Σέξι όσο ποτέ η Ειρήνη Στεριανού για χάρη … νέου video clip

 

Σέξι όσο ποτέ η Ειρήνη Στεριανού για χάρη … νέου video clip

Την Ειρήνη Στεριανού την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο «GNTM» όπου κατάφερε να ξεχωρίσει.

Το μοντέλο έχει ξεκινήσει ήδη και κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο του μόντελινκγ και οι προτάσεις «πέφτουν» η μία μετά την άλλη. Πριν λίγες μέρες μάλιστα, δέχθηκε μία πρόταση να συμμετέχει στο καινούριο τραγούδι Δημήτρης Χρυσοχοίδη και του Ταραξία «Στα δίνω όλα».

Το μοντέλο, έκανε μία σέξι φωτογράφιση για τις ανάγκες των γυρισμάτων του βίντεοκλιπ και κυριολεκτικά έκλεψε τις εντυπώσεις, αφού φόραγε μόνο το μπουρνούζι της.

Ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης επιστρέφει δισκογραφικά με μια συνεργασία και ένα τραγούδι έκπληξη. Ο λαϊκός τραγουδιστής κάνει την ανατροπή και ενώνει την φωνή και τις δυνάμεις του με τον Taraxia και σίγουρα το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει και το κοινό των δυο.

Ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης με τη γνήσια λαϊκή φωνή, έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό και ειδικά σε αυτό της Θεσσαλονίκης. Το «Στα δίνω όλα» είναι ένα λαϊκό ανεβαστικό τραγούδι με RnB στοιχεία, του οποίου τη μουσική υπογράφει ο Βαγγέλης Βασιλείου και τους στίχους ο Γιώργος Κλεφτογιώργος και σηματοδοτεί την επιστροφή του Δημήτρη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για τους θαυμαστές του.

Πηγή tlife.gr

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Πηγή : LIFEVIEWS-HOT