Τα 7 πράγματα που θα μισήσετε σε ένα iPhone 5S

1.Είναι ακόμα πιο ακριβό

Το iPhone γενικά ποτέ δεν ήταν ένα κινητό για όλα τα βαλάντια και το iPhone 5S συνεχίζει και ενισχύει τη παράδοση ως μιας ακριβής συσκευής. Η τιμή του ξεκινάει από τα £549 για την έκδοση των 16GB, £20 πιο ακριβό από τον προκάτοχό του και υπό κατάργηση πλέον iPhone 5. Επιπλέον τα 16GB αποθηκευτικού χώρου στην εποχή μας δεν είναι πια αρκετά. Ρεαλιστική επιλογή θα αποτελούσε η έκδοση των 32GB, η τιμή της οποίας στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι στις £629. Σίγουρα η τιμή της συσκευής θα μειωθεί με κάποιο συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας αλλά δε παύει να έχει μία έντονη “οικονομική προσωπικότητα”.

2.Ισοπέδωσε τη μεταπωλητική αξία του iPhone 5

Ο κύκλος ζωής ενός smartphone ολοκληρώνεται ως εξής: Η Apple αποκαλύπτει το νέο κινητό, ο καταναλωτής μεταπωλεί το περσινό “νέο” μοντέλο και επενδύει τα λεφτά από την πώληση στο νέο κινητό. Εύκολο!

Πως ολοκληρώθηκε ο κύκλος αυτή τη χρονιά: Η Apple αποκάλυψε το iPhone 5S καταργώντας το iPhone 5. Με αυτή την κίνηση ώθησε τα διαφορά καταστήματα να προχωρήσουν σε κυριολεκτικό “σφάξιμο” των τιμών των iPhone 5 σε σημείο ένα μεταχειρισμένο iPhone σε άριστη κατάσταση να κοστίζει όσο ένα πακέτο καραμέλες

3. Θα έπρεπε να είναι ανθεκτικό στις γρατσουνιές αλλά δεν είναι

Μπορεί η Apple να χρησιμοποιεί εντυπωσιακά ονόματα στις χρωματικές επιλογές του iPhone 5S όπως για παράδειγμα το Space Grey αλλά ας είμαστε ρεαλιστές, με τόσες γρατσουνιές δε θα έπρεπε να λέγεται Scotch Brite; Το εξωτερικό περίβλημα του iPhone 5S με το ανοδιωμένο αλουμίνιο είναι τόσο επιρρεπές στις γρατσουνιές που μπορεί να το χαράξετε παίζοντας Itchy and Scratchy από το iTunes.

Το λευκό βρίσκετε σε καλύτερη μοίρα μόνο και μόνο επειδή οι γρατσουνιές δεν είναι εμφανείς σε τόσο ανοιχτόχρωμο φόντο.

4. Η Apple έγινε φανταχτερή

Τι κοινό είχαν τα iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5; Σωστά μαντέψατε, κανένα δεν ήταν χρυσό!

Ο λόγος είναι απλός: Τα χρυσαφή αντικείμενα είναι για θείτσες, ηλικιωμένους και γενικά κακόγουστους ανθρώπους.

Ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής στην καλύτερη τιμή της αγοράς από την insurancemarket. ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!
5. Τον επόμενο χρόνο θα βγει ένα μεγαλύτερο και καλύτερο iPhone

Οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας θα συνδυάσουν το νέο σας iPhone 5S με συμβόλαιο δύο ετών, αλλά όλοι γνωρίζουμε πια τη πολιτική παραγωγής κινητών της Apple. Οι επαναστατικές συσκευές παρουσιάζονται κάθε δύο χρόνια με νέα σχεδίαση και πολλά έξτρα με τις ελαφρώς αναβαθμισμένες εκδόσεις τους να κάνουν την εμφάνιση τους χρονικά, ενδιάμεσα.

Με απλά λόγια του χρόνου τέτοια εποχή όταν κυκλοφορήσει το iPhone 6, οι πελάτες συμβολαίων θα κλείνουν ήδη ένα χρόνο με το iPhone 5S και ένα χρόνο μετά το iPhone 6 θα κυκλοφορήσει το iPhone 6S και τελειωμό δεν έχει.

Αν το iPhone 5S μπορεί να σαρώνει τα δακτυλικά σας αποτυπώματα, το iPhone 6 πιθανόν να μπορεί να διαβάζει τις σκέψεις σας ή να κάνει τα κατοικίδια σας να αιωρούνται! Για να είμαστε ειλικρινείς εμείς θα προτιμούσαμε απλά μία ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη μπαταρία.

6.Ο παράλογος φόβος ότι κάποιος θα κλέψει τα δαχτυλικά σας αποτυπώματα ή ίσως τα φωτοτυπήσει.

Τώρα που η Apple εφαρμόζει τη τεχνολογία των δαχτυλικών αποτυπωμάτων προκειμένου να ξεκλειδώνετε το iPhone σας και να πραγματοποιείτε online αγορές στο iTunes μέσω του Touch ID, προσπαθήστε να μη φαντάζεστε κάποιον να σας κλέβει τη συσκευή και έπειτα να επιστρέφει διεκδικώντας και τα…δάχτυλά σας έτσι ώστε να καταφέρει να το ξεκλειδώσει.

Το παραπάνω σενάριο φυσικά φαντάζει υπερβολικό και σύμφωνα με tweet του Peter Jukes, συντάκτη του Newsweek, αναφέρεται ότι οι εγκληματίες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν 3D print υποκατάστατα δαχτύλων. Παρόλα αυτά οι κάτοχοι iPhone 5S δε πρέπει να επαναπαύονται.

7. Θα πρέπει να περιμένετε

Αν αποφασίσατε να αποκτήσετε το iPhone 5S δυστυχώς δε θα μπορείτε απλά να το παραγγείλετε και να το πάρετε άμεσα.

Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου ή και περισσότερο στη περίπτωση που δεν διαμένετε σε κάποια από τις 9 χώρες πρώτης κυκλοφορίας της συσκευής (ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδάς, Κίνα,Γαλλία, Γερμανία, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη και Ηνωμένο Βασίλειο).

Ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής στην καλύτερη τιμή της αγοράς από την insurancemarket. ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

iphonelove1

Πηγή : ModernGamer.gr