Φωτογραφίες του Χρήστου Παππά που… δεν ήταν ποτέ ναζί

Ντυμένος με στολή και με χτένισμα α-λα Χίτλερ, χαιρετά ναζιστικά μπροστά σε σημαία με τη σβάστικα, την οποία φορά και σε περιβραχιόνιο – Οι φωτογραφίες βρέθηκαν κατά τις έρευνες της Αστυνομίας στο σπίτι του

Ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής στην καλύτερη τιμή της αγοράς από την insurancemarket. ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Η φωτογραφία του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, που φορά στολή παραλλαγής και περιβραχιόνιο με τη ναζιστική σβάστικα, βρισκόταν σε κορνίζα και σε περίοπτη θέση μέσα στο σπίτι του.
Στο σπίτι του επίσης βρέθηκε και φωτογραφία που τον απεικονίζει να χαιρετά ναζιστικά μπροστά σε μια σημαία με τη σβάστικα. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, φορά μακρύ δερμάτινο παλτό, στο πρότυπα των SS και βέβαια στο αριστερό μπράτσο έχει το κόκκινο περιβραχιόνιο με τη σβάστικα.

Ο προφυλακισμένος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του νεοναζιστικού μορφώματος, φαίνεται πως δεν περιορίστηκε μόνο στις συλλογές κρασιών με ετικέτα το Μουσολίνι και κράνη με τα διακριτικά των S.S, αλλά είχε προχωρήσει και ένα βήμα παραπέρα…

Το πειστήριο νούμερο 32, της δικογραφίας είναι μια ανατριχιαστική φωτογραφία που δείχνει το Χρήστο Παππα σε νεότερη ηλικία να ποζάρει περήφανος σε ένα δάσος.

Το βλέμμα του παγωμένο και απειλητικό… Η αδιάβροχη στολή παραλλαγής με τη σβάστικα στο αριστερό μπράτσο δείχνει πως εκτός από “κείμενα της νιότης”, όπως ο Χρήστος Παππάς απεκάλεσε τους ύμνους στο Χίτλερ που δημοσιεύονταν στο περιοδικό της Χρυσής Αυγής, επεδίδετο και σε άλλες δραστηριότητες που είχαν να κάνουν με το ναζισμό.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός της άρνησης του ιδίου, στην απολογία του, οτι έχει οποιαδήποτε σχέση με το ναζισμό την ίδια ώρα που τα σπίτια του θύμιζαν …χιτλερικά μουσεία με τον ίδιο να φιγουράρει ως νεοναζί με στολές σε δάση, ή να χαιρετά ναζιστικά μπροστά σε σημαία με τη σβάστικα.

Οι τρομακτικές φωτογραφίες αποκαλύπτουν ίσως την πραγματική όψη αυτού του ανθρώπου που ενώπιον του ανακριτή αποτίνασσε το παρελθόν και ο,τι είχε να κάνει με αυτό σε μια ύστατη προσπάθεια να αποφύγει τη φυλακή.

Τα δύο αυτά ντοκουμέντα κάνουν και αυτούς που είχαν την παραμικρή αμφιβολία για τη δράση και το παρελθόν των στελεχών της Χρυσής Αυγής να ξανασκεφτούν και να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους…

Φωτογραφίες του Χρήστου Παππά που... δεν ήταν ποτέ ναζί 2 Φωτογραφίες του Χρήστου Παππά που... δεν ήταν ποτέ ναζί 1

 

Φτιάξε ένα υπέροχο σώμα τώρα με την φυσική επαναστατική φόρμουλα  ! ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ !
Μάθε τι σου κρύβει το μέλλον μέσα από την πρόβλεψη των ΤΑΡΩ ! ΔΕΣ ΕΔΩ

Πηγή : http://www.protothema.gr/