Αυτό φίλε… δεν είναι φάρσα!! Επιβάτης αεροπλάνου : «Εχω τον Εμπολα, την έχετε όλοι πατήσει!»

Αμερικανός επιβάτης σε αεροπλάνο: «Εχω τον Εμπολα, την έχετε όλοι πατήσει!»

54χρονος έσπειρε τον πανικό σε αεροπλάνο με 290 επιβάτες φωνάζοντας πως έχει τον ιό -Ομάδα γιατρών τον εξέτασε για να διαπιστώσει πως έκανε πλάκα

ImageHandler

Πανικός επικράτησε σε αεροσκάφος των αμερικανικών αερογραμμών όταν ένας επιβάτης άρχισε να φωνάζει: «Εχω τον Εμπολα, την έχετε όλοι πατήσει!». Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε πτήση των αμερικανικών αερογραμμών από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ στη Δομινικανική Δημοκρατία και δράστης είναι ένας 54χρονος τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Ο άνδρας που όπως αποδείχτηκε έκανε πλάκα φώναζε: «Εχω τον Εμπολα, την έχετε όλοι πατήσει! Εχω πάει στην Αφρική!»

Οπως ήταν αναμενόμενο στο αεροπλάνο που μετέφερε 290 επιβάτες επικράτησε πανικός. Οταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο νησί της Καραϊβικής υγειονομικό προσωπικό έκτακτης ανάγκης επιβιβάστηκε στη πτήση φορώντας μπλε στολές hazmat.

Εντέλει αποδείχτηκε ότι ο εν λόγω άνδρας έκανε πλάκα. Ο υποτειθέμενος ασθενής εξετάστηκε από ομάδα γιατρών και διαπιπτώθηκε ότι ήταν υγιής ενώ όσον αφορά στο ταξίδι στη Αφρική ήταν και αυτό μέρος του κακόγουστου αστείου του.

«Ο εν λόγω επιβάτης θα επιστρέψει με την αεροπορική του εταιρεία στις ΗΠΑ και θα υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικό έλεγχο», είπε ο διευθυντής εργασιών στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Punta Cana.

Εν τω μεταξύ, το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας είπε ότι υπήρχε υποψία ότι ένας επιβάτης είχε προσβληθεί από τον ιό του Εμπολα, αλλά τα αποτελέσματα βγήκαν ήταν αρνητικά.

«Είναι απολύτως ψευδής η πληροφορία που αναφέρει ότι μέσα από το αεροδρόμιο Punta Cana ένα άτομο έφερε τον ιό στη στη χώρα μας», δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνιών του υπουργείου.
«Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε στο επιβατικό κοινό, αλλά η ασφάλεια των πελατών και των πληρωμάτων μας είναι η βασική μας προτεραιότητα», δήλωσε εκπρόσωπος των αμερικανικών αερογραμμών.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0