Πώς να τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου!!!

Πώς να τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου!!

Μάθε 7 τρόπους να τρέχει σαν τρελός από πίσω σου…

redvoice 1

Μην του κάνεις όλα τα χατίρια

Το να του κάνεις όλα τα χατίρια είναι μια καταστροφική στρατηγική. Ο  λόγος είναι γιατί τον καλομαθαίνεις και σιγά σιγά θα ζητάει όλο και περισσότερα μέχρι τη στιγμή που δεν θα μπορείς να προσφέρεις παραπάνω. Τότε θα του κακοφανεί με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα στη σχέση σας.

Προσπάθησε να μην είσαι δεδομένη

Μπορεί εσύ να τον θέλεις σαν τρελή, ωστόσο αν το καταλάβει αυτό τότε την πάτησες. Ο άνθρωπος από τη φύση του δεν εκτιμάει κάτι μέχρι να το χάσει ή μέχρι να κινδυνέψει να το χάσει. Για το λόγο αυτό, το να συμπεριφέρεσαι με τέτοιο τρόπο που να σε θεωρεί σίγουρη είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις. Αν θέλεις να τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να μην σε θεωρεί δεδομένη.

Το κρεβάτι

Το κρεβάτι είναι πολύ σημαντικό για τους άντρες. Μια γυναίκα που ξέρει να “στρώνει” καλά το κρεβάτι ξέρει και να το ξεστρώνει (Όποια κατάλαβε κατάλαβε). Αν λοιπόν ξέρεις να στρώνεις καλά το κρεβάτι σου, τότε σίγουρα αυξάνεις τις πιθανότητες να τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου. Στους περισσότερους άντρες το “στρώσιμο” του κρεβατιού είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτάζουν σε μια σχέση.

Κάνε τον να σε διεκδικήσει

Το να του παραδοθείς πολύ εύκολα είναι ένα στρατηγικό λάθος. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι μια συνεχής διεκδίκηση που στηρίζονται σε συναισθήματα, σε ισορροπίες, σε συμβιβασμούς, σε συγκρούσεις και στην ψυχολογία. Κάνε τον λοιπόν να σε διεκδικήσει και δεν θα χάσεις. Αν τον κάνεις να σε διεκδικεί, τότε σίγουρα θα σε εκτιμήσει περισσότερο όταν σε κερδίσει. Αν όλα του φαίνονται πολύ εύκολα, τότε ίσως χάσει το ενδιαφέρον του.

Μην απαντάς αμέσως στα τηλεφωνήματα ή στα μηνύματα

Ακόμα και αν θέλεις να απαντήσεις σαν τρελή στο μήνυμα που σου έστειλε, προσπάθησε να περιμένεις κανένα μισάωρο. (μόνο για το πρώτο μήνυμα της ημέρας και για διάστημα μια με δύο εβδομάδες) Στο μισάωρο αυτό, αυτός θα γεμίσει αμφιβολίες και πιθανόν ανασφάλεια. Το περίμενε πάντα δίνει μια μαγεία στην όλη φάση, αλλά ταυτόχρονα αυξάνει και το ενδιαφέρον. Αν θέλεις λοιπόν να κολλήσει μαζί σου, τότε μην απαντάς αμέσως στο τηλέφωνο ή στα μηνύματα. Μετά από μισή ώρα ζήτησε συγνώμη που καθυστέρησες να απαντήσεις και βρες μια δικαιολογία.

Κάνε τον να ζηλέψει

Άλλη μια μέθοδος για να τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου είναι να τον κάνεις να ζηλέψει. Η ζήλια πολλές φορές μπορεί να λειτουργήσει εποικοδομητικά αρκεί βέβαια να υπάρχουν κάποια όρια. Αν ξεπεράσεις αυτά τα όρια τότε θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα.

Φτύσε τον ….. λιγάκι

Δεν έχεις ακούσει την έκφραση “Οι άντρες είναι σαν τα γραμματόσημα. Όσο τους φτύνεις τόσο κολλάνε“. Προσοχή όμως να μην το παρακάνεις διότι θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0