Καθηγήτρια έστελνε σέξι φωτογραφίες σε μαθητή (photos)

bfceea551309851c0ea4a608a4cda589_L

Η 33χρονη καθηγήτρια από την Ουαλία, Κλερ Χόρτον έστελνε σέξι φωτογραφίες της σε 16χρονο μαθητή για να χάσει τη δουλειά της.

Αρκετοί νεαροί μαθητές, έχουν ως όνειρο να κάνουν μάθημα με μία σέξι καθηγήτρια και από εκεί και πέρα να προχωρήσουν σε άλλο επίπεδο τη σχέση τους μαζί της. Μπορεί αυτό να δείχνει ωραίο στο μυαλό ενός 16χρονου, ωστόσο δεν είναι και τόσο καλό, καθώς κρίνεται παράνομο με την κατηγορία αποπλάνηση ανηλίκου.

Η 33χρονη καθηγήτρια από την Ουαλία, Κλερ Χόρτον φαίνεται να κολακεύτηκε από το ενδιαφέρον 16χρονου μαθητή της και για το λόγο αυτό, έστειλε σέξι φωτογραφίες της στον ίδιο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail η καθηγήτρια κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση καθώς από τα συμφραζόμενα φαίνεται πως προσκάλεσε το μαθητή της στο σπίτι της για να ερωτοτροπήσουν.

Η ίδια υποστηρίζει πως μπορεί να κοιμήθηκε στο ίδιο κρεβάτι με τον νεαρό, αλλά δεν υπήρξε καμία παραπάνω πράξη. Όπως και να έχει, το πάθος της για τον 16χρονο μαθητή της βγήκε ξινό, καθώς απολύθηκε και κινδυνεύει ακόμα και με φυλάκιση αν η πλευρά της οικογένειας του νεαρού προχωρήσει σε μήνυση.

Screenshot_3

 

Πηγή:onsports.gr