Έρανος στο Internet για τη δόση του ΔΝΤ!

«Αν οι Ευρωπαίοι εγκαταλείπουν την Ελλάδα, εμείς, τα 503 εκατομμύρια κατοίκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορούμε από μόνοι μας να αναλάβουμε την άμεση διάσωση της, βάζοντας από τη τσέπη μας από τρία έως έξι ευρώ!»

Χωρίς τίτλο

Το indiegogo είναι ένα site στο οποίο ο κόσμος μπορεί να υποστηρίξει οικονομικά διαφορα project, όπως την κυκλοφορία ενός δίσκου, μιας ταινίας, ενός βιβλίου και άλλα παρόμοια.

Δεν συνηθίζεται η χρήση για την αποπληρωμή του χρέους μία χώρας.

Επειδή όμως Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος τον τελευταίο καιρό, ένας βρετανός ξεκίνησε τη συγκέντρωση χρημάτων για την αποπληρωμή της δόσης στο ΔΝΤ.

Προσπαθεί να μαζέψει 1.6 δισ. ευρώ δηλαδή.

Μέχρι στιγμής και ενώ η καμπάνια τρέχει από τη Δευτέρα, περίπου 95.000 ευρώ, τα οποία έχουν δώσει πάνω από 6.000 άνθρωποι.

Να τονίσουμε ότι σε αυτές τις καμπάνιες, αν το συνολικό ποσό δεν συγκεντρωθεί τα χρήματα επιστρέφονται αυτόματως σε αυτούς που τα έχουν δώσει.

Και επίσης ανάλογα με το ποσό που δίνει ο καθένας υπάρχει και το αντίστοιχο δωράκι. Από αυτόγραφα του Αλέξη Τσίπρα μέχρι μπουκάλια με ούζο, κρασί, ελληνικά φαγητά και ταξίδι σε ελληνικά νησιά!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0