Σπανούλης: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι ενιαίος»

Σπανούλης: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι ενιαίος»

Την έμπρακτη στήριξή τους στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό εξέφρασαν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μπάσκετ, οι οποίοι επισκέφτηκαν το τμήμα Μελών-Φιλάθλων και προμηθεύτηκαν τις κάρτες τους.

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/15/02/16/213456.jpg

Την προσπάθεια που κάνει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στήριξε τη Δευτέρα (16/2) η ομάδα μπάσκετ. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων» επισκέφτηκαν το τμήμα Μελών-Φιλάθλων που βρίσκεται στο Καραϊσκάκη και προμηθεύτηκαν τις κάρτες τους, προκειμένου να ενισχύσουν με αυτό τον τρόπο τους συνάδελφους τους στα ερασιτεχνικά τμήματα.

Στην κίνηση αυτή αναφέρθηκε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης: «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Όλοι ξεκινήσαμε από ερασιτεχνικά σωματεία. Σίγουρα εμείς, δηλαδή το μπάσκετ αλλά και το ποδόσφαιρο, είμαστε οι πιο ευνοημένοι, αλλά η ομάδα πρέπει να είναι ενιαία. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι ενιαίος και το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είτε ηθικά είτε οικονομικά είναι να βοηθήσουμε τα ερασιτεχνικά σωματεία να είναι το ίδιο δυνατά όπως το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Γιώργος Πρίντεζης: «Σίγουρα όπως όλα τα Ερασιτεχνικά τμήματα υπάρχουν πάρα πολύ μεγάλες δυσκολίες κυρίως στη χώρα που βρισκόμαστε αλλά απ’ όσο ξέρω γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και από τον κόσμο. Από εμάς για παράδειγμα είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Όλοι ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός έχει τμήματα όπου έχουν προσφέρει πάρα πολύ μεγάλες επιτυχίες και η κολύμβηση, και το πόλο και το βόλεϊ και ο στίβος. Έχουν αθλητές μέσα που είναι πάρα πολύ καλοί, θεωρώ ότι αξίζουν όλοι να έχουν μία πάρα πολύ μεγάλη βοήθεια στη σημερινή εποχή. Τουλάχιστον καλύπτοντας τα περισσότερα πράγματα και αγαθά, τα οποία είναι πολύτιμα για εκείνους».

Τέλος, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό όλοι να καταλάβουν πως ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός είναι η κοιτίδα του αθλητισμού και του Ολυμπιακού. Όπως και επίσης πρέπει να τον αισθανόμαστε σαν αίμα μας τον Ολυμπιακό, σαν την μάνα και τον πατέρα τους. Ο Ολυμπιακός είναι ενιαίος με όλα τα τμήματα να πρέπει να στηρίζουν τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό και αυτό κάνουμε και εμείς εδώ. Όλοι εμείς από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και το τμήμα μπάσκετ έχουμε έρθει για να ενισχύσουμε την σημαντική προσπάθεια που γίνεται στον ερασιτέχνη και να δώσουμε και μήνυμα στον κόσμο και όλους τους φιλάθλους ότι ο Ολυμπιακός είναι ενιαίος και να στηρίξουμε την κοιτίδα των ομάδων που είναι ο ερασιτέχνης».

inner

inner

inner