Η Miley Cyrus… αυνανίζεται στο Instagram

Η Miley Cyrus… αυνανίζεται στο Instagram

Τι άλλο θα δούμε πια!?

ImageHandler (1)

Δεν είχε αφήσει πολλά που να μην έχει κάνει και πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι μέσα από τις σέξι πόζες της στη νέα της φωτογράφηση για το V Magazine το… «τερμάτισε».

Αλλά όταν μιλάμε για την Miley Cyrus, μάλλον τίποτα δεν έχει τέρμα, μιας και έχει το δικό της τρόπο να ξεπερνάει (με την καλή και την κακή την έννοια) κάθε φορά τα προηγούμενα όρια που έχει θέσει.

Η νεαρή τραγουδίστρια αφού πόζαρε προκλητικά κατά τη διάρκεια της περιοδείας της «Bangerz» για τον φακό του καλού της φίλου Cheyne Thomas, αλλά και στο σπίτι της στο Λος Άντζελες – φωτογραφίες που στη συνέχεια δημοσιεύτηκαν στο αμερικανικό περιοδικό V Magazine – αποφάσισε να… αυνανιστεί μπροστά στο φακό.

Η Miley ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία στην οποία φαίνεται να έχει… «κρύψει» το χέρι της μέσα από το σορτσάκι της, υπονοώντας ότι… περνάει και μόνη της καλά. Και για να είναι σίγουρη ότι δεν θα βρεθεί κάποιος να της το χαλάσει, η Cyrus έγραψε: «ένας αυνανισμός τη μέρα κρατάει μακριά τους εχθρούς»!

a masturbate a day keeps the haters away

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on


mileycy new rgf hj cy new r gf mildfg dt df mildrfvdgf ff mileyu df cyrus naked nea dgf mily sdfdfh tf

Share and Enjoy !

0Shares
0 0