Παραδόθηκε χαιρετώντας ναζιστικά ο Χρήστος Παππάς

«Η αλήθεια θα λάμψει, ο εθνικισμός θα νικήσει… Είμαι απολύτως ελεύθερος, κάνουμε νόμιμο πολιτικό αγώνα και θα επανέλθουμε» – «Ζήτω η Χρυσή Αυγή» φώναξε μπροστά στις κάμερες, μπαίνοντας στο κτίριο της ΓΑΔΑ

Ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής στην καλύτερη τιμή της αγοράς από την insurancemarket. ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Παραδόθηκε σήμερα, προσερχόμενος στο κτίριο της ΓΑΔΑ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, και ο έκτος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Πρόκειται για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, Χρήστο Παππά, ο οποίος, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, προσήλθε στο κτίριο της ΓΑΔΑ, αποκαλώντας «αρχηγό» τον Νίκο Μιχαλολιάκο και λέγοντας χαρακτηριστικά προς τους δημοσιογράφους ότι η κυβέρνηση «προβαίνει σε πρωτοφανείς πολιτικές διώξεις με μοχλό τη Δικαιοσύνη, την ανεξάρτητη κατά κάποιους Δικαιοσύνη. Η αλήθεια θα λάμψει, ο εθνικισμός θα νικήσει. Ο ελληνικός λαός να μην σκύβει το κεφάλι. Είμαι απολύτως ελεύθερος, κάνουμε νόμιμο πολιτικό αγώνα και θα επανέλθουμε. Η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει! Χρυσή Αυγή για πάντα!.

Και φώναξε, πριν μπει στο κτίριο: «Ζήτω η Χρυσή Αυγή, ζήτω!», υψώνοντας το χέρι του στο γνωστό ναζιστικό χαιρετισμό.

[youtube id=”7rYCyc2gPXo” width=”620″ height=”360″]

Πλέον, ο Χρήστος Παππάς κρατείται στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για τον φερόμενο ως «υπαρχηγό» της Χρυσής Αυγής είναι η ίδια με τους υπόλοιπους συλληφθέντες (από τη ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων, για να τεθεί ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή) και στη συνέχεια, πιθανότατα, θα τεθεί υπό κράτηση μέχρι την απολογία του.

Μυστήριο παραμένει πάντως, προκαλώντας προβληματισμό στις Αρχές, τι έκανε ο Χρήστος Παππάς κατά τις περισσότερες από 24 ώρες, που διέφευγε της σύλληψης.

Φτιάξε ένα υπέροχο σώμα  τώρα με την φυσική  επαναστατική  φόρμουλα  ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ!

10D4A8D3725B5679BB8475E05779DBFA

Πηγή : protothema.gr