Τιμωρία τριών μηνών και για τους Αγγελόπουλους

Oι αδερφοί Αγγελόπουλοι τιμωρήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή. Συγκεκριμένα η ποινή που τους επιβλήθηκε είναι τρεις μήνες αποκλεισμού για τις δηλώσεις τους μετά τον τέταρτο τελικό.

aseΟ Αθλητικός Δικαστής επέβαλλε ποινή τρίμηνης απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για τις δηλώσεις τους μετά τον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Επίσης επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο συνολικής αξίας 33.000 ευρώ για δηλώσεις των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού και του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Στον Ολυμπιακό δεν είναι καθόλου ικανοποιημενοι από την ποινή αφού θεωρούν πως εξισώθηκε η βαρύτητα των δηλώσεών τους με αυτές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Να θυμήσουμε πως και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει τιμωρηθεί με την ίδια ποινή, για τον ίδιο λόγο (δηλώσεις μετά τον τρίτο τελικό των δύο ομάδων).

Μένει να δούμε αν οι πρόεδροι των δύο ομάδων θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελευταίο τελικό.

Αναλυτικά η ποινή του Αθλητικού Δικαστή:

1. Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για δημόσιες δυσμενείς κρίσεις των Ιδιοκτητών της ΚΑΕ κ.κ. Παναγιώτη και Γεωργίου Αγγελόπουλου καθώς και του προπονητή αυτής κ. Γεώργιου Μπαρτζώκα, που συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 30.000,00€ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.

  
2. Επιβάλλεται στον κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο, Ιδιοκτήτη και Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για δημόσιες δηλώσεις – κρίσεις, οι οποίες συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για τρεις (3) μήνες, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.

3. Επιβάλλεται στον κ. Γεώργιο Αγγελόπουλο, Ιδιοκτήτη της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για δημόσιες δηλώσεις – κρίσεις, οι οποίες συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για τρεις (3) μήνες, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.

4. Επιβάλλεται στον κ. Γεώργιο Μπαρτζώκα, προπονητή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για δημόσιες δηλώσεις – κρίσεις, οι οποίες συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 3.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0