Πρωταγωνίστρια σε πάρτι οργίων η κόρη του Τσέχου προέδρου

Δείτε βίντεο – Η 19χρονη Κατερίνα Ζεμάνοβα ισχυρίζεται ότι πρόκειται για σωσία της, ωστόσο δεν πείθει τους συμπολίτες της

Ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής στην καλύτερη τιμή της αγοράς από την insurancemarket. ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Φορώντας ένα καυτό μαύρο μίνι και  ένα λευκό πουκάμισο , η κόρη του Τσέχου προέδρου, Κατερίνα Ζεμάνοβα, λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής ενώ δίπλα της γυμνοί νεαροί επιδίδονται σε αχαλίνωτο σεξ.

Φωτογραφίες αλλά και βίντεο όπου η 19χρονη Κατερίνα να συμμετέχει σε πάρτι οργίων κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου φέρνοντας σε δύσκολη θέση την οικογένεια του ηγέτη της Τσεχίας.

Η Κατερίνα, κόρη του Μίλος Ζέμαν, έσπευσε να διαψεύσει ότι είναι η ίδια , ωστόσο, αν κρίνουμε από το βίντεο, έδειχνε να το απολαμβάνει.

Το πάρτι, που οργανώθηκε από τους «PartyXardcore.com», την ιστοσελίδα που έχουν στήσει στο Ιντερνέτ τσεχικες εταιρείες πορνό, πραγματοποιήθηκε σε κλαμπ της Πράγας. Εκεί η κατάξανθη Κατερίνα γλεντούσε με φίλους ενώ δίπλα της νέοι και νέες ξεφάντωναν χωρίς ρούχα κάνοντας σεξ. Η ίδια πάντως δεν φαινόταν να ενοχλείται από το πικάντικο θέαμα.

«Αυτή δεν είμαι εγώ. Οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες», είπε η νεαρή Τσέχα μέσω του εκπροσώπου της.

«Πρόκειται για μία σωσία μου», πρόθεσε χωρίς όμως να πείθει τους συμπολίτες της .
Από την πλευρά του, ο συντάκτης της ιστοσελίδας «Extra.cz» που δημοσίευσε τις φωτογραφίες πορνό, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως πράγματι πρόκειται για την Κατερίνα Ζεμάνοβα.Αλλά και η εκδότρια της εφημερίδας που έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο δήλωσε:

«Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για αυτήν. Έχει ακόμα και τις ίδιες φακίδες».

Το πάρτι έγινε τον περασμένο  Οκτώβριο, λίγο πριν ξεκινήσει η προεδρική προεκλογική καμπάνια στη Τσεχία, όπως επισημαίνει ο Τύπος της χώρας.

[youtube id=”nvbXk9-9_8E” width=”620″ height=”360″]

Ιδιώτες, ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα και να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μέσα από τηv tradeNOW, την καλύτερη πλατφόρμα ανταλλαγών.

Πρωταγωνίστρια σε πάρτι οργίων η κόρη του Τσέχου προέδρου

Share and Enjoy !

0Shares
0 0