.5.

Και μπορεί τα ποσά αυτά να σου ακούγονται τρελά, αν τα συγκρίνεις όμως με τις αντίστοιχες απολαβές των διάσημων αντρών ηθοποιών είναι πολύ χαμηλά (σεξισμός μυρίζει ή μας φαίνεται;). Αρκεί μόνο να σημειωθεί πως o περσινός πρώτος της λίστας του Forbes, Dwayne ‘The Rock’ Johnson κέρδισε μέσα σε ένα έτος 64,5 εκατ. δολάρια, τριπλάσιο σχεδόν ποσό από την πιο ακριβοπληρωμένη φετινή γυναίκα ηθοποιό. Εν αναμονή, λοιπόν, της φετινής αντρικής λίστας για να δούμε πόσο ακόμη θα ανοίξει η ψαλίδα.

Kεντρική φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike