10 σκέψεις που κάνουν οι γυναίκες την ώρα του σεξ!

10 σκέψεις που κάνουν οι γυναίκες την ώρα του σεξ!

Το μυαλό δεν σταματάει ποτέ να κάνει τη δουλειά του, ακόμα και όταν το σώμα τελεί υπό ερωτική υπερδραστηριότητα. Άνθρωπος είσαι, σκέφτεσαι, αυτά πάνε μαζί.

Είναι κάποιες σκέψεις λοιπόν που άθελα ή και ηθελημένα κάνουμε όλες καμιά φορά τη στιγμή που εκπληρώνεται το μεγάλο (ή το μικρό, αυτά είναι τυχερά φίλη μου) πάθος, τις οποίες δεν τις μοιράζεσαι με κανέναν παρτενέρ γιατί είσαι ευγενική- αν και μεταξύ μας μερικές φορές η αλήθεια πρέπει να λέγεται-.

Για πάμε.

“Α, αυτό ήταν”;

Όταν η πρόωρη εκσπερμάτωση του σας χτυπάει την πόρτα/Όταν περιμένεις τον Βεζούβιο να σε κάψει και τελικά ξεχύνεται λάβα επιπέδου νερό θερμοσίφωνα στα τελειώματα (χλιαρός εραστής για να σου το πω και να με καταλάβεις).

“150 ευρώ έδωσα για το σετ κι ούτε ένα σχόλιο”

Όταν θυσιάζεις την υπερανάληψη για ένα βρακί κι ένα σουτιέν αλλά τα ‘χεις μπλέξει με μη παρατηρητικό γκόμενο που βιάζεται να πετάξει από πάνω σου το οποίο (πανάκριβο) ίχνος υφάσματος. Τι τα θες.

“Καλέ τι κάνει”;

Όταν (σου) κάνει κάτι έτσι πρωτοποριακό και ψαρωτικό που δεν το περιμένεις, δεν σου έχουν ξανακάνει, κάπως κομπλάρεις στην αρχή αλλά μετά σ’ αρέσει. Μπράβο του, η καινοτομία πρέπει να επιβραβεύεται.

“Όχι όχι ΌΧΙ δεν τελείωσα ακόμα”

Σε αντίθεση μ’ εκείνον. Κωστάκης και μόλις τελείωσε. Εσύ, next time.

“Το κάνω καλά”;

Ιδού η απορία, ειδικά όταν το παιδί δεν εκφράζεται και πρέπει να μυρίσεις τα νύχια σου ή να συμβουλευτείς μέντιουμ για να μάθεις αν του αρέσει όντως π.χ. ο τρόπος που κάνεις στοματικό ή θα ‘θελε ν’ αλλάξεις κάτι στον τρόπο σου.

“Άντε πάλι αυτή η στάση”

Η επανάληψη μήτηρ της φρασούλας αυτής, όταν το σεξ σας προσομοιάζει στο setlist μπάντας που πάει περιοδεία. Τα ίδια και τα ίδια, κάθε βράδυ.

“Καλέ τι είναι αυτό στο ταβάνι; Αράχνη”;

Έλα τώρα που δεν το ‘χεις σκεφτεί…

“Α, έπεσε. Γιατί”;

Το αιώνιο ερώτημα, η δυσάρεστη απορία. Μην αγχώνεσαι, ό,τι ανεβαίνει, ανεβοκατεβαίνει.

“Πιο μαλακά ΒΡΕ άνθρωπε”

Αυτό ΚΥΡΙΩΣ δεν το κρατάς για τον εαυτό σου. Το ξεστομίζεις.

“Ααα τι κάνει τώρα; Κοιμάται; Όντως”;

Μετά την εκσπερμάτωση τα επίπεδα της τεστοστερόνης του πέφτουν. Εσένα σε πιάνει η οξυτοκίνη και θες γλύκες αλλά αυτός το μόνο που θέλει είναι να ξεραθεί στον ύπνο. Δεν τον δικαιολογώ, απλά εξηγώ τι συμβαίνει, μην το παίρνεις προσωπικά. Είναι στην φύση του.

via GIPHY

Πηγή : http://www.ladylike.gr/articles/love/couples/10-skepseis-poy-kanoyn-oi-gynaikes-thn-wra-toy-seks.4769598.html