Προγνωστικά στοιχήματος Bundesliga 19/12/2015

bundesliga-1

Αμβούργο-Άουγκσμπουργκ:

Το πάλεψε αρκετά εκτός έδρας με τη Βόλφσμπουργκ και κατάφερε να πάρει το Αμβούργο το 1-1, έμεινε πάντως για 2ο σερί αγώνα χωρίς νίκη, έρχεται από μεγάλο σερί με αμφίσκορα. Δυσκολεύεται αρκετά εντός έδρας με ρεκόρ 2-2-3, απέχει 5 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Οι στόπερ Τζουρού και Κλέμπερ είναι αμφίβολοι, λείπουν και δύο μακροχρόνιοι.

Νέα πολύ καλή εμφάνιση για την Άουγκσμπουργκ, κέρδισε με γκολ στο 92΄ 2-1 εντός έδρας τη Σάλκε, αυτή ήταν η 2η σερί νίκη της, και το 4ο σερί παιχνίδι που μένει αήττητη. Αρκετά ισορροπημένο το εκτός έδρας ρεκόρ της με 2-2-3, απέχει μόλις 2 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Απών ο στόπερ Κάλζεν Μπράκερ, τιμωρημένος ο επιθετικός Κορ.

Πρόταση στοίχημα: Το Αμβούργο δυσκολεύεται εντός έδρας, αλλά όλα τα παιχνίδια του έχουν γκολ. Η φιλοξενούμενη στο πρωτάθλημα είναι εμφανώς ανεβασμένη και έχει βρει λύσεις στο σκοράρισμα. Βλέπουμε γκολ, κρατάμε σαν πρόβλεψη το over.
Άιντραχτ-Βέρντερ Βρέμης:

Αν και προηγήθηκε κατέρρευσε στη συνέχεια η Άιντραχτ εκτός έδρας με την Ντόρτμουντ και έχασε τελικά με 4-1, αυτή ήταν η 4η σερί ήττα της έχει ξεχάσει πότε κέρδισε τελευταία φορά, αμυντικά πρέπει να βελτιωθεί άμεσα. Στην έδρα της έχει κερδίσει μόλις το ένα από τα 7 παιχνίδια που έχει δώσει, οριακά και σε ισοβαθμία είναι εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Ο στόπερ Σαμπράνο και ο μέσος Ράιναρτς είναι αμφίβολοι, ενώ ο μέσος Μεντόγεβιτς είναι τιμωρημένος. Επιστρέφουν από τιμωρία ο μέσος Ρους και ο μεσοεπιθετικός Στεντέρα.

Νωχελική και πάλι η Βέρντερ και το πλήρωσε με το 1-1 εντός έδρας με την Κολωνία, αυτή ήταν η 2η σερί ισοπαλία της και το 4ο σερί παιχνίδι που δεν κερδίζει, αμυντικά πρέπει να βελτιώσει και αυτή πράγματα. Αρκετά καλή είναι πάντως εκτός έδρας με ρεκόρ 3-2-3, απέχει μόλις ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο μέσος Φριτς είναι αμφίβολος, εκτός ο μέσος Γιουνούζοβιτς.

Πρόταση στοίχημα: Μεγάλο εξάποντο παιχνίδι, αλλά καμία δεν είναι σε καλή κατάσταση για να ποντάρουμε. Κοινός παρονομαστής οι πολύ κακές αμυντικές γραμμές τελευταία, βλέπουμε γκολ, κρατάμε σαν προγνωστικό το αμφίσκορο.

Δείτε και άλλα προγνωστικά στοιχήματος, πάρτε τα bonus εγγραφής για στοίχημα καζίνο, πόκερ.