Ψυχολόγος αποκεφάλισε τον άνδρα της και σκόρπισε τα μέλη του σε όλο το Μεξικό

Ψυχολόγος αποκεφάλισε τον άνδρα της και σκόρπισε τα μέλη του σε όλο το Μεξικό

Η γυναίκα που ομολόγησε ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της την κακοποιούσε σε καθημερινή βάση

ImageHandler (3)

Μια ψυχολόγος από το Μεξικό κατηγορείται ότι αποκεφάλισε τον σύζυγό της και στη συνέχεια διαμέλισε ολόκληρο το σώμα του πετώντας τα μέλη του σε κάδους απορριμμάτων σε διάφορα σημεία της πόλης. Η 40χρονη Maria Alejandra Lafuente Caso δικαιολόγησε την αποτρόπαια πράξη της λέγοντας ότι ο άνδρας της την χτυπούσε σε καθημερινή βάση.

Μάλιστα η ψυχολόγος για να καλύψει τα ίχνη της είχε στείλει από το κινητό του άνδρα της μηνύματα σε φίλους και συγγενείς ότι λείπει σε ταξίδι και για το λόγο αυτό δεν θα μπορούν να τον βρουν. Και πιθανόν να είχε πείσει τους πάντες αν κάποια παιδιά δεν έβρισκαν το κεφάλι του άνδρα σε ένα κάδο.


Η Maria Alejandra Lafuente Caso κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον σύζυγό της Allan Carrera Cuellar

«Παιδιά βρήκαν ένα κεφάλι άνδρα μέσε σε ένα κάδο απορριμμάτων. Τότε ξεκινήσαμε τις έρευνες για να δούμε σε ποιον ανήκει. Κάναμε εξέταση dna και εξακριβώσαμε την ταυτότητα του άνδρα. Βρήκαμε την σύζυγό του η οποία στην αρχή έδειξε να είναι σοκαρισμένη και απαρηγόρητη. Καταλάβαμε πως κάτι δεν πάει καλά από την αντίδρασή της. Πήγαμε σπίτι της και βρήκαμε κηλίδες αίματος στο χαλί και το μπάνιο. Μετά από πιέσεις ομολόγησε την πράξη της. Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρήκαμε αλλού τα χέρια, αλλού τα πόδια και αλλού μέλη από το υπόλοιπο σώμα του άνδρα. Τα είχε σκορπίσει σε όλη την πόλη», λέει ο αξιωματικός που ανέλαβε την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Κατά την ομολογία της η γυναίκα είπε πως για να ακινητοποιήσει τον σωματώδη σύζυγό της του έριξε υπνωτικό και στη συνέχεια με αλυσοπρίονο άρχισε να διαμελίζει το σώμα του. Η Caso αντιμετωπίζει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0