Μέχρι την Πέμπτη αποφασίζει ο Μαρινάκης αν θα κατέβει για δήμαρχος

Μέχρι την Πέμπτη αποφασίζει ο Μαρινάκης αν θα κατέβει για δήμαρχος

Ο μητροπολιτής Πειραιώς Σεραφείμ και άλλοι παράγοντες της πόλης ζητούν από τον εφοπλιστή να διεκδικήσει τη δημαρχία Πειραιά

F94725EF4A9C9676FC706AE2DE8A3D8B

Να ηγηθεί υπερκομματικού ψηφοδελτίου και να διεκδικήσει τη δημαρχία του Πειραιά ζητούν από τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη εκπρόσωποι συλλόγων της πόλης, άνθρωποι της πολιτικής και των επιχειρήσων, αλλά και ο μητροπολίτης Πειραιώς κκ Σεραφείμ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μαρινάκης αναμένεται να αποφασίσει μέχρι την Πέμπτη αν θα αποδεχθεί την πρόταση να ασχοληθεί με τα κοινά διεκδικώντας τη δημαρχία Πειραιά.

Οι υποχρεώσεις του στις ναυτιλιακές του επιχειρήσεις και στον Ολυμπιακό είναι μεγάλες, ωστόσο ο κ. Μαρινάκης που είναι υπέρ των ανατροπών, σκέπτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος. Άλλωστε η αγάπη του για τον Πειραιά, τα κοινά και το πάθος του για δράση στον χώρο είναι δεδομένα.

Άνθρωποι της πολιτικής ανεξαρτήτως κομμάτων, του εμπορίου και των επιχειρήσεων, ακόμα και της Εκκλησίας ζητούν από τον κ. Μαρινάκη να ενεργοποιηθεί ακόμη περισσότερο και στην αγαπημένη του πόλη τον Πειραιά, εκεί όπου έζησε, μεγάλωσε και φυσικά εκει διακρίθηκε ως πολιτικός και ο αείμνηστος πατέρας του Μιλτιάδης Μαρινάκης.