Η σούπερ σέξι Ευαγγελία Αραβανή…

Η σούπερ σέξι Ευαγγελία Αραβανή…

Η Ευαγγελία γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1985 στην Αθήνα. Αποτελεί γέννημα- θρέμμα του Κορυδαλλού στον οποίο διαμένει ακόμα, αλλά κατάγεται απ’ τη Λευκάδα όπου -για τους ενδιαφερόμενους- συνηθίζει να περνάει τα καλοκαίρια της . Ένεκα του καλλίγραμου κορμιού της καθώς και του όλου της παρουσιαστικού, ασχολήθηκε με το μόντελινγκ.

Το 2005 έλαβε μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς του ant1 για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς και όπως ήταν αναμενόμενο από πολλούς, κέρδισε την πρώτη θέση. Την ίδια χρονιά μάλιστα, εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μις Υφήλλιος και κατάφερε να προκριθεί στις 15 επικρατέστερες.

Τα επόμενα χρόνια συνέχισε να κινείται επαγγελματικά γύρω από το χώρο που την έκανε γνωστή χαρίζοντας στους θαυμαστές της πολλές ακόμα φωτογραφήσεις, ενώ δεν άργησε να μπει και αυτή στη μεγάλη οικογένεια της ελληνικής τηλεόρασης.

ΑΡΑΒΑΝΗ 1ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΑΒΑΝΗ 2ΑΡΑΒΑΝΗ 3ΑΡΑΒΑΝΗ 4ΑΡΑΒΑΝΗ 5ΑΡΑΒΑΝΗ 0ΑΡΑΒΑΝΗ 17ΑΡΑΒΑΝΗ 6ΑΡΑΒΑΝΗ 15ΑΡΑΒΑΝΗ 7ΑΡΑΒΑΝΗ 11ΑΡΑΒΑΝΗ 8ΑΡΑΒΑΝΗ 9ΑΡΑΒΑΝΗ 18ΑΡΑΒΑΝΗ 19Picture 156ΑΡΑΒΑΝΗ 12ΑΡΑΒΑΝΗ 20ΑΡΑΒΑΝΗ 16