Η Αλεξάνδρα έχει το τέλειο μεγάλο μπούστο!!!

 

Η Αλεξάνδρα έχει το τέλειο μεγάλο μπούστο!!!

Η Αλεξάνδρα ξεχωρίζει από το μεγάλο αλλά στητό μπούστο της, και παρά του ότι έχει κορμάρα με ολοστρόγγυλες καμπύλες και σφιχτούς γλουτούς άλλο πράμα, εντούτοις προβάλει το στήθος της σχεδόν σε κάθε πόζα.

Τι να λέμε τώρα, θα πρέπει να δείτε για να βγάλετε μόνοι σας τα δικά σας συμπεράσματα.

Ο λόγος Alexandra Lillian, το πληθωρικό μοντέλο από την Αυστραλία που έχει ανοδική τάση στην δυναμική της στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, αφού ότι και να πούμε εμείς είναι μόνο λόγια, αφού χαλαλίσαμε αρκετή ώρα θαυμάζοντας τα κάλλη της.

Είναι ακόμα μια μελαχρινή με πλούσια, μακριά μαλλιά, πληθωρικό μπούστο και πολύ σμιλευμένο σώμα, αλλά και σαγηνευτικό χαμόγελο που εκτός των άλλων της δίνει μια εικόνα ασυναγώνιστη, αφού ζούμε στα χρόνια που η εικόνα είναι πάνω απ΄όλα, και παίζει ίσως τον πιο σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει γεννηθεί στο Brisbane της Αυστραλίας στις 2 Απριλίου 1993, δεν διαθέτει το σχετικό ανάστημα, αυτό όμως δεν της στερεί τους θαυμαστές αφού το κορμί της το λιγουρεύονται πολλοί. Το ύψος της δεν ξεπερνάει τα 167 εκατοστά, που επιβεβαιώνει τον κανόνα ότι, τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια.

> Νίκη Παναγοπούλου : Η πανέμορφη cheerleader του Ολυμπιακού!

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η πανέμορφη και εντυπωσιακή Αλεξάνδρα στο Instagram με 232 μόνο δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 797 χιλιάδες followers, και σίγουρα μετά από αλλεπάλληλα δημοσιεύματα στον παγκόσμιο τύπο θα ξεπεράσει κατά πολύ το ένα εκατομμύριο θαυμαστές.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε ακόμα το αφιέρωμα στις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Πηγή : LIFEVIEWS-HOT