Ανατριχιαστικά βίντεο που θα σε κάνουν να σκεφτείς , την επόμενη φορά , πριν δημοσιεύσεις κάτι .

Ανατριχιαστικά βίντεο που θα σε κάνουν να σκεφτείς , την επόμενη φορά , πριν δημοσιεύσεις κάτι.

Άσε λιγο την φάρμα τα κουνουπίδια τις ντοματούλες και τα πουλάκια και αφιέρωσε μερικά λεπτά από τον χρόνο σου για να δεις τα παρακάτω βίντεο .

2014-02-11-18_53_18-Δεν-είναι-μαγικά..1

Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας , μαθαίνουμε για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων .

Όταν τα δεις την επόμενη φορά που είναι να δημοσιεύσεις κάτι σκέψου αυτά τα βίντεο που είδες .

Δεν είναι μαγικά…είναι η ζωή σου online!

Οι άνθρωποι που παρακολουθείτε στο βίντεο είχαν προσκληθεί για να λάβουν μέρος σε ένα διαφημιστικό για την τηλεόραση ενός υποτιθέμενου μάγου.

Ο «μάγος» χωρίς να τους γνωρίζει προσωπικά, αρχίζει και τους αποκαλύπτει προσωπικά τους δεδομένα αλλά και πιο απόκρυφά τους στοιχεία χρησιμοποιώντας το «κληρονομικό του χάρισμα» … ή μήπως έκανε κάτι πιο απλό;

Τι πιο απλό ; Δείτε και θα καταλάβετε και μετά σκεφτείτε

[youtube id=”F7pYHN9iC9I” width=”620″ height=”360″]

Πόσο εύκολο είναι κάποιος να σου κλέψει την ταυτότητα ;

Ο τραπεζικός οργανισμός Febelfin επιστρέφει με νέο βίντεο. Κλέβουν την ταυτότητα ενός τυχαίου άντρα, κοροιδεύουν τους φίλους του, χρεώνουν την κάρτα του, και παρουσιάζονται ως ο ίδιος. Και όλα αυτά από πληροφορίες που συνέλεξαν από τα social media και μέσω «phishing» mail και τηλεφωνημάτων.

Μη μοιράζεστε προσωπικά ή οικονομικά στοιχεία αλλιώς το επόμενο θύμα μπορεί να είστε εσείς.

[youtube id=”Rn4Rupla11M” width=”620″ height=”360″]

Λοιπόν ; Θα σκεφτείς την επόμενη φορά ; 

Μην ξεχνάτε να μας επισκεφτείτε στην σελίδα μας στο Facebook στο https://www.facebook.com/Mpes.Sto.Internet.Me.Aleksisfairo κάνοντας Like για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για θέματα που αφορούν την ασφάλεια σας αλλά και την ασφάλεια των παιδιών σας στο διαδίκτυο αλλά και για να μαθαίνετε για τις απάτες και τα ψέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο .

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να κάνετε αίτημα φιλίας και στο προφίλ της σελίδας αυτής στο Facebook πατώντας ΕΔΩ αλλά και να μπείτε και στην ομάδα μας στο Facebook για απορίες , διάλογο κ.α πατώντας ΕΔΩ

Πηγή : mikroimegaloi.gr