Φωτιά στο Διαδίκτυο!!! Γυμνές οι… Scarlett, Rihanna, Amber Heard και Emily Ratajkowski

Φωτιά στο Διαδίκτυο!!! Γυμνές οι… Scarlett, Rihanna, Amber Heard και Emily Ratajkowski

Στο «δεύτερο κύμα» γυμνών φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν, εκτός από την εκκεντρική σταρ της ποπ, βρίσκονται ακόμα γυμνά στιγμιότυπα της Scarlett Johansson, της Emily Ratajkowski και περισσότερες από 50 φωτογραφίες της μνηστής του Jonny Depp, Amber Heard

scar4

Δεν έχει τέλος από ό,τι φαίνεται ο χαμός που έχει προκληθεί από τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών των celebrities του Hollywood στο Διαδίκτυο. Μετά το χάος που έγινε με τις δεκάδες φωτογραφίες της Jennifer Lawrence, της Kate Upton και άλλων σταρ, που είδαν τις πιο ιδιωτικές τους στιγμές να δημοσιεύονται αρχικά στο 4Chan και το Reddit και στη συνέχεια σε χιλιάδες ιστοσελίδες παγκοσμίως, ήρθε η σειρά πολλών ακόμα διασήμων που έπεσαν θύματα χάκερς. 

Αυτή τη φορά, εκτός από το νέο «διασυρμό» για την Jennifer Lawrence, η Scarlett Johansson, η Rihanna, η Emily Ratajkowski και η Amber Heard, αρραβωνιαστικιά του Jonny Depp, είναι μεταξύ των σταρ που «έχασαν» από τα κινητά τους τις προσωπικές αυτές, γυμνές, αισθησιακές και προκλητικές φωτογραφίες. 

Για την Scarlett Johansson, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, καθώς μια σειρά γυμνών φωτογραφιών της είχε δημοσιευθεί το 2011. Όπως αναφέρουν όμως οι «φανατικοί» θαυμαστές της, φαίνεται πως τώρα ήρθε η ώρα για «όλο το πακέτο» από τις δεκάδες φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει. 

Για την σταρ της ποπ Rihanna, που πολλές φορές με τις δημόσιες εμφανίσεις της έχει προκαλέσει χιλιάδες σχόλια, η διαρροή αφορά σε τουλάχιστον δύο νέες φωτογραφίες. Αν και η εκκεντρική τραγουδίστρια έχει δει πολλές γυμνές της φωτογραφίες να δημοσιεύονται παρά τη θέλησή της, οι χάκερ κατάφεραν να πάρουν από το προσωπικό της τηλέφωνο κάποιες από τις προσωπικές της στιγμές. Η ίδια δεν έχει προς το παρόν σχολιάσει το γεγονός, καθώς οι εκπρόσωποί της δεν απαντούν στις ερωτήσεις του Τύπου. 

Η Amber Heard είναι πιθανότατα το μεγαλύτερο θύμα της δεύτερης αυτής «φάσης» της διαρροής καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι περισσότερες από 50 οι γυμνές της φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει, ενώ ανάμεσα στο… πλούσιο υλικό υπάρχουν και βίντεο. Η 28χρονη Τεξανή, που είναι αρραβωνιασμένη με τον ηθοποιό Jonny Depp φέρεται μάλιστα να συμμετέχει και σε τρίο, ενώ καπνίζει ναρκωτικά, όπως μεταδίδει η εφημερίδα «New York Daily News». 

Ακόμα ένα από τα διασημότερα θύματα των χάκερ, η Emily Ratajkowski, διάσημο μοντέλο που επίσης είδε τις πιο προσωπικές της στιγμές δημοσιευμένες στο Διαδίκτυο.

Scarlett Johansson
scar2 scar4 scar1 scar2 (1)1. Scarlett Johansson
2. Rihanna
3. Amber Heard
4. Emily Ratajkowski