Η Ιωάννα Τούνη είναι μια Θεά με μαγιό!!!!

 

Η Ιωάννα Τούνη είναι μια Θεά με μαγιό!!!!

Η εντυπωσιακή Ιωάννα Τούνη φόρεσε τα μαγιό της Bubblegun και άφησε να θαυμάσουμε το σώμα της μέσα από κομψές καλοκαιρινές δημιουργίες. Η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ όμορφο σώμα, και όταν επιλέγει να φορέσει μαγιό τότε οι λέξεις χάνουν την αξία τους αφού οι πόζες της έχουν φωνή.

Η Ιωάννα Τούνη ανήκει στην κατηγορία γυναικών που και να θέλουν, δε μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Είναι μια πολύ εντυπωσιακή ξανθιά, που την θυμόμαστε από τις εμφανίσεις της στην κοσμική Μύκονο, με bikini, και από τότε την ακολουθούμε στο Instagram.

Στα προφίλ της στα social media, η εντυπωσιακή ξανθιά δηλώνει πως έχει σπουδάσει παιδαγωγικά και πως εργάζεται σε σχολείο, κάτι που την κάνει ακόμα πιο επιθυμητή ως γυναίκα.

H Ιωάννα Τούνη σπούδασε Παιδαγωγική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, και ως τόπο διαμονής της δηλώνει την Θεσσαλονίκη.

Θα πρέπει να αναφέρουμε, σύμφωνα με τις φωτογραφίες της που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ασχολείται σε νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας, όπου κερδίζει όλα τα βλέμματα, αφού εκτός των φίλων της την ακολουθούν και 14.481 άτομα.

Είναι αυτό που λέμε, έχει όλο το πακέτο.

Όμως η ξανθιά καλλονή με καταγωγή από τις Σέρρες στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram γεμίζει από ελκυστικές φωτογραφίες με σούπερ πόζες που με χαρά επισκεπτόμαστε και αναμεταδίδουμε, με κάθε ευκαιρία.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο Instagram με 391 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 84,4 χιλιάδες followers.

Η εντυπωσιακή ξανθιά εμφανίστηκε ακόμα μια φορά σε κοσμική παραλία προκαλώντας πανικό στα αρσενικά. Είναι μια κοπέλα που στο πέρασμά της προκαλεί θύελλες, με τα ανδρικά βλέμματα να μην χορταίνουν να την απολαμβάνουν.

Ιωάννα ΤούνηΙωάννα ΤούνηΙωάννα ΤούνηΙωάννα ΤούνηΙωάννα ΤούνηΙωάννα ΤούνηΙωάννα ΤούνηΙωάννα ΤούνηΙωάννα ΤούνηΙωάννα ΤούνηΙωάννα ΤούνηΙωάννα ΤούνηΙωάννα ΤούνηΙωάννα ΤούνηΙωάννα ΤούνηΙωάννα ΤούνηΙωάννα ΤούνηΙωάννα ΤούνηΙωάννα ΤούνηΙωάννα Τούνη

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Πηγή : LIFEVIEWS-HOT