Στη μάχη της Αγγλίας…

images-3

Καλησπέρα αδέρφια.Μετα το ταμείο της Τετάρτης διάλεξα τον δρόμο της αποχής για 2 μέρες. Το χρειαζόμουν για να προετοιμαστω καλύτερα για τα σημερινά παιχνίδια. Εξάλλου είχαμε πει πως οι πρώτες μέρες θα είναι χαλαρές μιας και οι ομάδες δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους.Τωρα με 2 επίσημα ματς κάτι αρχίζει να φαίνεται, όχι ότι έχουν βγει ασφαλή συμπεράσματα αλλά είμαστε σε καλύτερη θέση σε σχέση με το προηγούμενο Σάββατο.

 

 

Σήμερα αρχίζει και η Πρεμιερ και πλέον το κουπόνι μας γεμίζει. Ειδικά στην Αγγλία είμαστε στο top μας αφού άπαντες είναι πλέον στο γήπεδο. Μετά την πρώτη μελέτη του προγράμματος έβγαλα 12 σημεία από το νησί. Σίγουρα δεν μπορώ να παίξω και τα 12, επομένως κάποια θα βγουν από την τελική μου διαλογή.

 

Στις σημειώσεις μου λοιπόν υπάρχουν τα διπλά των Σάντερλαντ, Νοτιγχαμ, Μιλγουολ…Οι άσσοι των Κπρ, Στοουκ, Μπορνμουθ, Τσεστερφιλντ, Γουικομ και Μορκαμ. Τα οβερ στα ματς Λεστερ-Εβερτον, Κοβεντρι-Σεφιλντ Γιουν και Μπερτον-Νταγκεναμ.

 

Από αυτά σίγουρα κρατάω τα τρία οβερ και τα παίζω σε ένα σύστημα 2-3.Απο τα μεγαλουτσικα κρατάω το διπλό της Σάντερλαντ και το διπλό της Μιλγουολ και τα παίζω μονά και δυάδα. Αφήνω λοιπόν έξω το διπλό της Νοτιγχαμ γιατί δεν μπορώ να πω ότι πετάει…Στους άσσους αφήνω την Κπρ γιατί ξανά σκέφτομαι ότι καλύτερα ας τους δω πρώτα και τα ξαναλέμε, με βαριά καρδιά αφήνω την Στοουκ γιατί είναι πρεμιέρα και πέρυσι η Βίλα έκανε ζημιές εκτός έδρας, επίσης γιατί θα ήθελα τον άσσο λίγο πιο ψηλά. Αφήνω έξω και τον άσσο της Γουικομ γιατί μπορεί να έρχεται από μεγάλη νίκη αλλά στο μυαλό μου την έχω χαμηλά για φέτος…Κρατάω λοιπόν τους άσσους των Μπορνμουθ, Τσεστερφιλντ και Μορκαμ που μου κάνουν ένα κλικ περισσότερο και τους παίζω σε συστήματα 2-3…

 

Αυτά για σήμερα φίλοι μου…2 μονά και 2 τριαδες…Ένα να περάσει είτε μονό είτε  τριάδα μας δίνει πίσω τα λεφτά μας μαζί με κέρδος. Τα λέμε και πάλι αύριο. Καλή επιτυχία…!!!

 

ΑΡΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ: 10.000 μονάδες

Κέρδη από 13/8: 73 μοναδες

Νέο υπολοιπο: 9853 μονάδες

Μονό: Σάντερλαντ 2 (3.77), με 43 μονάδες.

Μονό: Μιλγουολ 2 (3.82), με 42 μονάδες.

Δυαδα:Σάντερλαντ 2 (3.77), Μιλγουολ 2 (3.82), με 5 μονάδες.

Σύστημα 2-3: Μπορνμουθ 1 (1.88), Τσεστερφιλντ 1 (2.06), Μορκαμ 1 (2.51), με 10 μονάδες τις δυάδες και 5 μονάδες την τριάδα. Σύνολο 35 μονάδες.

Σύστημα 2-3: Λέστερ οβερ (2.00), Κοβεντρι οβερ (2.15), Μπερτον οβερ (2.10), με 10 μονάδες τις δυάδες και 5 μονάδες την τριάδα. Σύνολο 35 μονάδες.

Ανοικτά Στοιχηματα: 160 μονάδες.

Νέο υπολοιπο: 9.693 μονάδες

Share and Enjoy !

0Shares
0 0