Σφαιρόπουλος: “Ίσως χρησιμοποιήσουμε τον Τζέιμς”

Για τη Γαλλία και για τον αγώνα ενάντια στη Λιμόζ αναχώρησε ο Ολυμπιακός την Τρίτη. Την Πέμπτη αγωνίζονται οι πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι θέλουν το καλό αποτέλεσμα, δηλαδή τη νίκη όπως είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

cc7b7ebd9da86e76584f9b3ad13b7767_L

«Θέλουμε να κάνουμε άλλη μια καλή εμφάνιση, να παίξουμε το παιχνίδι όπως θέλουμε εμείς. Θέλουμε να δείξουμε διάρκεια, σταθερή απόδοση και να παίξουμε το παιχνίδι σύμφωνα με τις αρχές μας. Ξέρουμε ότι παίζουν καλύτερα εντός από ό,τι εκτός, σίγουρα θα θέλουν, παρόλο που έχουν αποκλειστεί από το TOP-16, να κάνουν μια μεγάλη εμφάνιση και νίκη μπροστά στο κοινό τους, αλλά εμείς δεν πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό», ήταν τα λόγια του και συνέχισε.

«Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι πνευματικά για να κάνουμε αυτά που θέλουμε μέσα στο γήπεδο, να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και να πάρουμε τη νίκη. Ίσως χρησιμοποιήσουμε τον Τζέιμς για μικρό χρονικό διάστημα. Δεν θέλουμε να χάσει αυτό τον αγωνιστικό ρυθμό που έχει. Αν και δεν θα είναι 100% έτοιμος μιας και είναι λίγες ημέρες μαζί μας, αλλά για λόγους αγωνιστικού ρυθμού, θέλουμε να τον χρησιμοποιήσουμε»

Share and Enjoy !

0Shares
0 0