Τι πρέπει να ξέρεις για τα μπόνους εγγραφής, στο στοίχημα και καζίνο!

bonus bonus bonus
Ο κάθε σοβαρός παίκτης στοιχήματος ξέρει πως πρέπει να επωφελείται τα μπόνους εγγραφής που προσφέρουν απλόχερα οι διάφορες εταιρείες στοιχημάτων. Ο λόγος είναι απλός:

Ο σοβαρός παίκτης στοιχήματος ξέρει ότι όσο ποιο μεγάλη είναι η μπάνκα του, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να κερδίσει αφού μπορεί να ποντάρει περισσότερες φορές.

Για παράδειγμα, κάποιος που θα επενδύσει εκατό ευρώ στο στοίχημα και ανοίξει λογαριασμό με την ‘’τάδε’’ στοιχηματική εταιρεία και πάρει 100% μπόνους εγγραφής τότε η μπάνκα του θα μετατραπεί σε διακόσια ευρώ.

Ως γενικός κανόνας ο κάθε παίκτης πρέπει να παίζει το ένα εικοστό της μπάνκας του αν θέλει να αντέξει και να ανακάμψει μετά από πιθανές συνεχόμενες αποτυχίες. Άρα ο παίκτης που δεν επωφελήθηκε το μπόνους εγγραφής θα ποντάρει μόνο πέντε ευρώ στο κάθε κουπόνι στοιχήματος ( €5 Χ 20 φορές = €100 ) ενώ ο σοβαρός παίκτης που έλαβε το μπόνους εγγραφής του και έχει διακόσια ευρώ στη μπάνκα του θα μπορεί να παίζει δέκα ευρώ το κάθε κουπόνι (€10 Χ 20 φορές = €100).

Άρα, ο παίκτης που επωφελήθηκε το μπόνους εγγραφής μπορεί να πετύχει μεγαλύτερα κέρδη με την ίδια ακριβώς επένδυση (αφού και οι δυο επένδυσαν εκατό ευρώ) και με το ίδιο ακριβώς παίξιμο με τον παίκτη που δεν έλαβε το μπόνους εγγραφής.

Οι εταιρείες στοιχημάτων έχουν αναπτύξει μια πολιτική που δεν σου επιτρέπει να κάνεις ανάληψη το μπόνους εγγραφής αν δεν το ποντάρεις ένα συγκεκριμένο αριθμό φορών. Παράδειγμα:

Αν λάβεις εκατό ευρώ ως μπόνους εγγραφής, τότε πρέπει να παίξεις αυτά τα εκατό ευρώ τουλάχιστον τρείς φορές σε κουπόνια με απόδοση τουλάχιστον €1.50. Δηλαδή πρέπει να κάνεις κουπόνια αξίας τρακοσίων ευρώ με μίνιμουμ απόδοση το €1.50

Σημείωση: Η κάθε εταιρεία στοιχημάτων έχει διαφορετικό κανόνα. Άλλη μπορεί να θέλει να παίξεις το μπόνους εγγραφής δύο φορές και άλλη πέντε. Άλλη με απόδοση €1.40 και άλλη με απόδοση €1.60
Αν σου ακούγεται άδικο και παράξενο, πίστεψέ με, δεν είναι.

Οι εταιρείες στοιχημάτων σου δίνουν το μπόνους εγγραφής όχι για να το πάρεις και να φύγεις, αλλά για να το παίξεις. Αν δεν σου είχαν καν το ότι πρέπει να το παίξεις τρεις φορές με μίνιμουμ απόδοση €1.50, πολλοί παίκτες θα το έπαιζαν μια φορά, σε Live στοίχημα,, σε μια ομάδα που νικάει 2 μηδέν στο 85’’.

Η απόδοση θα ήταν περίπου στο €1,05 άρα, θα κέρδιζαν και θα ..εξαργύρωναν το μπόνους με αυτό τον τρόπο.

Αναλυτικά Σύγκριση Μπόνους με Star System για να ξέρετε σε ποια εταιρεία παίζετε!

Διαβάστε στο Blog του Άρχοντα, προγνωστικά sure90% στο: arxondas.blogspot.gr