Δυο αδελφές έχουν αναστατώσει το Instagram (pics)

 

 

Οι φωτογραφίες της Mathilde Tantot τα «σπάει» στο Instagram. Η 23χρονη Γαλλίδα είναι ένα από τα αστέρια των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της εταιρείας μαγιό «Khassani» που μαζί με την δίδυμη αδερφή της Pauline Tantot έχουν φτιάξει λογαριασμούς που αξίζει να ακολουθήσεις.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι γεννήθηκαν στις 29 Δεκεμβρίου 1994, και στο Instagram καταγράφουν μια μεγάλη αύξηση των φίλων που της ακολουθούν για τις φωτογραφίες που ανεβάζουν.

Είναι όμορφες, αγαπούν τα μαγιό, που δεν βγάζουν από πάνω τους και τους αρέσει να ποζάρουν συνέχεια χαρίζοντας χαμόγελα στους φίλους τους.

Η Mathilde Tantot ξεκίνησε την «καριέρα» της όταν μοιράστηκε την 1η φωτογραφία της στην Instagram το 2014 και τώρα έχει περισσότερους από 1 εκατομμύριο followers.

Έχει τον τρόπο να ανεβάζει όμορφες φωτογραφίες της με μπικίνι, εσώρουχα αλλά και τόπλες (καλυμμένες ή λογοκριμένες) και μαζί με την αδελφή της Pauline Tantot είναι ένα από τα πιο όμορφα διδυμάκια, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Η συντακτική ομάδα δεν μπορεί να διαλέξει ποια είναι η καλύτερη, οπότε θα χρειαστούμε την δική σας βοήθεια. Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι πέρσι περάσαν ένα μέρος των διακοπών τους στο Αιγαίο, απ΄όπου μας χάρισαν εκπληκτικές τους πόζες.

Δείτε την Mathilde Tantot στο Instagram και των Pauline Tantot

Απολαύστε τις φωτογραφίες τους που ακολουθούν:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Πηγή : LIFEVIEWS-HOT