Ημέρα μνήμης στο Καραϊσκάκη

Ημέρα μνήμης στο Καραϊσκάκη

ÌÍÇÌÏÓÕÍÏ ÔÙÍ ÈÕÌÁÔÙÍ ÔÇÓ ÈÕÑÁÓ 7

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται 33 χρόνια, από εκείνη την ημέρα που η οικογένεια του Ολυμπιακού έχασε από κοντά της, 21 παιδιά τα οποία «έφυγαν» για την ιδέα του Θρύλου!

Έχουν περάσει γενιές και γενιές Ολυμπιακών και θα περάσουν ακόμη περισσότερες. Εκατομμύρια οπαδοί των «ερυθρόλευκων» θα γεννηθούν και θα «φύγουν».

Αυτές όμως οι ψυχές που έφυγαν το απόγευμα της 8ης Φλεβάρη του 1981, αυτά τα 21 αδικοχαμένα παιδιά, θα ξεχωρίζουν από όλες τις άλλες. Θα είναι αυτές που θα μείνουν αθάνατες όπως λίγες ακόμη, στη συλλογική μνήμη.

Ο λαός του Ολυμπιακού όσα χρονιά και αν περάσουν, θα τιμά, θα θυμάται και θα υποκλίνεται στα παιδιά της Θύρας 7!

Το Σάββατο στις 13:00, είναι ημέρα μνήμης για όλο τον Ολυμπιακό και για τους εκατομμύρια φίλους του σε όλο τον κόσμο και πρέπει όλοι μας να είμαστε εκεί και να φωνάξουμε «παρών» στην αναγγελία των ονομάτων των αδερφών μας, στο ετήσιο Μνημόσυνο στη μνήμη τους.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι το Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00, θα τελέσει στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» Μνημόσυνο, στη μνήμη των 21 θυμάτων της 8ης Φεβρουαρίου 1981, οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ και εξερχόμενοι από την Θύρα 7 του σταδίου, βρήκαν τραγικό θάνατο. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων, στο «Μνημείο Θυμάτων της Θύρας 7».

gate7 8-2-81-coreo

Πηγή : http://www.gavros.gr/