Όσο μεγαλύτερα είναι τα α… του άντρα, τόσο πιο άπιστος είναι..!!!

Όσο μεγαλύτερα είναι τα α… του άντρα, τόσο πιο άπιστος είναι..!!!

Όσο μεγαλύτερους όpχεις έχει ένας άνδρας, τόσο πιο άπιστος είναι, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Όσλο.

33

Ουσιαστικά, το μεγάλο μέγεθος των όpχεων προδίδει την ακόρεστη επιθυμία τους για σ3ξουαλική επαφή, υποστηρίζουν Νορβηγοί επιστήμονες.

Θα μπορούσε, έτσι, κάποιος να συμπεράνει ότι οι άνδρες με μικρότερους όpχεις προτιμούν μια πιο σταθερή συμμετοχή στην ανατροφή των παιδιών, αντί να έχουν πολλές σ3ξουαλικές επαφές με άλλες γυναίκες.

Για τους επιστήμονες, όσο πιο ανεπτυγμένη είναι η συγκεκριμένη περιοχή των γεννητικών οργάνων στους εκπροσώπους του ισχυρού φύλου, τόσο μεγαλύτερη ποσότητα σπέpματος παράγουν, με αποτέλεσμα να γίνονται πιο εύκολα σκλάβοι της λίμπιντό τους. Για το λόγο αυτό, άνδρες με μικρούς όpχεις έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να γίνουν καλύτεροι μπαμπάδες: να ασχοληθούν με το άλλαγμα της πάνας, το τάισμα και το μπάνιο του μωρού.

Παλαιότερη μελέτη, με επικεφαλής τους ανθρωπολόγους Τζέημς Ρίλινγκ και Τζέιφερ Μασκάρο, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS), ερεύνησε τη σχέση μεταξύ του μεγέθους των όpχεων και της πατρότητας σε 70 άνδρες που είχαν παιδιά ηλικίας 1–2 ετών.

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι ο εγκέφαλος των ανδρών με τους μικρότερους όpχεις έδειχνε έως τρεις φορές μεγαλύτερη συναισθηματική ενεργοποίηση στη θέα των παιδιών τους, σε σχέση με τον εγκέφαλο των ανδρών με τους μεγαλύτερους όpχεις.

Για τους επιστήμονες, το μέγεθος των όpχεων, πιθανόν μέσω της τεστοστερόνης, επηρεάζει τη συμπεριφορά των ανδρών. «Ξέρουμε ότι τα επίπεδα τεστοστερόνης υποχωρούν όταν οι άνδρες γίνονται πατέρες», δήλωσε ο Ρίλινγκ, προσθέτοντας ωστόσο ότι δεν είναι σαφής ο μηχανισμός που συνδέει το μέγεθος των όpχεων με την ανδρική συμπεριφορά και ότι χρειάζονται περαιτέρω έρευνες.

Πηγή:e-radio.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0