Ας εκραγούν οι μπόμπες στην Νορβηγία! (Pitbull)

imagesiΚαλημέρα φίλοι μου με την σειρά μου να καλωσορίσω και εγώ τους αναγνώστες του red voice υποσχόμενος πολλά κέρδη. Σήμερα φίλοι μου το Pitbull ή θα δαγκώσει ή θα δαγκωθεί. Δεν βλέπω τίποτα σίγουρο σε παιχνίδια με μεσαίες αποδόσεις, για αυτό θα κινηθώ σε μεγάλα παιχνίδια. Για αυτό θα σας προτείνω τις επιλογές μου, να τις ακολουθήσετε με επιφύλαξη και με λίγα λεφτά. Αρχίζουμε και λέμε λοιπόν:

1ο παιχνίδι φωτιά για σήμερα θα είναι η Τρομσο – Σογκντάλ. Πολύ καλή ομάδα η Τρόμσο στην έδρα της δεν μπορώ να πω, αλλά προσωπικά πολύ μου ”μυρίζει” αυτό το παιχνίδι. Κουρασμένη η Τρομσό από τα συνεχόμενα παιχνίδια, πρωτάθλημα και europa legue η οποία βέβαια κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση. Αλλά η τιμή του 1,51 goal bet στον άσσο δεν με δελεάζει καθόλου για δυο ομάδες ισάξιες……. Τρομσο 8η 19 βαθμούς…. Σογκνταλ 7η 21 βαθμούς.

 

Για αυτό φίλοι μου θα ακολουθήσω το σούπερ διπλό του 6,55 goal bet. Και για τους πιο επιφυλακτικούς Χ2.

 

Δεύτερο παιχνίδι για σήμερα θα είναι Σαρπσμποργκ08 με την Λιλεστρομ. Η γηπεδούχος ομάδα την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στην έδρα της από την Οντ.Γκρενταλ. Πεσμένη η γηπεδούχος ομάδα αγωνιστικά τον τελευταίο καιρό. Η Λιλεστρομ κράτησε γερά εκτός έδρας με την πολύ πιο ανώτερη της Ροζενμποργκ, αλλά στο τέλος ηττήθηκε με ένα παιδαριώδες λάθος του τερματοφύλακα της. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα πολύ πιο έμπειρη ομάδα η Λίλεστρομ και αρκετά ανεβασμένη ψυχολογικά, έναντι της γηπεδούχου. Για αυτό το λόγο και μόνο θα ακολουθήσω την πολύ πιο έμπειρη Λίλεστρομ στο διπλό 3,02 goalbet.

 

Για τελευταίες στοιχηματικές ειδήσεις επισκεφθείτε το http://leobet1x2.blogspot.gr/

 

1) Τρομσο – Σογκντάλ διπλό 6,55 goal bet – Χ2

2) Σαρπσμποργκ08 – Λιλεστρομ διπλό 3,02 goal bet

 

Καλή μας επιτυχία