Απατημένη σύζυγος έγδυσε και ξυλοκόπησε την ερωμένη του άνδρα της στη μέση του δρόμου!

Απατημένη σύζυγος έγδυσε και ξυλοκόπησε την ερωμένη του άνδρα της στη μέση του δρόμου!

Δείτε απίστευτες φωτογραφίες – Όταν τέσσερις γυναίκες ενώνουν τις δυνάμεις τους απέναντι στον… γυναικείο εχθρό

ImageHandler

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, λέει ο λαός. Στην περίπτωση όμως μιας 38χρονης γυναίκας από την Κίνα αυτό το «πιάτο» συνοδεύτηκε και από πολύ ξύλο και πόνο.

Η  Lin Yao κοιμήθηκε με τον άντρα μιας άλλης γυναίκας και το πλήρωσε ακριβά. Η απατημένη σύζυγος μαζί με τρεις φίλες έστησαν ενέδρα στην ερωμένη του άνδρα της, την έγδυσαν, την ξυλοκόπησαν και την εξευτέλισαν μέχρι τέλους.

Και όλα αυτά στη μέση ενός πολυσύχναστου δρόμου και υπό τα αδιάφορα βλέμματα των περαστικών. Κανείς δεν ευαισθητοποιήθηκε να βοηθήσει τη γυναίκα που ταπεινώθηκε από τις εξαγριωμένες φίλες, καθώς θεωρήθηκε ότι η 38χρονη Li άξιζε αυτή τη συμπεριφορά.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται ένα τέτοιο περιστατικό δημοσίως στην κινεζική κοινωνία. Αυτό είναι το τρίτο παρόμοιο συμβάν που καταγράφεται το τελευταίο διάστημα.

Woman Accused of Cheating Stripped Naked And Beaten Woman Accused of Cheating Stripped Naked And Beaten Woman Accused of Cheating Stripped Naked And Beaten CEN_ConcubineBeating_01.jpg CEN_ConcubineBeating_08.jpg CEN_ConcubineBeating_05.jpg CEN_ConcubineBeating_09.jpg

Πηγή : http://www.protothema.gr/world/article/418180/kina-apatimeni-suzugos-egduse-kai-xulokopise-tin-eromeni-tou-andra-tis-sti-mesi-tou-dromou/