Παρασκευή με Over! Προγνωστικά στοιχήματοσ σήμερα 04/08/2017

Παρασκευή με Over! Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα 04/08/2017

Δείτε τις προτάσεις με τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα 04 Αυγούστου 2017

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

Δείτε τις προτάσεις με τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα 04 Αυγούστου 2017. Αναμένεται καυτή Παρασκευή με over!

Λανς – Νιμ :

Άσχημα ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες τη φετινή χρονιά, μιας και ηττήθηκαν με το ίδιο σκορ 1-0. Ειδικά για τη Νιμ ”πόνεσε” περισσότερο αφού έχασε στο γήπεδό της. Οπότε αυτή η δεύτερη αγωνιστική είναι μια καλή ευκαιρία και για τις δύο να πάρουν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα. Επομένως αναμένεται να αγωνιστούν αρκετά πιο επιθετικά απ’ ότι στην πρεμιέρα. Λογικά θα δούμε και περισσότερα γκολ στην μεταξύ τους αναμέτρηση κάτι που και βάση προϊστορίας συχνά επιβεβαιώνεται.

Νότιγχαμ – Μίλγουολ :

Η Νότιγχαμ σώθηκε με πολύ άγχος την προηγούμενη χρονιά και με νεό ιδιοκτήτη πλέον τον Μαρινάκη αισιοδοξεί ότι θα δει καλύτερες μέρες. Η Μίλγουολ κατάφερε και πήρε την άνοδο στα μπαράζ της League One. Φυσικά έχει το ρόστερ αλλά και την υποδομή ώστε να διεκδικήσει ακόμη μία άνοδο. Το ματς αναμένεται ανοιχτό και με αρκετό ενθουσιασμό και από τις δύο ομάδες. Οπότε είναι λογικό να πάμε με τα γκολ και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Χόρσενς – Σίλκεμποργκ :

Η Χόρσενς ξεκίνησε δυναμικά τη νέα χρόνια με δύο νίκες, όμως ήρθε η πρώτη ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από την Οντένσε. Σε ένα ματς μάλιστα όπου δεν κατάφερε να σκοράρει. Το αντίθετο συνέβη με τη Σίλκεμποργκ. Ξεκίνησε με δύο ήττες όμως κατάφερε και πήρε την πρώτη της νίκη την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Άαρχους. Η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι ανοιχτή σε προγνωστικά και πολύ πιθανό να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν τους 3 βαθμούς.

ΤΡΙΑΔΑ 04-08-17 : Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΛΑΝΣ – ΝΙΜ OVER 2,05
ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ OVER 2,02
ΧΟΡΣΕΝΣ – ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ OVER 1,95
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 8,19 stoiximan-mikro

Harrinio

Πηγή : Παρασκευή με Over