Παραιτήθηκε ο Μπαρτζώκας

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραιτήθηκε, η διοίκηση την έκανε δεκτή και πλέον αναζητά τον αντικαταστάτη του. Με τον Απόλλωνα Πάτρα θα κοουτσάρει ο Μίλαν Τόμιτς.

5546099

 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να υποβάλλει την παραίτησή του στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο οι οποίοι αναμένεται να την κάνουν δεκτή. Σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολη η απόφαση των προέδρων, ωστόσο ο Έλληνας προπονητής επιμένει στην απόφασή του για το καλό του Ολυμπιακού.Ο ίδιος θεωρεί πως η ομάδα χρειάζεται ένα «ηλεκτροσόκ», αφουγκράζεται τον θυμό και την αμφισβήτηση του κόσμου της ομάδας και επειδή είναι από μικρός οπαδός της καταλαβαίνει πόσο σημαντική είναι η συμπαράστασή του κόσμου δίπλα στην ομάδα.

Στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας στον πάγκο του Ολυμπιακού θα καθίσει ο Μίλαν Τόμιτς ενώ η διοίκηση ξεκινά την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Μπαρτζώκα.

Οι λύσεις που έχουν ξεχωρίσει είναι αυτές των Φώτη Κατσικάρη και Σάσα Τζόρτζεβιτς, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι και οι μοναδικοί. Στην περίπτωση του Έλληνα προπονητή θα πρέπει να συνυπολογιστεί και η θέση που κατέχει στην Εθνική Ανδρών.