Ο Π.Καμμένος συνομιλεί με ισοβίτη και του στέλνει SMS

Ο Π. Καμμένος συνομιλεί με ισοβίτη και του στέλνει SMS

Μείζον πολιτικό ζήτημα, το οποίο εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση και τη θέτει προ των ευθυνών της, προκαλεί η αποκάλυψη της εφημερίδας «Καρφί» για εμπλοκή του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου στην υπόθεση του ναρκοπλοίου «Noor 1» αναφέρει σήμερα, Δευτέρα, η εφημερίδα Ελευθερία του Τύπου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Καρφί το περασμένο Σάββατο, βάσει του οποίου υποστηρίζεται ότι η αποκάλυψη ανοίγει θέμα Ειδικού Δικαστηρίου για τον υπουργό, ο κ. Καμμένος φέρεται να συνομιλεί και να ασκεί πιέσεις στον καταδικασμένο σε ισόβια κάθειρξη για την υπόθεση Μάκη Γιαννουσάκη προκειμένου να στηθεί σκευωρία εις βάρος του επιχειρηματία Ευάγγελου Μαρινάκη.

Στόχος, σύμφωνα με την εφημερίδα, ήταν ο κ. Γιαννουσάκης με ψευδή και κατασκευασμένη κατάθεση να εμπλέξει στην υπόθεση τον κ. Μαρινάκη, επειδή ο επιχειρηματίας δεν είναι αρεστός στην κυβέρνηση.
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας επικαλείται στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο κ. Καμμένος, εκτός από τις συνομιλίες με τον Μ. Γιαννουσάκη, φέρεται να έχει δεχθεί και SMS από τον ισοβίτη, το περιεχόμενο των οποίων καταδεικνύει τις άμεσες παρεμβάσεις των κυβερνητικών στελεχών στη Δικαιοσύνη.

Η αποκάλυψη της εφημερίδας «Καρφί» προκάλεσε πανικό στην κυβέρνηση, βλέποντας μάλιστα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να ζητούν παρέμβαση της Βουλής. Με την εφημερίδα να αναφέρεται στο ενδεχόμενο παραπομπής του κ. Καμμένου σε Ειδικό Δικαστήριο, ο φόβος μιας πρότασης για σύσταση Εξεταστικής ή ακόμα και Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης κυριάρχησε. Στο Μαξίμου γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα περιθώρια αντίδρασης σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι περιορισμένα, αναφέρει η Ελευθερία του Τύπου.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/pkammenos-sinomili-me-isoviti-ke-tou-stelni-sms