Η καυτή Μαρία Αλεξάνδρου έχει αδυναμία στις σαμπάνιες και το έδειξε στην Μύκονο!

Η καυτή Μαρία Αλεξάνδρου έχει αδυναμία στις σαμπάνιες και το έδειξε στην Μύκονο!

Στην Μύκονο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Μαρία Αλεξάνδρου. Τραγουδίστρια, χορεύτρια και πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, η πιο καυτή και από τον ήλιο Μαρία λατρεύει τις φωτογραφίες και μοιράζεται καθημερινά φωτογραφικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η κάμερα του Mykonos Live TV την συνέλαβε επί το έργον, δηλαδή να φωτογραφίζεται όχι με φόντο κάποιο ειδυλλιακό τοπίο του νησιού των Ανέμων αλλά πάνω σε εκατοντάδες μπουκάλια σαμπάνιας στο διάσημο μυκονιάτικο beach bar Tropicana. Η καστανόξανθη πλέον καλλονή φορώντας μαύρο μπικίνι και τζιν πουκάμισο, πόζαρε με νάζι και σκέρτσο κάνοντας το χατίρι ενός φίλου της που της ζήτησε μερικά κλικ πάνω σε άδεια μπουκάλια σαμπάνιας.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της φωτογράφισης, συνέβη κάτι απρόοπτο! Κάποια στιγμή πήρε στα χέρια της ένα μπουκάλι και έκανε ό,τι πίνει, αλλά το μπουκάλι είχε μέσα σαμπάνια και η Μαρία αήδιασε ελαφρώς! Ωστόσο, το απρόοπτο αυτό δεν της χάλασε την διάθεση. Η Μαρία διασκέδασε αρκετά και έβγαλε αρκετές selfie μόνη και με παρέα!