Ολυμπιακός – Ρεάλ: Ερυθρόλευκη (επ)ανάσταση

Ολυμπιακός – Ρεάλ, euroleagueΑνήμερα της εθνικής εορτής καλούνται  οι ερυθρόλευκοι να κάνουν την δική τους ”επανάσταση”  απέναντι στο ..κατεστημένο της διοργάνωσης και τουλάχιστον να μην τερματίσουν πρόωρα τις όποιες ελπίδες έχουν για πρόκριση.

Λάθη επί λαθών και τραυματισμοί που έφεραν αναστάτωση δημιούργησαν την τωρινή κατάσταση που τώρα βρίσκονται και που στην ουσία παίζουν κυριολεκτικά με την ”πλάτη στον τοίχο”.

Το καλό γενικά της κατάστασης, εάν φυσικά μπορεί να βρεθεί κάτι πραγματικά καλό είναι ότι είναι γαλουχημένοι σε δυσκολίες και ανατροπές, όσο καμιά άλλη ομάδα τα τελευταία χρόνια, όμως πάντα το σενάριο δεν γίνεται να έχει αίσιο τέλος.

Οι ήττες από την Μπάμπεργκ και την Ζαλγκίρις ήταν οδυνηρές και κινδυνεύουν να τινάξουν στον αέρα όλο το οικοδόμημα και σε ότι αφορά την διοργάνωση να τους αφήσουν θεατές για πρώτη φορά μετά από χρόνια.

Η Ρεάλ δεν βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση έχει όμως το πλεονέκτημα της μιας νίκης παραπάνω και της διαφοράς στο μεταξύ τους ματς αλλά και ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα. – Το ματς ζωντανά live streaming tv

Η ισπανική ομάδα θα παλέψει σε αυτό το ματς να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης καθώς με νίκη γίνεται μεγάλο φαβορί και σε ότι αφορά τον Ολυμπιακό τελειώνει πρόωρα την σεζόν και ασχολείται με τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό που λογικά θα γίνουν νωρίτερα απ ότι άλλες χρονιές..

Βέβαια από πλευράς φόρμας η ”βασίλισσα” δεν περνάει και τις καλύτερες ημέρες της καθώς μέσα στον Μάρτη και έχοντας δώσει 6 αγώνες για πρωτάθλημα και Euroleague μετράει 3 ήττες με τις δυο εξ αυτών συνεχόμενες προ ολίγων ημερών.

Για την ελληνική ομάδα που θα έχει την υποστήριξη των φίλων της στα θετικά είναι η προϊστορία που με τα τελευταία 5/5 επιτυχημένα αποτελέσματα της δίνει έναν αέρα και μια σχετικά καλή ψυχολογία.

Η Ρεάλ εκτός έδρας επ…

Προταση στη πηγη: Στοιχημα – Προγνωστικα = Άρχοντας

Share and Enjoy !

0Shares
0 0