Μαρινάκης: «Σήμερα ο Πειραιάς αλλάζει επίπεδο»

Μαρινάκης: «Σήμερα ο Πειραιάς αλλάζει επίπεδο»

Δεκτός με επευφημίες και καταχειροκροτούμενος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα – Υποσχέθηκε έναν Πειραιά που θα αξίζει στους περήφανους Πειραιώτες

125952

«Σήμερα ο Πειραιάς αλλάζει επίπεδο. Καλώ όλους τους Πειραιώτες να συμμετέχουν, μαζί μας, για έναν καλύτερο Πειραιά, έναν Πειραιά που θα αξίζει στους Πειραιώτες, για να δούμε ξανά περήφανους τους Πειραιώτες. Εύχομαι ό,τι καλύτερο». 

Με αυτή τη δήλωσή του στο protothema.gr ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του κ. Μώραλη “Πειραιάς – Νικητής” , ο κ. Ευάγγελος Μαρινάκης έδωσε το στίγμα των αυτοδιοικητικών εκλογών για το δήμο του μεγάλου λιμανιού. 

Ο κ. Μαρινάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά. Φτάνοντας στο εκλογικό κέντρο έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους παριστάμενους, ενώ ενδεικτικό είναι το ότι ο δικαστικός αντιπρόσωπος στο τμήμα του έσπευσε να φωτογραφηθεί μαζί με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, όπως έκαναν και πλήθος κόσμου, κυρίως μικρά παιδιά. 

Ο κ. Μαρινάκης πήρε τα ψηφοδέλτια και περίμενε να ψηφίσει καθώς μπροστά του βρίσκονταν άλλοι δύο εκλογείς οι οποίοι προθυμοποιήθηκαν να του παραχωρήσουν τη σειρά τους αλλά ο ίδιος δεν δέχθηκε και περίμενε συνομιλώντας με άλλους εκλογείς και τους εκλογικούς αντιπροσώπους. 

Συνολικά ο κ. Μαρινάκης έκανε πάνω από 40 λεπτά να ολοκληρώσει την ψηφοφορία καθώς σε κάθε του βήμα τον περικύκλωνε κόσμος που τον επευφημούσε και ζητούσε να βγει μαζί του μια φωτογραφία. 

Πηγή: protothema.gr